27.10.2015

Weekend vlog

Viikon video on taas julkaistu! Tällä kertaa pitkäksi venähtänyt video viikonlopun touhuilta. Seuraavaksi pysytään taas alle kymmenessä minuutissa;)

Mikäli pidätte viikottaisista videoista youtuben puolella, käyttehän ihanat tilaamassa youtube kanavan täältä :) Mikäli youtube kanavien tilaus ja tykkäys on vielä vierasta niin ohjeita löytyy täältä. Harjoitukset videoiden parissa jatkuu täällä koko ajan. Tilasin viime viikolla mikin, joten kunhan saan kapistuksen perille muuttuu (toivottavasti) videoiden äänenlaatu astetta parempaan suuntaan! :) Kehitysideoita on vastaan ilomielen niin kuin aina. Oma perfektionisti meinaa aijoittain nostaa päätään ja kerran jos toisenkin olen heittänyt videomateriaalit roskakoriin, mutta jostainhan se on aloitettava;) Ajatuksia täydellisyyteen pyrkimisestä tulossa myöhemmin blogiin omassa pohdiskelevassa postauksessaan.

Nyt ihanaa tiistaita kaikille!

Pst! Iltapäivästä luvassa kivaa kamppista, joten pysykäähän kuulolla!

Follow on FACEBOOK  // BLOGLOVIN // INSTAGRAM

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Kristiina Maria
  27.10.2015 at 15:12

  Tää oli muuten mun mielestä ihan sopivan pituinen vlogiksi. Sisältö, leikkaus ja muu vaikuttaa tosi paljon, eikä tää tuntunut yhtään liian pitkältä. Luulen, että siinä edellisessä vlogissa oli enemmän kadulla kuvattua materiaalia, josta oli taustahälyn takia vähän vaikeampi saada selvää, ja se varmaan siksi tuntui jotenkin pidemmältä. :) Ja ainiin, mistä noi sun mustat olohousut on? Mulla on saman tyyliset Cubukselta muistaakseni ja tykkään mallista hirveästi. Kangas ei kuitenkaan ole laadultaan parhaasta päästä, niin pitäisi hankkia uudet vastaavat, ja noi näyttää ainakin tosi siisteiltä. :)

  • Reply
   monasdailystyle
   28.10.2015 at 08:11

   Jes kiva kuulla :) Ja tietkö nuo kotohousut on äidin vaatekaapista kähvelletty ja lappu ei kertonut lainkaan alkuperää. Ihan kuin muistelisin äidin ostaneen ne Malesian reissulta!:O Kysäsen vielä äidiltä ja tarkistan jos olis kuitenkin ihan täältä Suomesta löytynyt :)

   • Reply
    mama
    29.10.2015 at 16:19

    Heips :)
    Nuo löysät pökät ostin muutama vuosi sitten Rhodokselta, yhdestä aivan ihanasta pikku putiikista :) Ihana video Monsku <3

 • Reply
  -H
  27.10.2015 at 16:28

  Ihana video jälleen kerran :) Näitä lisää ehdottomasti!!

  • Reply
   monasdailystyle
   28.10.2015 at 08:11

   Hih, kiitos ihana <3 <3 :)

 • Reply
  siiri
  27.10.2015 at 16:40

  IHANA IHANA IHANA! tosi hyvän tuulinen & aito video :-)xx Näitä lisää, eli peukku ylös!

  • Reply
   monasdailystyle
   28.10.2015 at 08:12

   Heheh jes :D <3

 • Reply
  Jutta
  27.10.2015 at 21:34

  Jee jee, ihan mahtava video! :) Eikä ollut yhtään liian pitkä, tosin musta se edellinenkään ei ollut. Tykkään hirveesti tällaisista videoista, jossa näkyy sitä perusarkea, näitä siis lisää! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   28.10.2015 at 08:14

   Hih, kiva kuulla Jutta :) Koitetaan siis ehdottomasti tehdä näitä vlogeja enemmän ;)

 • Reply
  Laura
  27.10.2015 at 23:04

  Ihana! Todellakin on kiva, että pidät videokameraa normijutuissa mukanasi meidä lukijoiden ja katselijoiden iloksi :)
  Teidän tavallista jutusteluakin on jotenkin mukava kuunnella :)

  En tiedä olenko vanhanaikainen tai mitä, mutta en kaipaa tällaisiin juttuihin paljasta pintaa. Poikaystäväsi ylävartalon pitäisin omana ilonansa, samoin pois voisi jättää turhat pepunpyöritykset kameralle. Itse katsoin tätä bussissa matkalla töihin, ja vaivaannun siinä kohdassa kun tulit shoppailemasta, kun vanhempi rouva istui vieressäni.. Toivottavasti et pahastu, en nimittäin sano missään tapauksessa ilkeydellä, annan ainoastaan kehitysehdotuksen :) Eli ei ainakaan katsojaluvun nousun toivossa kannata “räväyttää”, netissä on kyllä paljasta pintaa vähintäänkin riittävästi (liikaa).

  • Reply
   monasdailystyle
   28.10.2015 at 08:21

   En tietystikään pahastu! Nää on niin suotavia näkemyseroja ja kehitysehdotukset on aina tervetulleita. Ja nöyp, ei ole katsojaluvun nuosun toivossa kyllä missään nimessä, siinä tapauksessa olis pitänyt varmaan laittaa “kansikuvaksi” härskimpää materiaalia. ;D Ja siis tosi kurja, että on aiheuttanut vaivaantumisen tunnetta, se ei todellakaan ole ollut tarkoitus. Itse oon höveli tanssija ja pyllyn heiluttaja noin niin kuin yleensäkin arjessa täällä kotona, joten enpä sitä sen kummemmin edes miettinyt ja noh.. Eetu.. Se on aina noin (yleensä vielä ilman housuja) :D Koitan muistaa ens kerralla jättää Eetun kuvaamatta kaulasta alaspäin ) Itse pitää näitä hommia niin osana arkea, ettei edes tullut mieleen, ettei se ihan niin aina oo :) Mutta kiitos siis rakentavasta palautteesta. Meidän höröilyt koitetaan leikata seuraavalla kerralla vähän maltillisemmiksi;)

 • Reply
  Ninni
  28.10.2015 at 09:55

  Mua ei häirinnyt pepun pyöritykset tai Ertun alaston ylävartalo. Joka päiväistä normaalia elämää mun mielestä :D
  Kiva video, näitä toivoisin lisää! Kerta viikossa esimerkiksi oli kiva :)

  • Reply
   monasdailystyle
   28.10.2015 at 11:24

   Voi vitsit <3 Ihan mahtavaa, että tykkäätte:) Videoita pyrin nyt ainakin tuottamaan joka viikko vähintään yhden ja koitan ehdottomasti tehdä höpötysvideoiden joukkoon näitä jokapäivä/arkipäivä perus videoita:) Ja ens kerralla kun lähdetään reissuun niin teen takuulla reissuvideot. Ihan harmittaa, että ne kuitenkin Malesiassa jäi ihan olemattoman vähäisiksi..
   Mutta nyt uudella traivilla. Teidän mahtava palaute on kyllä innostanut entistä enemmän tämän homman kanssa! :)

 • Reply
  Maija
  30.10.2015 at 10:52

  Ihana video ja ihana Mona! <3 Tulee ihan kauhea ikävä tätä katsoessa! :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.