19.3.2016

Aloita päivä oikealla jalalla

morning1.0

Olen aikaisemminkin puhunut täällä blogissa aamurutiinien tärkeydestä (myöhemmin tulossa vielä oma videonsa minun aamurutiineista!:) ) ja tällä kertaa ajattelin vinkata muutamasta hyvin pienestä vinkistä, joilla aamu lähtee paremmin käyntiin! :)

Vinkki on poimittu suosikkikirjaili ja kundaliinijoogaohjaajalta Gabilta.

Monet meistä aloittaa aamun kiireen ja stressin keskellä. Uutiset päräytetään ensimmäisenä päälle ja instagram sun muut somekanavat käydään läpi. Päivä alkaa siis stressitekijöillä ja se saattaa vaikuttaa koko päivän fiilikseen ja kulkuun. Itse suosittelen aina aloittamaan aamun isolla vesilasilla ja meditoinnilla. Viisi minuttiakin antaa hyvän startin päivälle.

Kundaliinitekniikka suosittelee meditoinnin lisäksi aloittamaan päivän kirjaimellisesti oikealla jalalla. Ennen sängystä nousua tarkista, kumpi jaloista on dominoiva ja aloita päivä sillä. Dominoivan jalan voi tarkistaa hengityksen avulla. Yksinkertaisesti hengitä ulos ja sisään vuorotellen kummallakin sieraimella ja se puoli, kummalla on helpompi hengittää on dominoiva puoli. Jos hengitys siis oikean sieraimen kautta on avoimempaa niin nouse oikealla jalalla. Oman käsitykseni mukaan tämänkin tavallaan perustuu juuri keskittymiseen ja vahvasti läsnäolevaan hetkeen. Tärkeitä asioita arjessa, joista on hyvä itseään muistuttaa säännöllisin väliajoin. Kiire ja ympärillä olevat paineet ajavat niin helposti tiedostamattomaan tilaan.

Sängystä nousemisen jälkeen muista myös toistaa mielessäsi positiivisia affirmaatioita. Jos se tuntuu alkuun hankalalta kannattaa youtubesta laittaa pyörimään ihanimman Louise Hayn aamumeditaatio. Positiiviset affirmaatiot ovat olleet itselleni aivan mielettömän iso voimavara ja apu monessa asiassa. Yleismaailmallisten affirmaatioiden lisäksi kannattaa myös olla yksityiiskohtainen niiden kanssa. Mieti yksityiskohtia ja tunne miten positiivisten asioiden läpikäyminen saa olon vahvaksi.

morning1.2

Minun lauantaiaamun affirmaatiot:

Tänään on ihana päivä. Olen kiitollinen meidän mahdollisuudesta asua ulkomailla ja tutustua uuteen kulttuuriin. Rakastan meidän uutta kotia. Olen vahva ja terve niin henkisesti, kuin fyysisesti. Vedän puoleeni ihania ihmisiä ja pidän huolta vanhoista ystävyyssuhteista. Rakastan työtäni koko sydämestäni ja olen siitä ylpeä. Minulla on maailmalle paljon annettavaa ja maailmalla on paljon annettavaa minulle <3 

Ihanaa viikonloppua kaikille ja kuullaan pian <3 Toivottavasti aamu on alkanut kiireettä pienistä asioista nauttien. Kuulisin todella mielelläni myös sinun positiiviset affirmaatiot tälle aamulle! Laitathan kommenttia ja kerro ainakin yksi ihana asia, jonka sanot itsellesi tänään! :) Positiivisten asioiden jakaminen saa välittömästi sekä itselleen, että vastaanottajalle hyvän mielen. Kokeile tänään vaikka soittaa aamulla puhelu tärkeälle ystävällesi ja jaa hänen kanssaan, jokin ihana positiviinen asia.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Siiri
  19.3.2016 at 12:44

  Ihana postaus <3

 • Reply
  Siiri
  19.3.2016 at 12:44

  Ihana postaus <3

 • Reply
  inspirations
  19.3.2016 at 20:52

  Ihana postaus! Pyrin myös aloittamaan aamut joogalla aina kun mahdollista. Koko päivä sujuu silloin paljon paremmin. Samoin raikas smoothie-aamiainen marjoista ja hedelmistä lisää hyvää oloa. Tänään olen lähettänyt viestejä ystäville kiitoksiksi ihanista lahjoista, joita olen ottanut käyttöön parin viikon takaisista synttäribileistä <3 Snäppisi uudesta kodista ja touhuista siellä ovat muuten tosi kivoja!

 • Reply
  inspirations
  19.3.2016 at 20:52

  Ihana postaus! Pyrin myös aloittamaan aamut joogalla aina kun mahdollista. Koko päivä sujuu silloin paljon paremmin. Samoin raikas smoothie-aamiainen marjoista ja hedelmistä lisää hyvää oloa. Tänään olen lähettänyt viestejä ystäville kiitoksiksi ihanista lahjoista, joita olen ottanut käyttöön parin viikon takaisista synttäribileistä <3 Snäppisi uudesta kodista ja touhuista siellä ovat muuten tosi kivoja!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *