16.10.2015

Helsinki pictures

Huh hei mikä viikko takana! En ole paljon koneella ehtinyt hääriä, joten blogikin on jäänyt hiljaiseksi. Täällä ollaan kuitenkin taas ja asiaa olisi niin paljon, etten tiedä mistä aloittaa ;)

Alkuviikosta vietin muutaman päivän Helsingissä töiden puolesta ja nappasin sieltä täältä muutamia kuvia. Kyllä syksyinen Helsinki on vaan ihan tajuttoman kaunis!! Kävimme ystäväni kanssa iltakävelyllä Eiran alueella ja olisin kyllä voinut haahuilla siellä ikuisuuden upeiden talojen seassa. Tällä Helsingin reissulla tulin myös testanneeksi useampaa uutta ruokapaikkaa, jotka kaikki olivat ihan huippuja. Pitäisi koota jossain vaiheessa vinkkilistaa omista suosikeista myös Helsingin päässä. Turun paikat alkaa olla jo aikalailla tänne kirjoiteltu, mutta voisihan toisaalta niistäkin tehdä kunnon koontipostauksen. Hyviä paikkoja, kun ei voi koskaan hehkuttaa liikaa;)
lillaroberts

Lounaan herkuttelin työpalaverin merkeissä uuden hotellin Lilla Robertsin ravintolassa. Aivan mieletön paikka. Todella kaunis sisustus ja ruoka oli myös erinomaista.

helsinki
helsinki2

Rennot asu ja tennarit jalassa, että jaksoi kiertää ympäriinsä;)

helsinki3

Mites nää talot??? Aamukahvi tuolla parvekkeella kiitos.

foodhelsinki

Niiiiin hyvä salaatti ja burgeri Sandrossa. Ravintola oli huikea, mutta palvelussa oli aika paljon petraamista.

helsinki4
helsinki5helsinki6

Keskiviikkona aloitin aamun töiden ja aamupalan kera Sis Delissa! Ihan loisto paikka, mutta siitä en harmikseni hoksannut ottaa ainuttakaan kuvaa?! Selvästi liikaa asioita mielessä, kun alkaa hommat unohtua ja meikäläinen ihan sekaisin päivissä. Pieni rauhoittuminen on siis paikallaan.

Alkuviikon Helsingin reissun jälkeen oli torstaina vuorossa luennon pitäminen bloggaamisesta ja sisältömarkkinoinnista piknikristeilyllä. Risteily sujui paremmin, kuin olisin voinut kuvitellakaan. Tsekkaa luennon tarkempi sisältö ystäväni blogista täältä!!:) Saatiin itse luennostakin niin hyvää palautetta, että tuli aivan häkeltynyt olo. Mukana oli niin mahtava yleisö, että oli kyllä täysin heidän ansiotaan. Vuoropuhelua riitti ja aihe kiinnosti.

Nyt hommien kimppuun datailun merkeissä! Ihana olla taas vauhdikkaan viikon jälkeen kotona vaikka tekemistä riittää vielä hyvin;)

Aurinkoista viikonloppua ihanat ♥

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Sonja
    16.10.2015 at 13:28

    Kauniita kuvia! Ihanaa, kun olit kyläilemässä <3

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *