16.10.2015

Luento blogimarkkinoinnista

blogiyhteistyöluento

Torstai päivä meni Viking Linen piknikristeilyllä, jossa olimme Turun WTC:n ja MARKin kutsumana pitämässä ystäväni Valpuri Mäkisen kanssa luentoa blogimarkkinoinnista. Tiivistelmän luennostamme pääsee tsekkaamaan täältä! Olen aivan mielettömän innoissani tästä luentopäivästä. Sen lisäksi, että saimme todella voimaannuttavaa palautetta mahtavalta yleisöltä tutustuin samalla myös tämän huikean herran blogiin. Kuuntelin aivan haltioissani Pentti-Oskarin tarinoita ja tänään puolestaan selailin päiväkirjatekstejä itku silmässä kotona. Tulen kirjoittamaan miehen blogista ja erityisesti heidän järjestöstään erikseen täällä myöhemmin.

Käykäähän kuitenkin nyt lukaisemassa Valpurin kokoama lista eiliseltä luennolta ja kommentoimassa myös omia ajatuksianne! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Laura
  16.10.2015 at 16:44

  Kiva teksti aiheesta ystävälläsi. Ja go you! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   16.10.2015 at 17:02

   Kiitos Laura!! <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *