6.11.2015

My favorites from BALMAIN X H&M COLLECTION

balmain

Kokosin ylle omat suosikkini huikeasta Balmainin H&M:lle suunnittelemasta mallistosta. Itse en tähän ralliin lähtenyt mukaan ja seurasin vain somesta muiden taistelua tuotteista;) Itseasiassa vaatekaapistani ei löydy ainuttakaan aikaisempaakaan H&M yhteistöiden suunnittelijamallistojen luomuksia. Monet ovat kyllä olleet tosi kivoja, mutten koskaan ole innostunut näistä niin paljon, että olisin hankkinut jotain omaksi. Tykkään toki ihailla luomuksia verkkokaupassa ja muiden päällä, mutta se on riittänyt varsin hyvin.

Tämä Balmainin mallisto on kyllä tähän astisista mallistoista mielestäni upein. Monta kivaa juttuja, jotka ovat ajattomia, mutta silti niissä on sitä jotain. Mitäs mieltä te olette näistä? Onnistuiko joku haalia itselleen jotain ihanaa ostoskoriin tästä mallistosta? :)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply
    Satu
    6.11.2015 at 19:03

    Katsoin tuon malliston läpi enkä syttynyt sitten yhtään :’D Tyylini on niin tavallinen, etten näe itseäni noissa luomuksissa. Odotan kuitenkin, kun kuvia alkaa ilmestyä someen muiden löydöistä.

  • Reply
    Pinja
    6.11.2015 at 20:24

    Mun mielestä koko mallisto on aivan upea, mutta en kyllä itsekään lähtenyt siihen hulluuteen mukaan :D Enkä loppujen lopuksi olisi pystynytkään menemään ihan liikkeeseen asti tai kyttäämään koneella, sillä mulle tulikin yllättäen työvuoro siihen. Ehkä ensi kerralla jos seuraava mallisto on yhtä himottava! :)

  • Reply
    Enni
    7.11.2015 at 08:23

    1.. ja toisen nappasin kaupassa kätösiini ja kassan kautta kotiin! Hups :D Mekkoa vihreänä lähdin hakemaan. Se on niin mua! Tykkäsin mallistosta hullusti.

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *