27.10.2015

Inspiraatiota, neuvoja ja ideoita jokapäiväiseen elämään

* Kaupallinen kampanja: Trendi-lehti *

Hektisen arjen ja sosiaalisen median aikakaudella oma suhtautumiseni lehtiin on muuttunut paljon. Olen aina ollut lehtien ympäröimänä. Äidilleni on tullut niin kauan kuin muistan naistenlehtiä ja minä olen niitä innoissani aina selaillut. Ennen somemaailmaa lehdet olivat ennen kaikkea inspiraation lähteitä. Niiden kautta löytyi hetken trendit ja parhaimmat luottotuotteet kosmetiikan saralta. Tänä päivänä lehdissä itsellleni kaikkein tärkeintä on edellä mainitun inspiraation lisäksi oma rauhallinen aika. On aivan eri selailla konkreettista lehteä, kuin surffailla loputtomassa somessa. Lehden luku on todella terapeuttista ja rauhoittavaa. Säännöllisin väliajoin askartelen itselleni myös uusia aarrekarttoja, jossa lehdet ovat pääosassa. Ihanaa, että edelleen on hyviä laadukkaita lehtiä – tietysti ykkösenä meidän oma Trendi, joka on varmasti jokaiselle tuttu lehti. Aarrekarttojen avulla saan lehdille lisää käyttöä ja saan käytettyä lehtiä hyväksi mahdollisimman monella tavalla. Miksi sitten juuri Trendi on loistava apu omien haaveiden ja unelmien kokoamiseen?:)

trendi2

Lehti tarjoaa aina taattua laatua huippu tekijöiltä ja se pitää sisällään monipuolisia aiheita. Ohjeita ja vinkkejä jokapäiväiseen elämään oikeastaan kaikilla arjen osa-alueilla. Uusimmassa numerossa on muun muassa juttua täällä blogissakin moneen kertaan esiin nousseesta meditaatiosta.

Trendin muotiosio on puolestaan aina omaa luokkaansa. Uusimmasta numerosta itselleni inspiroivin oli Nyt & Aina juttu siitä miten klassisista jutuista saa päivitetyn version tähän kauteen. Omalle kokeilulistalle poolopaitojen rakastajana lähti poolo yhdistelmä hihattoman mekon kanssa! :) Muotiosion juttu kokomustasta, jossa Pupulandian Jenni esitteli kolme tapaa pukea koko musta jäi myös mieleeni. Seuraavaksi kokomustaan pukeutuessani aion yhdistellä mahdollisimman monipuolisesti erilaisia materiaaleja. Kiiltävää, pehmoista ja läpinäkyvää! Toimii!

trendi7

Trendi tarjoaa myös mielenkiintoisia henkilöhaastatteluja, jotka itse yleensä luen lehdestä ensimmäisenä ja ne ovat jotain mitä saan vain lehdestä. Netin henkilöhaastattelut menevät usein kiireessä ohi, mutta lehteä rauhassa selaillessa on ihana pysähtyä oikeasti lukemaan mielenkiintoisia tarinoita.

Sportti- ja ruokajutut ovat myös itselleni motivoivaa antia. Uusin numero lisäsi omaa intoani harjoitella käsilläseisontaa. Kärsivällisyyttä tarvitaan, mutta innon riittäessä uskon tämän vielä onnistuvan joku kaunis päivä hyvien ohjeiden kera;)

trendi5

“Hiirenkorvat” Trendissä ovat tuttu juttu itselleni. Ne muistuttavat hyvistä jutuista ja auttavat myös myöhempää ajankohtaa, kun aloitan väkertämään aarrekarttoja. Parhaat jutut tulee aina merkittyä hiirenkorville. Näillä merkityt jutut ovat myös sellaisia, joista saan itse inspiraatiota omaan luovaan työhöni. Vaikka aiheet ei blogista lopu tulee joskus vastaan hetkiä, kun kaipaa jotain kimmoketta. Tällöin otan yleensä lehdet esiin ja jo muutamalla selailulla saan inspiraation palaamaan tähän hetkeen.

trendi6

Kauniita kuvia, muoti must have himotuksia, matkahaaveilua, uusia reseptejä, kauniita hiusvinkkejä ja paljon muuta päätyy omiin inspiraatio- ja aarrekarttoihini. Trendi on minulle konkreettinen käsissä oleva Pinterest kansio, jota selaillessa rentoudun, inspiroidun ja nautin elämän pienistä asioista.

trendi4trendi3trendi1

Mikäli Trendi ei vielä tule kotiisi niin nyt on hyvä aika ilahduttaa itseään (tai vaikka ystävää joululahjana!) nimittäin Trendi tarjoaa Mona’s Daily Style lukijoille ihanan tarjouksen, joka on voimassa tästä päivästä 11.11.2015 asti, jolloin ehtii saada vielä tämän vuoden viimeisen numeron kotiin! :)

Tarjous koskee kestotilausta, josta saa 49% alennuksen, eli 4 numeron hinta on 14,90€ (normaali 29€). Tämän lisäksi tilaajalahjana on ihana kosmetiikkasetti, jonka arvo on 40€ – tsekkaa alhaalta tilaajalahjan tarkemmat tiedot! :) Vuoden viimeisen Trendin teemana on kosmetiikan huipputuotteet – “Best Beauty Buys”, jotka toimitus ja raati ovat valinneet! Tätä odotan joka vuosi itse innoissani! :) On hauska nähdä onko joukossa monia omia uusia suosikkeja ja samalla saa hurjan määrän vinkkejä uusille kosmetiikkatestauksille. Kosmetiikan rakastaja tykkää;)

Tarjous on siis voimassa  27.10.-11.11, käykää laittamassa pikaisesti tilaukseen ♥  Nyt on hyvä aika aloittaa joululahjojen hankinta;) Sekä itselle että ystäville. Huomaathan, että tilauslomakkeen kautta pääset lukemaan myös turvallisen kestotilauksen ehdot! :)

Alennuskoodi: Mona1115

Tilaa lehti TÄÄLTÄ!! :)

Tilaajalahja:
Make Up Store –kosmetiikkasetti (arvo 40 €).
Setti sisältää seuraavat tuotteet:

♥ Microshadow Sibiria -luomiväri
♥ Microshadow Sibiria -luomivärillä saat katseeseen upeaa näyttävyyttä. Luomiväri pysyy luomilla hyvin koko päivän.
♥ Lipstick Pen Sienna
♥ Huulenrajauskynä ja huulipuna samassa. Pehmeä Make Up Storen Lipstick Pen on helppo levittää huulille ja väri kestää pitkään. Sisältää Shea-voita ja E-vitamiinia.
♥ Golden Days -silmänrajauskynä
Pehmeällä Golden Days -silmänrajauskynällä teet näyttävät rajaukset silmiisi.

Huom. Trendi ja Fitfashion.fi ovat kummatkin osa A-lehdet-konsernia

Pictures of me, Pirita Ylimaa

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Heidi
  27.10.2015 at 21:50

  ei nyt liity aiheeseen, mutta mistä teidän ihana sohva on ostettu? Jos siis kuvat on teiltä kotoa otettu :).

  • Reply
   monasdailystyle
   28.10.2015 at 08:04

   Moikka Heidi :) Se on Innovation merkkinen. Ollaan ostettu se käytettynä:)

 • Reply
  Armi
  28.10.2015 at 17:26

  Mielenkiintoisen sisällön lisäksi pojot myös Trendin ulkoasulle!

  • Reply
   monasdailystyle
   28.10.2015 at 17:51

   Oon samaa mieltä! :) :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.