10.2.2016

5 vinkkiä, Miten liikkua säännöllisesti

treeni2

Selailin pitkästä aikaa ihanaa Gretchen Rubin kirjoittamaa Onnellisuusprojekti kirjaa ja silmääni osui hyvä lista vinkeistä miten liikkua säännöllisesti. Keräsinkin listasta nyt muutaman kohdan tänne muistutukseksi itselleni ja teille! :)

treeni1
treeni3

Pants, Ellos *(HERE) / Shirt, Adidas *(HERE) / Yoga shirt, Ellos *(HERE) (giveaway*/adlinks)

 • LIIKU AINA MAANANTAISIN
  Tämä on ehdottomasti mun suosikki vinkki Gretchenin listasta! Rakastan maanantain fiilistä. Uusi viikko ja uusi mahdollisuus tehdä taas parhaansa. Kun tekee kunnon hikitreenin heti maanantaina on koko viikko paljon energisempi.
 • ÄLÄ IKINÄ OLE LIIKKUMATTA KAHTA PÄIVÄÄ PUTKEEN
  Tää on myös loistava ohje! Tietysti poikkeuksena, jos on kipeänä! On kuitenkin hyvä muistaa, että joka päivä voi liikkua edes vähän. Useampi lepopäivä ei ole tarpeen, ellei sitten ole tehnyt aivan järjetöntä rääkkiä ja kroppa on ylikunnossa.
 • ÄLÄ LIITÄ LIIKUNTAA PAINONPUDOTUKSEEN
  Pelkän laihdutuksen takia liikkuminen saattaa jäädä kausiluontoiseksi. Liikunnasta kannattaa löytää ilo ja tehdä siitä elämäntapa! Liikunnan jälkeinen olo on paras palkinto.
 • ANNA ITSELLESI TUNNUSTUSTA PIENISTÄKIN PONNISTUKSISTA
  Aina ei tarvitse tehdä tunnin kovaa juoksulenkkiä. Jo 20 minuutin kävely aamulla tekee ihmeitä! Nauti liikunnasta ja ole kiitollinen kehosta, joka pystyy liikkumaan. Myös lyhyet treenit tekevät keholle hyvää. Älä ole liian ankara itseäsi kohtaan.
 • KULUTA RAHAA LIIKUNTAAN
  Tämä on myös hyvä vinkki!:D Liikunta on todella tärkeää jokaisen elämässä ja siihen kannattaa panostaa myös rahallisesti. Etsi itsellesi kaikkein nautinnollisin tapa liikkua ja jos se vaatii rahallisia uhrauksia nää se vain sijoituksina omaan itseesi ja kehoosi. Minulle esimerksi treenivaatteet tuovat niin paljon lisää motivaatiota liikkumiseen, että käytän mielelläni niihin rahaa. Myös spinning pyöräni oli jokaisen euron arvoinen! Joillekin taas kuntosalilla käyminen saattaa olla parasta terapiaa, mutta ajoittain salimaksut tuntuvat korkeilta. Tällöin kannattaa muistaa, että paljon kalliimmaksi tulee huono kunto ja mahdollinen alakuloisuus! Kuluta rahaa siis niihin liikunnallisiin asioihin, joista nautit ja joita eniten arvostat! :)

Energistä loppuviikko kaikille!! <3

Follow me with BLOGLOVIN // FACEBOOK // INSTAGRAM

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply
  Misise
  10.2.2016 at 17:47

  Oi, näytätpä hyvältä! Keep up the good work :)

  • Reply
   monasdailystyle
   10.2.2016 at 18:53

   Voi kiitos paljon <3 :)

 • Reply
  Sanna
  10.2.2016 at 21:34

  Moikka Mona, blogisi on ihana! Siitä saa niin paljon intoa ja inspiraatiota asiaan kuin asiaan ! Blogiasi lukiessa ei vain voi jäädä sohvalle makaamaan vaan on pakko tehdä jtn, lähteä lenkille, tehdä kotitreeni tai muuta vastaavaa! Vatsavaivasena keliaakikkona tämä blogi on myös maailman suurin helpotus kun iskee ahistus ruuan laitosta ja siitä mitä söisi ! Mahtavaa kun jaksat kirjoittaa näin raikasta blogia !

  • Reply
   monasdailystyle
   10.2.2016 at 21:36

   Voi en mä kestä. Ihana Sanna, kiitos paljon voimaannuttavasti palautteesta ja kommentista :) Sait valtaisan ison hymyn täällä päässä aikaan :) Haleja <3 <3

 • Reply
  Elle
  10.2.2016 at 21:46

  Hyviä vinkkejä! Yksi minkä lisäisin on kävely tai pyöräily kouluun tai työpaikalle. Se on edullista ja erittäin hyvä tapa liikkua :) Kuljen aina sään salliessa koulumatkan (10 km) pyörällä ja valitsen sen aina mieluummin kuin täpötäyden aamubussin. Samalla säästää matkakortti- tai bensakuluissa ja saa energisen startin päivään! Eikä tarvitse lähteä enää illalla lenkille 20 kilometrin pyöräilyn jälkeen :D Mielestäni tätä ei mainosteta Suomessa tarpeeksi, jos verrataan esimerkiksi Tanskaan, jossa suurin osa ihmisistä kulkee työ- ja koulumatkan pyörällä. Tosin, onhan meillä erilaiset sääolosuhteetkin, mutta silti vähälumisina talvina plussakelillä pystyy pyöräilemään erittäin hyvin. Kovilla pakkasilla ja lumisateessa voi sitten turvautua bussiin tai autoon :)

  • Reply
   monasdailystyle
   10.2.2016 at 21:56

   No kyllä – hyötyliikunta!!!! :) Tosi hyvä lisäys :) Mäkin olen vihdoin ja viimein tässä viimeisen vuoden aikana oppinut arvostamaan hyötyliikuntaa. Aikaisemmin olen ollut jopa sitä vastaan. Todella typerää, tiedän, mutta minkäs teet, kun on laiskimus ollut. Nyt olen virallisesti pian myös autoton ensimmäistä kertaa melkein sitten ajokortin saamisen (apua yli 10 vuotta:OO ) joten hyötyliikunnan osuus nouskoon entisestään:)

 • Reply
  monasdailystyle
  12.2.2016 at 09:02

  Hih, siinä saa varmasti olla silmät selassakin, kun noiden tirrikoiden perässä juoksee!! :D
  Ihanaa kevään odotusta sinne <3 <3 :)

 • Reply
  Kristiina / CAVA blogi
  12.2.2016 at 13:56

  Haluan sun pyllyn, kiitos!! :D <3

  • Reply
   monasdailystyle
   12.2.2016 at 13:57

   Hahah muruuuu <3 <3 :D :D <3 <3 <3

 • Reply
  Sirpale
  14.2.2016 at 12:23

  Tuo on ihan huippukirja! Maanantainen treenaus pitääkin ottaa tavaksi ;)

  • Reply
   monasdailystyle
   14.2.2016 at 15:35

   Toi on kyllä ihan huippu kirja! Kiva selailla aina uudestaan välillä :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *