16.5.2016

Noisy May farkut

Tämän hetken farkkusuosikit!

noisymayfarkut
noisymayfarkut2

sis. mainoslinkkejä*

Pikaista farkkuvinkkiä vuorossa! Kaapistani löytyy yhteistyökumppani House of Brandonin kautta saadut kahdet Noisy May merkin farkut ja olen ollut niihin ihan super tyytyväinen. Toiset ovat valkoiset revityt farkut*, joita metsästin ihan super kauan ja toiset ovat nämä siniset* kuvissa näkyvät yksilöt. Näissä sinisissä tykkään erityisesti siitä, että lahkeet todella ovat “istuvat” ja tiukat. Ne eivät lerpata menemään ja kääriydy tahattomasti mihin sattuu. Materiaali näissä on aivan loistava. Sinisissä farkuissa ei ole kovin paljon joustoa, mutta silti ne on tosi mukavat jalassa ja yksi tärkeä seikkä – vyötärö on korkea! Voin siis nyt koko kevään käytön jälkeen suositella yleisesti Noisy Mayn farkkuja tosi lämpimästi. Hintalaatu on näissä tosi kohdillaan! Onko siellä muita, jotka ovat tykänneet Noisy Mayn farkuista? :)

Nyt House of Brandonilla on vielä tänään super kiva kamppis menossa, nimittäin lähes koko valikoimasta saa 20% alennuksen. Kurkkaa lisää täältä*! :)

Pictures, Joonas Laine / edited by me

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Jenna N.
    17.5.2016 at 12:33

    Nuo siniset on kyllä tosi kivan näköiset, pitäisiköhän sitä itsekin kasvattaa värirepertuaaria ja ostaa siniset farkut :D

    Mitä sanot koosta? Pientä, suurta vai normaalia? Ennen oli niin helppo tilata farkkuja verkkokaupoista, mutta nykyään kun on ollut ruoka-aikaan kotona, niin oma uusi koko on vähän hukassa, ja vaikea ostaa farkkuja enää sovittamatta.

    • Reply
      monasdailystyle
      17.5.2016 at 15:03

      Hih, mua nauratti tuo sun ruoka-aikaan kotona maininta :D Hyvä vaan;)
      Mutta siis kyllä nämä tosi “normi” kokoa on. Ainut juuri, että ovat suht napakkaa matskua, eikä mulla ole kyllä käytössä paljoakaan löystyneet, eli heti kärkeen kannattaa valkata koko mahdollisimman läheltä sitä omaa normi kokoa :)

      • Reply
        Mari
        17.5.2016 at 16:32

        Todella kummallista!

        Minä laitoin siis tuon ylläolevan kommentin tänään, ja näkyy jonkun Jenna N. nimissä (hui!), vaikka olen laittanut sen omalla nimelläni ja verkkosivuston tunnuksilla. Kun yritin laittaa tuota vastausta wordpressiin kirjautuneena, niin tuli monta kertaa joku error ilmoitus ja ajattelin, että näinköhän se meni ollenkaan, joten laitoin sen sitten ilman kirjautumista.

        Mutta kiitos siis tiedosta, mutta tuo on kyllä kummallinen miten näkyy ihan eri ihmisen nimellä tuo kommentti…

        • Reply
          monasdailystyle
          17.5.2016 at 16:43

          Eikä??!!:O Kiitos kun laitoit vielä uutta viestiä. Nyt nimittäin ollut jotain muutakin häikkää kommentoinnissa, tuli nimittäin toiseltakin mulle suoraa viestiä, ettei tule kommentit läpi :( Toivottavasti saadaan pian selvitettyä!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *