28.10.2015

Leveät lahkeet ja karvakaulus

leveatlahkeetleveatlahkeet2
leveatlahkeet3

Pictures, Pirita Ylimaa

Shoes, Zara (similar here)
Jeans, Lindex* (similar here)
Jacket, Kocca @LeFollie (similar here & here)
Scarf, H&M (similar here)
Bag, Chanel (similar here)
(giveaway*/adlinks)

Se on aika vaihtaa pikkuhiljaa talvisempiin asuihin, kun ulkona alkaa asteet olla jo miinuksen puolella! Hrrrrr tuntuu, että pakkasista on jo ikuisuus. Näinä hetkinä tulee ikävä takaisin Malesian lämpöön. Onneksi talvessa kerrospukeutuminen on mieleeni ja aion haastaa itseni tänä talvena pukeutumaan vähän monipuolisemmin mitä yleensä (eli ei joka päivä isoa muhkuneuletta farkkujen kanssa). Tällä kertaa asussa sentään farkut eivät olleet tavan pillit vaan lahkeet varsin leveät. Rohkeutta pelissä selvästi. Ja muhkea neulekin vaihtui varsin mielikuvitukselliseen kauluspaitaan…

Olen viime päivät pitänyt itseni niin kiireisenä taas monen projektin parissa, että tunnit tuntuu ihan kiitävän ohi. Olen myös saanut aivan hirvittävän inspiraation tuohon videomaailmaan, ja tuntuu etten meinaa pysyä tolkuissani sen opiskelun suhteen. Nään jo untakin erilaista audiolaitteista. Tänään onneksi sain postista vihdoinkin uuden mikin, joten tervetuloa paremman laatuiset videot – kröhäm ihan vasta tuon äänen osalta.

Muistakaa käydä tukemassa videotouhuja youtubessa laittamalla kanava seurantaan täältä ja käykää myös kurkkaamassa eilisen kiva lukijatarjous täältä! Syysaurinkoa  ja haleja kaikille!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.