7.11.2015

Kaktusviikunaöljy

*sisältää mainoslinkkejä*
kaktusviikunakaktusviikuna2

♥ Nafha Kaktusviikunaöljy (täällä)

Öljyjen rakasta täällä taas moi. Öljyt ovat todella vallanneet meidän kodin jo pitkään. Meillä ei rasvaa pelätä ja sen kanssa lotrataan kunnolla. Niin sisäisesti kuin ulkoisestikin nautittuna;) Hyvät rasvat ovat ruokavalion ja myös kauneudenhoidon a ja o. Olen ehtinyt vuosien varrella tutustua jos jonkinmoisiin öljyihin ja uusimpana tulokkaana kosmetiikkakaapista löytyy Nafhalta testiin saamani kaktusviikunaöljy! No wou – nimikin jo kertoo, että nyt ei ole kyseessä ihan mitään perus rypsäriä!

Nafhan luomu-kaktusviikunaöljyn kerrotaan olevan yksi maailman arvokkaimmista ja harvinaisimmista öljyistä. Tämä ihmeaine on erinomainen kosteuttamaan ja korjaamaan ihoa. Kaktusviikunaöljy on myös antiage-kamaa.

Jännityksellä lähdin testaamaan tätä ihmetuotetta, koska olin lukenut siitä jo entuudestaan muutamia ylistäviä sanoja. Arganöljyn nimeen vannovana tosin pohdin voiko mikään maailman öljyistä tuntua iholla vielä paremmalta kuin arganöljy. Noh… Tämä tuote voi! Kaktusviikunaöljy on puhdasta taikaa iholle. Ihana, ihana, ihana tuote, johon ei riitä mun hehkutukset millään. Täydellinen ei tosin tämäkään tuote ole sillä tämän tuotteen ihan ehdoton iso miinus on todella tyyris hinta. Purkki on tosi pieni ja sisältö puolestaan niin mahtavaa, että sitä tekee mieli lotrata useammin, kuin kerran päivässä. Älkää ymmärtäkö väärin – jo pienen pieni tippa tätä riittää kyllä käytössä mutta olen itse vaan todella kyltymätön öljyjen suhteen. Niiden käytössä en juuri koskaan säästele.

Ihoni on tuntunut nyt muutaman viikon kaktusviikunaöljyn käytön jälkeen todella pehmeältä. Levitän sitä iltaisin meikin pesun jälkeen iholle ja aamulla iho tuntuu sileältä ja tasaiselta. Öljyssä on miellyttävä mieto tuoksu ja tykkään myös paljon tästä pipettimallisesti purkista.

Kertakaikkisen ihana tuote, jota suosittelen todella lämpimästi kokeilemaan. Hinta tosiaan on melko kova, mutta tämä on aivan loistava lahjaidea kaikille luonnonkosmetiikkaa arvostaville ystäville tai perheenjäsenille!! :) Itse hain muuten viikonlopun viemisiksi juuri arganöljyputelon isoäidilleni, joka soitti heti aikaisemman postaukseni jälkeen ja sanoi, että hän haluaa myös tuota ihme-elixiiriä!:D Odotan innolla mitä mummu tulee pitämään minun hehkuttamasta arganöljystä:)

Onko tämä Nafhan kaktusviikunaöljy monelle jo aikaisemmin tuttu tuote?

(mainoslinkkejä/tuote saatu)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *