7.1.2016

Say YES to new adventures.

winter1.2

Hyppy tuntemattomaan pelottaa. Pelkkä ajatus aiheuttaa kouristuksia vatsaan,  sellaisia pieniltä sähköiskuilta tuntuvia nipistyksiä.

Pelottavat jutut elämässä voivat kuitenkin olla niitä, joista syntyy jotain ennalta arvaamattoman upeaa. Epämukavuusalue on joskus rajamerkki, jossa se kuuluisa magic tapahtuu.

winteroutfit

Se ei pelaa, joka pelkää. 

Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolen.

Arki on ihanaa ja turvallista, mutta mitä tapahtuu, jos ottaa uuden ja vähän pelottavan askeleen?

Se selviää vain kokeilemalla. Aina voi palata takaisin tuttuun ja turvalliseen.


” Say YES to new adventures. Take risks and go for your dreams, this in the key for success! ” 

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Rosa
  7.1.2016 at 11:42

  Totta! Oon ollu reippaan vuoden oman alan hommissa vain todetakseni ettei tää olekkaan mun ala (niinpä tietysti! :D vaikka työpaikka onkin ihan kiva). Suutuin itteeni ja tähän paikallaan junnaamiseen, joten päätin että haen yliopistoon (jonne lukiominä ei ikinä halunnut) Helsinkiin (jonne tämänpäivän minä ei ikinä haluaisi muuttaa). Vaikka epäilyksen peikko meinaa iskeä jo ennen kuin pääsykoekirjat on käsissä tuntuu muutos niin oikealta! Että nyt vaan all in kevyestä lukihäröstä ja muusta huolimatta!

  • Reply
   monasdailystyle
   7.1.2016 at 12:21

   Juuri näin – ihan mahtava asenne Rosa!!! :) You can do it ja matka uuteen saattaa tuoda mukanaan ihan mielettömiä juttuja!!!! :)
   Tsemppiä sinne ja kiitos piristävästä kommentistasi! :)

 • Reply
  Hanna
  7.1.2016 at 12:47

  Näin juuri Mona! Välillä täytyy uskaltaa hypätä tuonne vähän pelottavaankin suuntaan, vaikka se tuntuukin alussa pelottavalta :) Itse olen nyt työpaikassa laboratoriossa, jonka ala on melko harvinainen Suomessa. Aluksi jännitti, että kuinka pärjään, mutta oikeesti oon viihtynyt täällä mielettömän hyvin ja työt ovat välillä haasteellisia. Mutta niinhän sitä kehittyykin! :)

  Nyt olen ajatellut kokeilla Kaylan treenejä, koska minähän pystyn tekemään ne jos haluan :D Sähän oot tehnyt niitä treenejä. Hankitko silloin vain sen treeniohjelman vai myös sen ravinto-oppaan? Kumpaa suosittelisit?

  Kiitos Mona ihanasta ja inspiroivasta blogista!!! <3

  • Reply
   monasdailystyle
   7.1.2016 at 12:52

   Aivan mahtavaa Hanna <3 Just näin, haasteet kehittää ja hyvä niin :)
   Hei loistava päätös aloittaa Kaylan treenit!! Mä hankin aikoinaan molemmat. Ruokavalio-osuus on tosi peruskauraa, joten sitä suosittelisin lähinnä silloin, jos oma ruokavalio on todella retuperällä, eikä ole tietotaitoa miten syödä monipuolisesti ja ravintorikkaasti. Eli mun ääni menee noille treeneille! :) Niitä on helppo tehdä missä vaan ja milloin vaan.
   Ja kiitos itsellesi, kun käyt täällä <3 Haleja!! Tuu kertomaan, kun oot saanut ekat Kayla treenit tehtyä ;)

 • Reply
  LeAnn
  7.1.2016 at 21:51

  Minä pidän itseäni juurikin sellaisena, joka ei mielellään hyppää pois tutusta eli haluan ottaa varman päälle. Mutta sen olen huomannut, että välillä kannattaa kokeilla “siipiään”, mutta silloinkin kannattaa olla varasuunnitelma. :)

 • Reply
  Saila
  9.1.2016 at 12:33

  Juuri näin, Mona :) Uudet asiat ja hypyt tuntemattomaan pelottavat aina, mutta usein niistä seuraa jotain hienoa. Vähintään niistä seuraa oppimuskokemuksia, jos huomaa, että suunta ei ollutkaan oikea. Ikinä ei tiedä, mistä itsensä lopulta löytää, kun vaan uskaltaa tarttua haasteisiin ja poistua mukavuusalueelta :) Tsemppiä alkaneeseen vuoteen :)

  • Reply
   monasdailystyle
   9.1.2016 at 12:44

   Kiitos Saila kommentista!! :)
   Ihanaa tulevaa vuotta myös sinne!! <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *