6.11.2015

Pyörä makkarissa!!!

spinningpyörä

Omg, omg, omg, omg. Mulla meni innostus jo niin korkeisiin svääreihin, ettei oikeen pysty enää edes tuulettamaan. Se on nyt täällä!!!!!! Mun naama on yhtä naantalin aurinkoa.

Eetun ilme puolestaan muistuttaa peuraa ajovaloissa… :D Tiedän, että oon ihan pikkusen outo, kun innostun KUNTOPYÖSTÄ kotona. Huomauttanen kuitenkin, ettei tämä ole mikätahansa kuntopyörä;) Eetu juuri eilen sanoi, että joskus aina naureskeli ihmisiä, jotka ostaa kuntopyörän kotiin nurkkiin lojumaan ja kuvittelevat sitä joskus käyttävänsä. Totesi tosin samaan hengenvetoon, että sulla se näyttää kyllä olevan aika iso juttu :D No se on!!! :D Ja kyllä – tiedän, että raikas ulkoilma on tärkeää ja tekee hyvää ja kyllä, nautin siitä myös itse. MUTTA on se ihan hiton siistiä tehdä aamulenkki kahden metrin päästä sängystä saati lähteä esimerkiksi räntäsateeseen tarpomaan pakkaseen!!!! Kaikkein eniten rakastan tässä juuri sitä MAHDOLLISUUTTA, että voin saada hien pintaan kivalla tavalla just nyt ja heti.

Ai niin ja kotipyöräilystä ei yhtään tee huonompaa myöskään se optio, että voin katsoa lemppari sarjojani Netflixista samaan aikaan;) Mun on todella vaikea keskittyä mihinkään sarjoihin, elokuviin ja telkkariin ihan vain paikallaan olemalla. Nyt ei tarvitse miettiä sitä, kun voi rullailla samaan aikaa fillarin päällä ja laittaa House of Cardsin samalla pyörimään!! JEEEEEEEEEE!!

Sanoinko jo, että olen huumassa?? :D

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Virpi
    6.11.2015 at 11:29

    Ai että kun tuli nostalginen olo tuosta pyörästä. Tosin sinun pyöräsi on kyllä hyvin uudenaikainen meikäläisen Tunturiin verrattuna. Mulla on ollut peruskuntopyörä jo reilu kolmekymmentä vuotta. Sillä on poljettu tuhansia ja tuhansia kilometrejä minun ja nykyisin myös tyttäreni toimesta. Pyöräily on kaiken kaikkiaan itselle rakas harrastus. Ja silloin kun olen ollut haluton polkemaan jostain syystä ulkona tai ei ole ollut mahdollisuuksia lähteä kotoa, (kun muksut ovat olleet pieniä), kuntopyörä on ollut hyvä vaihtoehto. Sitä on tarpeen mukaan siirretty huoneesta toiseen. Välillä olen polkenut pihalla tai terassillakin jos on satanut vettä. Sitä polkiessa voi katsoa telkkaa tai lukea lehtiä ja jopa kirjoja. Mulla on pyörään asennettuna nuottiteline ja siihen voi laittaa lehden tai kirjan. On vaan hyvä pitää samalla mielessä, että ei löysäile polkemisen kanssa vaan, että kuitenkin pitää kunnon vauhdin päällä vaikka samalla tekeekin jotain muuta ;) Olen saanut tiputettua raskauskilot ja nostettua peruskuntoa kuntopyörän avustuksella. Se on loistopeli!

    • Reply
      monasdailystyle
      6.11.2015 at 11:41

      Aivan mahtava kuulla, että siellä on muitakin sisäpyöräinnostuneita! :) Mulla on suht hyvä peruskunto, mutta uskon tämän lisäävän nimenomaan sitä päivittäistä hyvää oloa ja energiaa paljon lisää!:) Ja HIIT treenit on myös helppo vetää tämän kanssa. Iiiiiik mä oon ihan liian innoissani täällä. Kauan tästä on kyllä haaveiltu :D Olis kyllä pitänyt munkin hankkia jo ajat sitten ;)

  • Reply
    laura
    6.11.2015 at 15:31

    Vau! Mäkin haluun, paljonko pyörä maksoi?

    • Reply
      monasdailystyle
      6.11.2015 at 16:58

      Tää on kyllä huippu! :) Hinta nyt n.900€ mut kyllä spinningpyöriä saa 300€ ylöspäin ja hintahaitari on varmaan pariin tonniin asti. Eli löytyy monenlaisia :)

  • Reply
    Piia
    10.11.2015 at 00:09

    …Ja mikä parasta, sun ei tarvitse edes säätää pyörää joka kerta uudestaan! ;) Hyviä kilowatteja pyörän selässä!

  • Reply
    m.dde
    10.11.2015 at 20:46

    Kääk! Ihan huippu! Niin loistava vaihtoehto saada hiki pintaan kotona iisisti. Ei inspaa tonne pimeyteen ja kylmyyteen lähteminen ollenkaan!!

    Mun pitää vissiin kirjoittaa joulupukille. ;)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *