3.1.2016

Silky & Soft Legs

white

Nightdress, Stockmann Silk 

Huomaan usein talvisin laiskistuvani kauneusrutiinien osalta. Ihon kuorinta esimerkiksi unohtuu helposti, kun ei tule kuljettua paljain säärin. Nyt olen kuitenkin päättänyt tehdä muutoksen ja panostaa itseni hemmotteluun ja hyvinvointiin enemmän aikaa  arjessa. Pienillä jutuilla saa jo mielen virkeäksi ja oman olon huolitelluksi. Koko vartalon kuorinta, säännöllinen kosteutus, rentouttavat koti spat (tästä pian lisää vinkkejä!), pedikyyriä ja manikyyriä säännöllisesti.

Olen nyt myös muutaman kerran käynyt testaamassa yhteistyökumppani Itäharjun Ihopalvelussa säärien ja käsien sokerointia. Loistava vaihtoehto kotona epiloinnille ja suosittelinkin sokerointia juhlien alla tai ennen matkalla lähtöä. Ihokarvojen poiston lisäksi sokerointi kuorii nimittäin ihoa ja hoidon jälkeen sääret ovat todella sileät ja pehmeät. Loistava tapa saada huoliteltu ja kaunis olo!

Itäharjun Ihopalvelu  tarjoaa nyt  tulevan viikon aikana (10.1 asti) varatuista sokeroinneista 25% alennuksen blogin lukijoille. Muista mainita ajanvarauksen yhteydessä “Monan blogi“. Varauksen voi tehdä suoraan nettiajanvarauksen kautta! :)


Sugaring makes my legs smooth and shiny. I love that feeling on my skin after sugaring. It is must have before a party or a beach vacation! :) Itäharjun Ihopalvelu offers for my blog readers now 25% sale from sugaring treatment until 10.1! :) Remember to mention “Monas blog” when you do a reservation.

(*Sokerointi yhteistyössä Itäharjun Ihopalvelun kanssa*)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *