24.1.2016

Myydään: CHRISTIAN LOUBOUTIN Bianca shoes

Meidän muutto Krakovaan lähenee, joten aloitan täällä pikku hiljaa tavaroiden läpikäymistä ja tarkoitus on laittaa osa tavaroista myyntiin. Kannattaa käydä tykkäämässä blogin Facebookista sillä sinne varmasti laitan seuraavan kuukauden aikana myyntiin niin kenkiä, vaatteita kuin sisustusjuttujakin:) Osan myyntiin tulevista tavaroista nostan myös tänne blogin puolelle.

Aloitetaan näillä super ihanille Christian Louboutinin Bianca mokkanahka korkkareille <3 Koko on 37 eli nämä ovat vähän minulle pienet (käytän 37.5-38 korkkareissa yleensä). Tykkään näistä ihan hulluna ja siksi en ole niitä aikaisemmin raaskinut myyntiin laittaa. Ne kuitenkin ansaitsee ehdottomasti enemmän käyttöä, mitä minulla on niille ollut antaa. Korkkareita on käytetty todella vähän. Olen myös teetättänyt niihin kumipohjat, joten ne eivät ole liukkaat ja kestävät paremmin käyttöä. Hintapyyntö korkkareille on 500€ 400€. Tarjouksia kengistä voi laittaa sähköpostilla monasdailystyle@gmail.com. Vastaavanlaiset löytyvät CL sivuilta täältä. Laitan myös mielelläni lisää kuvia, jos joku haluaa.

Kenkien lisäksi myynnissä on myös über rakas spinning pyörä, joka on melkein uusi! Ovh pyörässä oli 899€ XXL:ssä (enää ei ole myynnissä) ja maksoin siitä marraskuussa 750€. Tarjouksia tästäkin voi kiinnostuneet laittaa sähköpostitse.

cl
cl1.2
cl1.3

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *