20.3.2016

Sunnuntai kuvina

Ensimmäinen viikonloppu omassa kodissa täällä Krakovassa. Reilu pari viikkoa täällä Puolassa on mennyt ihan siivillä, eikä olla edes kauheasti ehditty tehdä mitään turistijuttuja. Toisaalta ihan hyvä, koska voidaan sitten säästää kaikkia nähtävyyksiä sun muuta vieraiden kanssa tehtäväksi. Saamme jo ihan pian pikkuveljeni tyttöystävänsä kanssa tänne!! Olen jo aloittanut suunnitelemaan meille kunnon turistipäivää ja ajattelin tehdä tuosta päivästä myös kattavan postauksen blogiin, kun on monta kuvajaajaa apuna ;)

Tänään käytiin aamupuuhien jälkeen Eetun kanssa lounaalla ja kävelemässä vanhassa kaupungissa. Näin pääsiäisen alun aikaan täällä on paljon ihmisiä liikenteessä ja vanhan kaupunkin torilla oli hulinaa. Näppäsin matkanvarralle päivästä kuvia tänne tuomaan fiilistä.
sunnuntai1.7
sunnuntai1.2

Lounaalla alkupala – nam.

sunnuntai1.5

Lohta ei ole  nyt tullut tehtyä itse, joten sitä on kiva tilata ravintolassa.

sunnuntai1.4

Päällä H&M hihaton poolo toppi ja jakku Cut&Pret, jonka olen saanut Stockalta.

sunnuntai1.3
sunnuntai1.6

Alkuviikosta paistanut aurinko on taas häipännyt ja tänään oli aika koleaa. Toivottavasti kevät ja kesä tulisi kunnolla jo pian :)

sunnuntai1.8

Melkoisia sämpylöitö.

sunnuntai2.0

Maistoin ensimmäistä kertaa ikinä suklaalla kuorrutettuja omppuja. Nää on super söpöjä :D

sunnuntai1.9
sunnuntai2.1
sunnuntai2.3
sunnuntai2.4
sunnuntai1.

Tosiaan kylmää pitää vielä ja House of Brandonilta saatu Vilan takki ei ollut yhtään liian lämmin. Pipo (Pieces) saatu myös House of Brandonilta ja huivi on Cubukselta.

Nyt ilta sujuu rennoissa merkeissä lueskellen ja ihan vaan möllöttäen. Huomenna koitan vihdoin ja viimein saada kaikki loput rästissä olevat hommat ajantasalle, jonka jälkeen alkaakin olla sellainen olo, että mennään taas aikataulussa ja hommat alkaa sujua rutiinilla. Hyvä niin! Vaikka rakastan matkustelua ja vaihtelua arjessa niin kyllä ne on ne rutiinit, jotka luo perustan kaikelle. Matkustaminen ja uudet jututkin tuntuu kivemmilta, kun niitä on omien rutiinien ympärillä aina välillä.

Ai niin eilinen Ikea käynti onnistui myös vallan mainiosti. Otettiin Ikealta vaan taksi kotiin kaikkien tavaroiden kanssa. Seuraavaksi pitää kyllä vielä muutama juttu tilata kotiinkuljetuksen kanssa, kunhan vaan saadaan selvitettyä miten se täällä pelittää. Petari ja työpöydän pöytälevy ovat vielä ostoslistalla ja sitten taitaa olla kaikki kriittisimmät hommattu. Eetu tänään ehti jo kasailla yhden lipaston mun vaatehuoneeseen, joka on hieman hassusti suunniteltu, kun laskutilaa on tosi vähän. Laitan siitä vielä tarkemmin kuvia tulemaan, kun saan vaatehuoneessa järjestyksen aikaiseksi.

Mutta nyt – relaamista! ;) Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille ja kuullaan pian <3

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kaija
  20.3.2016 at 20:33

  Hauska seurata teidän asettumista uuteen maahan, ja vähän erilaiseen paikkaan! Miten muuten onko Eetulla määräaikainen työkeikka siellä, vaiko pysyvämpi? Eli miten pitkään siellä oleilette? Minua kiinnostaa myös millainen hintataso siellä Krakovassa on esimerkiksi ravintoloissa?
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  • Reply
   monasdailystyle
   22.3.2016 at 15:13

   Tosi kiva kuulla, että postaukset täältä Krakovasta käsinkin ovat toivottuja :)
   Eetulla on ihan pysyvä työ täällä, joten meillä ei ole vielä mitään tietoa miten pitkään viivytään Puolassa. Riippuu varmasti pitkälle siitä miten viihdytään ylipäänsä maassa. Alkuun pohdittiin vuotta tai paria, mutta ainakin näin alkufiilisten jälkeen voisin hyvin olla pidempäänkin :) Tykätään molemmat ihan hurjasti. Vaikka pidemmällä aikavälillähän sitä vasta paremmin näkee miten kaikki sujuu.
   Hintataso on todella edullinen!! :) ravintolassa syö melkeinpä puolet halvemmalla mitä Suomessa! :) Ja ruoka on myös hyvää.
   Ihanaa viikkoa sinne ja kiitos kun jätit kommenttia :)

 • Reply
  Kaija
  20.3.2016 at 20:33

  Hauska seurata teidän asettumista uuteen maahan, ja vähän erilaiseen paikkaan! Miten muuten onko Eetulla määräaikainen työkeikka siellä, vaiko pysyvämpi? Eli miten pitkään siellä oleilette? Minua kiinnostaa myös millainen hintataso siellä Krakovassa on esimerkiksi ravintoloissa?
  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  • Reply
   monasdailystyle
   22.3.2016 at 15:13

   Tosi kiva kuulla, että postaukset täältä Krakovasta käsinkin ovat toivottuja :)
   Eetulla on ihan pysyvä työ täällä, joten meillä ei ole vielä mitään tietoa miten pitkään viivytään Puolassa. Riippuu varmasti pitkälle siitä miten viihdytään ylipäänsä maassa. Alkuun pohdittiin vuotta tai paria, mutta ainakin näin alkufiilisten jälkeen voisin hyvin olla pidempäänkin :) Tykätään molemmat ihan hurjasti. Vaikka pidemmällä aikavälillähän sitä vasta paremmin näkee miten kaikki sujuu.
   Hintataso on todella edullinen!! :) ravintolassa syö melkeinpä puolet halvemmalla mitä Suomessa! :) Ja ruoka on myös hyvää.
   Ihanaa viikkoa sinne ja kiitos kun jätit kommenttia :)

 • Reply
  monasdailystyle
  22.3.2016 at 19:08

  Kiitos Maria:) Nuo taitaa olla itseasiassa jotain pullan tapaisia :D Itsekin ihmettelin niitä, että onko tosissaan syötäviä…
  Ja aivan mahtavaa, että olet tulossa tänne! Jos aika reissulla riittää ylimääräiseen kahvitteluun niin laita ihmeessä viestiä :)
  Ja kiitos postaustoiveista <3 Tuollaiset laitetaan ihan ehdottomasti toteutukseen! :) Maaliskuun lopulla saamme tosiaan pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä kylään joten silloin tehdään ja kuvataan paljon turistijuttuja ja teen ainakin silloin kattavan postauksen noista.
  Ihanaa viikkoa sinne ja kiitos vielä kivasta kommentistasi <3

 • Reply
  monasdailystyle
  22.3.2016 at 19:08

  Kiitos Maria:) Nuo taitaa olla itseasiassa jotain pullan tapaisia :D Itsekin ihmettelin niitä, että onko tosissaan syötäviä…
  Ja aivan mahtavaa, että olet tulossa tänne! Jos aika reissulla riittää ylimääräiseen kahvitteluun niin laita ihmeessä viestiä :)
  Ja kiitos postaustoiveista <3 Tuollaiset laitetaan ihan ehdottomasti toteutukseen! :) Maaliskuun lopulla saamme tosiaan pikkuveljeni ja hänen tyttöystävänsä kylään joten silloin tehdään ja kuvataan paljon turistijuttuja ja teen ainakin silloin kattavan postauksen noista.
  Ihanaa viikkoa sinne ja kiitos vielä kivasta kommentistasi <3

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *