9.2.2016

Red Jacket & leather pants Outfit

red1.4

sisältää mainoslinkkejä*

Viikon toinen asupostaus uunista ulos! Aikaisempi Wool & Leather Outfit– postaus löytyy täältä.

Nyt kokonaisuuden pääpointtina on kirkkaan punainen Ted Bakerin villakangastakki. Rakastan tätä takkia, mutta jostain syystä sitä tulee kyllä käytettyä aivan liian vähän. Ehkäpä Krakovan kaduilla sille löytyy enemmän käyttöä. Nyt se usein on joko liian kylmä tai kuuma.

Takin korkea kaulus on mielestäni todella kaunis. Vaikka takin leikkaus on yksinkertainen tuo korkea kaulus siihen kivasti särmää ja mielenkiintoa. Kaulukset voi myös pitää auki jolloin takin ilme muuttuu tosi paljon. Punainen väri puolestaan on über naisellinen.

Mitäs mieltä olette, toimiiko punainen vai ei? :) Näkisin itse tämän takin näiden* saman merkin korkkarien kanssa!! Punaiset korkkarit siis toivelistalle.

red1.2
red1.5
red
red1.6
red1.3
red1.7

Pictures, Siiri Saarela

Shoes, Dinsko , borrowed from Siiri (similar here)
Leather pants, By Malene Birger (here!)
Jacket, Ted Baker (similar here & here)
Bag, Chanel (similar here)
Scarf, Zara (similar here)
Sunglasses, H&M (similar here)
(adlinks)

You Might Also Like

5 Comments

  • Reply
    k
    10.2.2016 at 20:42

    Kaunis takki. Miltä noi kaulukset näyttää silloin, kun et pidä niistä kiinni. Mietin vaan et vaikka on kaunis, niin on kovin epäkäytännöllistä, jos kauluksista pitää pitää kiinni, ettei palellu.

    • Reply
      monasdailystyle
      10.2.2016 at 21:35

      Sen saa napilla kiinni tuohon!! :D Seuraavalla kerralla, kun kuvaan takin laitan kaulukset kokonaan auki ja kokonaan kiinni niin näkyy paremmin ;)

  • Reply
    Martta
    11.2.2016 at 10:44

    Hei Mona,

    Upea takki! Näyttää hyvältä sinulla!

    Kysyisin sellaista, että minkä kokoinen tuo Boy laukkusi on? Tämän postauksen kuvissa laukku näyttäisi tulevan sopivan alas ja sitten huomasin edellisen asupostauksesi neuleen ja nahkahousujen kanssa, jossa laukku jää taas hieman ylös. Itselläni on Old medium boy ja minulle se jää juurikin vähän hassun kohtaan, vähän liian ylös. Pituutta minulla on reilut 171-172cm ja muutenkin pitkä selkä.. Voi tosin olla, että tämän postauksen pitkä takki muokkaa vartalon mittasuhteita ja laukku näyttää tulevan alemmaksi, kuin mitä se todellisuudessa on.

    Mitä nahkaa Boysi on ja oletko huoltanut sitä jotenkin erityisesti? Omani kanssa olen pähkäillyt että mitä lambskinin pintaan uskaltaa laittaa…

    • Reply
      monasdailystyle
      11.2.2016 at 15:48

      Kiitos Martta!! :)
      Tuo boy on medium kokokoa:) Se tosiaan on hiukan “lyhyt”, eli tämä takki tosiaan vähän muokkaa sitä miltä se oikeasti näyttää.
      Omani on juurikin tuota lambskin nahkaa ja en vielä ole sitä huoltanut itseasiassa mitenkään. Käytän sitä yleensä aina vain kuivilla säillä ja olen muutenkin aika varovainen mihin sen laitan. On säilynyt tosi hyvin ainakin vielä:) Mutta se on tosiaan ollut hyvin hellässä käytössä ;)

  • Reply
    Outi Karita
    13.2.2016 at 09:01

    Ihana takki! Jäin kans miettimään miltä näyttää kun et pidä kauluksista kiinni, joten seuraavia asukuvia odotellessa tän takin kanssa ;)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *