20.3.2016

Saturday Yoga moment

yoga1.2
yoga1.3
yoga1

Tein eilen aamupäivällä ihanan Adrienen pitkän joogan ja ajattelin linkittää sen taas myös tänne. Video löytyy youtubesta täältä. Tykkään muuten siitä, ettei Adrienella ole videoiden taustalla musiikkia, koska silloin voin valita itse musiikin taustalle tai vaihtoehtoisesti nauttia täydestä hiljaisuudesta. Eilen laitoin taustalle pyörimään tämän ihanan rauhallisen videon youtubesta.

Joogan lopuksi harjoittelin vielä käsilläseisontaa. Se alkaa jo vähän sujua vaikka viime vuoden puolella ajattelin, etten ikinä tule sitä oppimaan! ;)

Ihanaa sunnuntaita kaikille <3

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  flape
  20.3.2016 at 10:15

  Ihania kuvia! Rauhallisina aamuina nuo jooga videot ovat tosi kivoja, lähtee päivä hyvin käyntiin. Jäi kyllä hyvä fiilis tästä postauksesta :)

 • Reply
  flape
  20.3.2016 at 10:15

  Ihania kuvia! Rauhallisina aamuina nuo jooga videot ovat tosi kivoja, lähtee päivä hyvin käyntiin. Jäi kyllä hyvä fiilis tästä postauksesta :)

 • Reply
  Daphnion
  21.3.2016 at 20:28

  Rakastan Adrienen joogavideoita, en nykyään muita videoita käytäkään treeniapuna ja maksullisillakaan tunneilla ei ole tullut enää käytyä. Rakastan sitä, että voin joogata kotona mihin aikaan päivästä tahansa. Olen pariin otteeseen testannut Yoogaia-palvelua, mutta en oikein pidemmän päälle tykännyt siitä.

 • Reply
  Daphnion
  21.3.2016 at 20:28

  Rakastan Adrienen joogavideoita, en nykyään muita videoita käytäkään treeniapuna ja maksullisillakaan tunneilla ei ole tullut enää käytyä. Rakastan sitä, että voin joogata kotona mihin aikaan päivästä tahansa. Olen pariin otteeseen testannut Yoogaia-palvelua, mutta en oikein pidemmän päälle tykännyt siitä.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *