2.10.2015

Blogivinkki: Fashion Frosting

fashionfrosting

http://lindapiiparinen.blogspot.fi

Niiiiin ihana ja vielä tosi UUSI blogilöytö! Ja pisteenä iin pälle – turkulainen bloggaaja!!;)

Viikon neljättä blogivinkkiä siis ulos. Tämä postaus piti jo julkaista eilen, mutta kaiken tohinan ja kiirepanikoinnin (niin tyypillistä mulle;) ) keskellä homma jäi ihan puolitiehen.

Mutta siis, Lindan upeassa blogissa on kauniita kuvia, muotia, toinen toistaan herkullisempia leivoksia ja myös DIY juttuja! Vaikka pääsääntöisesti olenkin puhtaanruuan puolestapuhuja, niin kyllä kaikki kunnon perinteiset leivokset kuuluvat osaksi elämää silloin tällöin. Lindan blogista löytyy niin herkullisen näköisiä leivontareseptejä, että aloin jo suunnitella kahvikutsuja ystäville, joihin voisin leipoa kakun;) Ja siis minähän en ihan kovin usein leivo :D Kurkatkaapa esimerkiksi tämä kaunokainen!

Innostavia ja mukavia hetkiä Lindalle bloggauksen parissa! ♥ Ihanaa, että blogimaailmaan putkahtaa uusia helmiä:)

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Kristiina Maria
    2.10.2015 at 12:10

    Siis vau miten laadukas blogi, noin tuore tapaus ja ulkoasu ja sisältö ihan viimeisen päälle! Ja turkulaisuus on tietty aina plussaa, tämä meni heti lukulistalle. :)

    • Reply
      monasdailystyle
      2.10.2015 at 17:11

      No niinpä!! :) Kiva, että tästä oli vinkki <3

  • Reply
    Linda Piiparinen
    2.10.2015 at 15:35

    En kyllä meinannut uskoa silmiäni kun näin tämän päivän blogivinkin! Kiitos kauniista sanoista Mona! <3 Antaa kyllä hurjasti lisää motivaatiota jatkaa bloggaamista ja oman unelman toteuttamista kun saa kehuja sun kaltaiselta kokeneelta bloggaajalta ja upealta naiselta! Tuhannet kiitokset! :)

    Ja järjestä ihmeessä ne kahvikutsut, pimeneviin syysiltoihin tarvitaan vähän piristystä eli herkuttelua :P Mun blogiin on jatkossa tulossa myös terveellisempiin herkkuihin ohjeita, koska oon ite aika herkkävatsainen… Joten pysy kuulolla! ;)

    Mukavaa viikonloppua! <3

    • Reply
      monasdailystyle
      2.10.2015 at 17:19

      Voi kyllä kiitos menee sulle! Ihanan blogin olet aloittanut ja heti alusta asti super hienolla otteelle! Mahtavaa <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *