8.2.2016

Pohdintaa muutosta ulkomaille

details1.3

Ulkomaille muutto lähenee ja pohdinnat sen ympärillä ovat tiiviisti mielessä. Tässä seuraavan kuukauden aikana tulee varmasti koettua tunteita vielä laidasta laitaan, mutta parhaillaan olo on pelkästään jännittynyt ja odottava. Tosin turhanpäiväistä murehtimista on myös ilmassa. Välillä  ihan huvittaa miten sitä mielessään tarttuu naurettavan pieniin juttuihin. Esimerkiksi siihen mihin saadaan varastoitua tavarat, jotka eivät lähde mukaan Puolaan. Tai siihen mikä kohtalo mun kenkälaatikoilla on?! :D Entäs onko Puolan tulevassa kodissa riittävästi luonnonvaloa (tää on oikeasti merkittävä juttu!;))? Mitä jos päädytäänkin aivan kauhealle asuinaluueelle ja ollaan tehty pitkä vuokrasopimus? Ja vieläkin pahempaa – mitä jos tulevan kodin sänky on yhtä pieni, kuin Malesian kodin sänky?! :D TIEDÄN, pikkujuttuja, jotka aivan varmasti järjestyy, mutta silti mieli on oikukas ja jää näitä pyörittelemään välillä ihan luvattoman pitkäksi aikaa. Näitä vastaavia kysymyksiä tupsahtaa tällä hetkellä päähän melkein päivittäin ja välillä oikein itseään naurattaa.

Onneksi tiedän, että tuleva on varmasti kaiken tämän pähkäilyn arvoista. Mulla on 110% usko siihen, että uusi käänne meidän elämässä on tarkoitettu menevän juuri näin ja tästä tullaan oppimaan ja kasvamaan hurjasti. Ilman vaikeuksia ei salettiin selvitä ja monet itkut tulen varmasti tirauttamaan ennen ja jälkeen lähdön. Luvassa on kuitenkin niin paljon kaikkea uutta ja mielenkiintoista, etten voi olla kuin kiitollinen.

Ollaan muuten nyt viime ja tällä viikolla selailtu oikein urakalla koteja Puolasta! Huh, alkaa olla silmät niiden kanssa jo ihan ristissä :D Yksi super söpö pikkukoti (täällä!) on nyt listan kärkipäässä loistavan sijaintinsa puolesta. Toisaalta olisi kiva saada vähän tilavampi koti niin kaikki vieraat ja sukulaiset mahtuisi aina hyvin kyläilemään <3 Silloin pitää kyllä karsia reilusti sijainnista ja se puolestaan hankaloittaa mun arkea jonkun verran, koska oon tietty päivät aina yksinäni. Kuntosali saisi myös olla lähellä kotia. Normaalisti treenaan melkein aina kotona, mutta uudessa paikassa on kiva mennä salille jo ihan sen vuoksi, että tutustuu uusiin ihmisiin:) Kunhan päästään johonkin lopputulokseen tuon Puolan kodin kanssa laitan tännekin varmasti juttua tarkemmin siitä! :) Ensi viikolla todennäköisesti pitäisi tehdä päätökset, jotta saadaan vuokrasopparit tehtyä ajallaan. Maaliskuun 3 päivä lennetään sitten Krakovaan.

details1.2
details

Ps. Muistakaa käydä kurkkaamassa aamulla julkaistu asupostaus täältä! :) Huomenna luvassa sarjan toinen osa! :)

You Might Also Like

8 Comments

  • Reply
    E
    8.2.2016 at 22:32

    Puolassa on onneksi niin halpoja hotelleja, että vieraat varmaan kehtaa hotelliinkin majoittaa. Onnea uuteen kotiin, mihin vaihtoehtoon sitten päädyttekään!

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2016 at 08:06

      Kiitos E:) Ja kyllä, onneksi hintataso on tuolla edullinen, niin hotellit vieraille ei tule kalliiksi. Toki haluan perheen meille kotiin niin saan viettää mahdollisimman paljon heidän kanssaan aikaa <3 :) Ja kyllähän sitä kaksioonkin hyvin mahtuu, jos on hyvät vuodesohvat tms:) Mutta saapi nähdä. Veikkaan, että päädytään juuri hyvään sijaintiin ja vähän pienempään kotiin, ellei sitten löydy joku aivan helmi muualta :D

  • Reply
    monasdailystyle
    9.2.2016 at 08:07

    Oi kiitos ihana Helene <3 <3 :) Kiva, kun jätit kommenttia!! :)
    Oi kivat lenkkeilyalueet kuulostaa täydelliseltä!!! :) Osaatko sanoa siitä mitään miten kovaa meteliä ja meininkiä näillä alueilla on? :) Ei sillä Malesiassa totuttiin ääniin (Baarikatu meidän alapuolella) :D

  • Reply
    monasdailystyle
    9.2.2016 at 08:09

    Ihana Merica, kiitos kommentista <3 :)
    Ja KYLLÄ – uudet ihanat ihmiset on niin parasta uudessa maassa:) <3 Vitsit, kyllä on sinne KL:ään ikävä ja erityisesti tyyppejä siellä.

  • Reply
    Pinja
    9.2.2016 at 09:02

    Näitä muuttojuttuja ja -fiiliksiä on niin kiva lukea ja vähän niin kuin elää mukana tätä teidän muuttoa! Kävin kurkkaamassa potentiaalisen uuden kodin kuvat ja näyttää ihan hirmukivalta :)

    • Reply
      monasdailystyle
      9.2.2016 at 11:09

      Kiva kuulla Pinja <3 :) Ja mun puolesta taas ihanaa, kun ootte mukana elämässä tätä muutosta <3 :) Ihana, kun voi jakaa mietteitä täällä ja kuulla mielipiteitä teitä <3:)

  • Reply
    elena
    9.2.2016 at 10:57

    Hi, do you want to to communicate through the paper
    Letters to other bloggers and your readers?

  • Reply
    monasdailystyle
    9.2.2016 at 11:11

    Oi se olis ystävällistä, kiitos Helene <3 <3 :) :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *