1.5.2016

Kaupunkikävelyllä

Krakova2.1
Krakova1.0
Krakova1.2
Krakova1.3
Krakova1.5
Krakova1.6
Krakova1.4
Krakova1.7
Krakova1.8
Krakova1.9
Krakova2.0
Krakova2.2

Kuvat puhukoon tämän päivän kaupunkikävelystä puolestaan! Ihana aurinko ja ihana Krakova. Mahtavaa toukokuun ensimmäistä kaikille <3

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    jenni
    1.5.2016 at 22:29

    Olipas ihastuttavia kuvia kerta kaikkiaan! Varsinkin tuo vaaleanpunainen kahvila(?)-kuva<3 Ihana asu kans, onko tuo kauluspaita mistä? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      2.5.2016 at 08:00

      Kiitos jenni <3 :) Täällä on ihana kuvailla kaduilla, erityisesti upeita vanhoja rakennuksia. Olen aivan huumassa niistä. Snapchatissa tainnut tulla kerran jos toisenkin huokailtua jo niitä. Koskakohan jengi kyllästyy :'D
      Kahvila/ravinto oli super söpö!! Siitä tulossa erillinen pieni postaus pikimiten:)
      Paidan ostin Zarasta noin kuukausi sitten, joten pitäisi löytyä varmasti vielä kaupoista. Tällaiset rennot vaaleansiniset "yöpaitamaiset" paitikset jotenkin kolahtaa nyt mulle lujaa. Ihanan rentoja ja mukavia päällä ja sopii loistavasti farkkujen kanssa:)

  • Reply
    monasdailystyle
    4.5.2016 at 08:03

    Voi eikä!!! :D Ihanaa <3 <3 Täällä alkaa olla tosi kiva kelit ja kahden viikon päästä aivan varmasti vielä lämpimämpi <3 :) Tarkoititko kaupoilla meikki/vaatekauppoja? :) Ainakin Iglotissa kannattaa käydä hamstraamassa ihania meikkejä. ne on tosi edullisia täällä. Ja sitten hassu vinkki mutta suosittelen käymään täällä apteekissa!!! :D Tai siis apteekin yhteydessä olevassa kosmetiikkakaupassa. Ihan mega edullisia meikkejä ja muuta kosmetiikkaa. Just eilen hamstrasin taas vaikka mitä ;) Luomujuttujakin on vaikka kuinka paljon. Aikaa kannattaa varata :D menee nimittäin tutkiessa ihan hujauksessa aika..
    Tuuthan nykäisemään hihasta jos törmäillään jossain??:)

  • Reply
    monasdailystyle
    7.5.2016 at 09:54

    Hinnat Sephorassa ja Zara homessa on aika normaalit, mutta valikoimaa on kyllä kivasti, joten kannattaa ehdottomasti käydä :)
    Ja kiitos <3 :) Ilmat näyttää nyt kyllä minireissulle aivan loistaville :D Jeeee!

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *