6.10.2015

VIDEO: 5 Kirjasuositusta

Viikon ensimmäinen videopostaus ulos! Tällä kertaa höpöttelen videolla kirjoista ja keräsin viisi omaa suosikkiani esittelyyn. All time best kirjoja on hyvin vaikea lähteä laittamaan järjestykseen, mutta nyt on ainakin aloitettu muutamilla.

Laittakaahan kommenttiboksiin tulemaan teidän kirjasuosikit! :)

Youtube kana löytyy täältä – olen super iloinen mikäli käytte klikkaamassa seurantaan ♥

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Reetta V.
  6.10.2015 at 14:42

  Hei tää oli (taas) aivan ihana! Plus nyt tuli pakko lukee about noi kaikki… :D Yks mun kirjalemppareista on Onnellisuusprojekti!

  • Reply
   monasdailystyle
   7.10.2015 at 12:09

   Hih:D jeeee kiva, että tuli uusia vinkkejä :) Ja oi toi Onnellisuusprojekti on niin hyvä!!! Ehdoton:)

 • Reply
  Tiia
  6.10.2015 at 20:22

  Jes, kiitos ihan älyttömän paljon tästä! <3 Oon itse myös innokas lukija ja viimeisen vuoden sisään on tullut luettua jonkun verran self helpiä ja muita vastaavia kirjoja, joten tästä sain monta hyvää lukuvinkkiä. :) Täällä ainakin otetaan innokkaana vastaan kaikki kirjavinkit, KIITOS! :) Vaikea valita kyllä yhtä hyvää kirjaa tähän vinkiksi, kun niitä on niin paljon, mutta esimerkiksi Susan Jeffersin Uskalla elää – Pelossa on voimaa. :)

 • Reply
  Kristiina Maria
  6.10.2015 at 21:01

  En kestä, tää oli taas niin ihana! :D Mulla on tosiaan toi Läsnäolon voima just menossa, ja täytyy sanoa, että on tosi hyvä, että luen sen vasta nyt kun meditointi on jo osa arkea. Luulen, että mulla olisi mennyt osa kirjan hienoudesta ihan ohi, jos olisin lukenut sen ilman kokemusta meditoinnista. :D Mutta siis se on kyllä aivan ihana kirja. Oletko muuten lukenut Big Magicin? Elizabeth Gilbert oli aivan ihana Marie Forleon haastattelussa ja jotenkin ihanan positiivinen ja samalla maanläheinen. Hän toi jotenkin hyvin esiin sitä, miten itseensä pitää uskoa, mutta kaikkea ei kuitenkaan kannata jättää yhden kortin varaan. Big magic pitäisi siis ehdottomasti lukea, mutta ilmeisesti tossa haastattelussakin tuli tois hyvin kirjan pääpointit esiin.

  • Reply
   monasdailystyle
   7.10.2015 at 16:25

   Hihih, sä oot ihana;) Ja oon muuten aika samaa mieltä, että moni kirja on auennut ihan uudella tavalla, kun meditointi on tullut osaksi omaa arkea. Saattas tosiaan olla, että Tollenkin kirja olis aika erilainen lukea ellei olisi tottunut tietoisuus juttuihin etukäteen….
   Big Magic on tulossa!!!! :D On jo matkalla, laitoin just ystävän fb suosittelun jälkeen tilaukseen, vaikka oli vasta myöhemmin tarkotus tilata kasa taas uusia :D Ja jep – haastattelu oli niiiin hyvä :) <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.