18.3.2016

Organic farma Zdrowia

shoppinghaul

Nyt vihdoin, kun päästiin muuttamaan pysyvään kotiin voi taas hankkia ruokakaappiin kunnolla tarpeita. Tänään pyörähdin paikallisessa “Ruohonjuuressa”, joka on kyllä tosin vain murto-osan kokoinen (ainakin tämä Krakowskan ostarilta löytyvä) meidän Suomen ihanasta Ruohiksesta. Löysin silti kaikkea tarpeellista ja uusiakin juttuja eksyi ostoskoriin. Mm. HAPANKAALIMEHUA :D :D Huom, tuon ostin täysin vahingossa. Mehupullo näytti kivalle ja kyljessä oli vihreä lehtikaalin näköinen kasvi, joten ajattelin kokeilla millaisesta vihermehusta olisi kyse. Kotona pullon avattuani ihmettelin ensin makua ja seuraavaksi suu mutussa makua. Aivan järkyttävää :D Noh, tulipahan kokeiltua ja onhan hapankaalimehu ihan äärettömän terveellistä ja tekee hyvää mahalle;)

Kurkkaa koko ostoskorin sisältö tänään tai huomisen päivän aikana Snapchatista, löytyy nimimerkillä monanieminen! :)

Ps!! Olin aivan liian malttamaton Earth hourin kanssa, sehän on vasta huomenna hyvänen aika sentään :D Miten niin päivissä sekaisin kaiken muuttohärdellin keskellä?? :’D Mutta parempi tällä kertaa etukäteen, kuin jälkikäteen :P

Kuullaan taas pian <3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *