11.2.2016

Winter & Sun Outfit

sun1.8

Asusarjan kolmas ja samalla viimeinen osa vuorossa! Ensimmäinen kokonaisuus löytyy täältä ja toinen täältä. Kolme erilaista kokonaisuutta siis kasassa nahkahousujen ympärille stailattuna! :)

Tässä asussa vähän rennompaa kokonaisuutta väljän mallisen takin ja matalien nilkkurien kanssa yhdistettynä. Tämä kokonaisuus on monikäyttöinen ja sopii loistavasti arkiseen käyttöön. Tämä kamelin ruskea takki on kyllä noussut yhdeksi suosikikseni. Väljät ja pitkät mallit on nyt ehdottomasti tämän hetken juttu! :)

sun1.5sun1.4
sun1.3
sun1.6
sun1.7

Pictures, Siiri Saarela

Shoes, Sand (similar here & here)
Leather pants, By Malene Birger (here)
Scarf, Zara (similar here)
Jacket, Vila *@House of Brandon (here!)
Sunglasses, RayBan* (similar here)
Bag, Mulberry Lily
(*giveaway/adlinks)

Mitäs mieltä olette tästä kokonaisuudesta? :) Ja eikö ole huikeat maisemat kuvissa?? Satuttiin aika oikeaan aikaan paikalle, kun aurinko paistoi upeasti taivaalta. Näistä tuli ehdottomasti yhdet lempparikuvista:)


PS!! Yhteistyökumppani Boozt.com:lla on tänään ja huomenna huippu kivat talvialet, jossa paljon merkkituotteita jopa 60% alessa! :) Kamppis löytyy täältä, kannattaa kurkata! :) Joukossa on mm. upeat klassiset nilkkurit, laadukas poolo ja oma suosikkini upea minimalistinen villakangastakki! :)
(mainoslinkki/adlink) 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Pinja
  11.2.2016 at 22:48

  Nää kuvat on aivan upeita, vau! Asukin on kovasti mun mieleen, nahkahousujen ja kamelitakin yhdistelmällä ei vaan voi mennä pieleen :)

 • Reply
  Outi Karita
  13.2.2016 at 18:36

  No on huikeat maisemat ja hyvin tyylikäs outfit :)

 • Reply
  Sirpale
  14.2.2016 at 11:49

  Uepita kuvia ja ihana blogi! Eksyin tänne ekaa kertaa ja jäin heti lukijaksi :)

  • Reply
   monasdailystyle
   14.2.2016 at 15:35

   Kiitos ihana päivää piristävästä kommentistasi <3 Kiva kuulla, että eksyit tänne ja jäit vielä seurailemaan <3 Mahtavaa kevään odotusta :)

 • Reply
  Marja
  2.10.2018 at 14:51

  Tuo sun takki!! Googlettelin kamelinruskeaa villakangastakkia koska sellaista etsiskelen ja löysin nämä sun kuvat. Tuleeko sulle mieleen missä tällä hetkellä olisi myynnissä vastaavia takkeja?

  • Reply
   Mona
   3.10.2018 at 09:46

   Tää on kyllä super ihana <3 Vitsit koitan pitää silmällä jos tulee vastaan niin teen vaikka kollaasia tänne :) Nyt ei ihan heti muistu samalaista mieleen, mutta saman sävyisiä löytyy mutta monissa on napit tms....

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *