16.5.2016

10 x White summer pants

10 Perfect summer pants ♥


whitelove

sis. mainoslinkkejä

     1. HERE  2. HERE  3. HERE  4. HERE  5. HERE  6. HERE  7. HERE  8. HERE  9. HERE  10. HERE (adlinks)

Valkoiset housut ovat nyt todellakin kuumaa kamaa tänä kesänä ja oikeastaan joka kesä. Tänä vuonna tuntuu kuitenkin, että kaupat ovat täynnä valkoisia housuja ja kerrankin löytyy monta erilaista mallia. Olen itse sovitellut todella monia yksilöitä ja ensimmäistä kertaa ikinä on tullut jopa valinnan vaikeus, kun niin monet ovat jo olleet hyvät! Tällä kertaa olen ihastunut eniten Brershkan valikoimaan ja pettynyt puolestaan Massimo Duttin housuihin. Massimo Duttin housut eivät istu meikäläisen takapuolelle, eikä reisille ei sitten yhtään, kun taas murto-osan Massimon housujen hinnasta olevat Bershkan pököt oli kuin tehty minulle!

Vaatimuksena omille valkoisille housuilleni on riittävän jämäkkä kangas, ettei kaikki vilku läpi ja toinen tärkeä kriteeri on riittävän korkea vyötärö. Olen aivan kyllästynyt mataliin housuihin, kun koko ajan saa pelätä näkyykö takapuoli enemmän, kuin olisi tarkoitus. High waist on vaan niin paljon mukavampi, käytännöllisempi ja mielestäni myös imartelevampi muodokkaammalle takapuolelle. Mitäs mieltä te olette?

Yllä olevan kollaasin valkoiset housut kelpuuttaisin kaikki omaan vaatekaappiini! Aivan ihania ja ah mites nuo haalarit?! <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *