5.1.2016

Summer vibes

summer-vibes
summer-vibes
summer-vibes
summer-vibes
summer-vibes
summer-vibes

Wou mitkä pakkaset! Pohdin juuri, etten ole muutamaan vuoteen kokenut näin kovia pakkasia, koska viime vuonna talvi meni Aasiassa. Nyt onkin siis hyvä aika kaivaa arkistojen kätköistä vuoden takaisia Thaimaan reissun kuvia, kun ulkona huitelee –20°. Nämä kuvat ovat Krabin hotellin (Red ginger chic resort) altaalta. Eikä haittaa yhtään vaikkei olla tänä vuonna näissä maisemissa. Nimittäin vastakohdat tekee hyvää ja asenne ratkaisee!;) Toki matkakuume on ikuinen vaiva ja pahenee vaan vuosi vuodelta, mutta kyllä sitä on samalla oppinut arvostamaan tätä meidän omaa kotia ja neljää vuoden aikaa. Tänään on luvattu täydellisen aurinkoista päivää, joten mikäs sen parempi kuin nauttia kirpeästä pakkassäästä ja sen jälkeen sujahtaa illalla pehmeään pyjaman uumeneen. Tai mun tapauksessa kaksi numeroa liian ison teddy jumpsuitin sisään, jonka laitan päälle aamullakin ennen kuin uskallan nousta sängystä ylös. Sinne mahtuisi melkein kaksi Monaa.

Kylmät ilmat ovat myös loistava syy hemmotella itseään vähän normaalia enemmän ja tänään onkin blogiin tulossa vielä myöhemmin vinkkejä koti span loihtimiseen! :) Pysykäähän kuulolla.


It’s freezing outside so it’s a good time to upload the last year Krabi pictures on the blog;) I would be happy to travel soon again but at the same time I’m so happy about our own home and four seasons here in Finland. Even though weather is damn cold now it is also pretty amazing and  the nature looks beautiful.

Later today coming some home spa tips that make our evenings more comfy – so stay tuned! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  LeAnn
  5.1.2016 at 11:29

  Upeita kuvia. ♡ Ja ihanan lämpimän näköistä. :)
  Mä olen kyllä niin samaa mieltä, että pakkanenkin on täysin pukeutumiskysymys. Ulos olisi tarkoitus lähteä käymään… :)
  Mä muuten “löysin” eilen kunnolla sun youtubetilin. Aivan mahtavia videoita! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   5.1.2016 at 17:11

   Kiitos ihana LeAnn <3 Ja onpas kiva kuulla, että löysit youtuben :) Koitan tehdä videoita viikottain lisää. Vielä on harjoittelua, mutta pikku hiljaa sitä oppii enemmän teknisiä juttuja ;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *