17.10.2015

Fruity refreshing drinks

fruity

Juttelin alkuviikosta ystäväni perheen vaihto-oppilaan kanssa, joka on Indonesiasta tullut Suomeen opiskelemaan. Totesimme molemmat, että Aasian hedelmiä on ikävä. Hänkin oli kaupassa kummastellut vaatimattomien avokadojen ulkomuotoa:D Oi ja rambutan hedelmää on ehdottomasti myös ikävä. Ilokseni nyt on kuitenkin alkanut persimon hedelmän kausi ja rakastan niitä ihan hurjasti! Voisin syödä vaikka kuinka monta noita herkkuja.

Seuraavaksi aion kokeilla persimonista tehtyä mehua. Sitä ennen oma suosikkini on pitkään pintaansa pitänyt simppeli Porkkana + Selleri yhdistelmä. Toimii aina ja jättää ihanan virkistävän olon! :) Mehulinko on aivan ehdoton ja suosittelen sitä kyllä kaikille. Päivittäiset vihreät annokset on todella helppo ujuttaa mehun muotoon! :)

Onko siellä muita persimon hedelmän ystäviä?? :)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Kristiina Maria
    17.10.2015 at 18:17

    Persimon on kyllä hyvää, mutta välillä huomaa, että kaupoissa pidetään esillä ihan ylikypsiä persimoneja, jotka on alkaneet jo osittain pilaantua ja muuttua sisältä ruskeaksi. Mutta nyt on persimonin lisäksi sesongissa onneksi myös granaattiomena, se on vaan niin hyvää!

    • Reply
      monasdailystyle
      17.10.2015 at 18:19

      Oi KYLLÄ, granaattiomenat on ihania!!!! <3 :) Ne sopii täydellisesti salaatteihin :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *