1.10.2015

Video: Miten saavuttaa tavoitteet?

Videolla tällä kertaa kuusi erilaista työkalua tavoitteiden saavuttamiseksi. Pyrin pitämään videon tällä kertaa alle 10 minuutissa. Mitä mieltä olette saisiko olla vielä vähän lyhyempiä vai oliko pituus tällä kertaa parempi? :) Niin kuin aina palaute ja aiheideat ovat tervetullutta! :)

Mikäli pidät videoista ja toivot niitä postauksien lisäksi säännöllisesti, niin peukutathan videoita ja lisäät kanavan seurantaan Youtubessa – TÄÄLLÄ. Iso kiitos, olen todella iloinen, kun jeesaatte alkuun näiden videopuuhien kanssa! ♥:)

Ps. Myöhemmin tänään tulossa viikon neljäs blogivinkki! Pysykää siis kuulolla. Illalla 17-19 mut puolestaan löytää Tampereen Koskikeskuksen Lindex myymälästä, tuuttehan moikkaa ja halamaan :)

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply
  Laura
  1.10.2015 at 08:58

  Mona. Tää oli AIVAN ihana <3 <3 <3
  Kiitos!!! Jotenkin niin ihania ajattelemisen arvoisia asioita ihan jokaiselle. Osui, upposi. Monia samoja asioita oon miettinyt ja ehdottomasti pitää laittaa nää kaikki ylös ja yrittää toteuttaa niitä. Tällaisia lisää! Myös edellinen synttärivideo sai monessa kohtaa hymyn huulille. Ootte ihanA ja toisillenne sopiva pari.

  Oot niin ihana hyvänmielen pAkkaus, kiitos blogistasi. Tästä tulee hyvä päivä. Pus!

  • Reply
   monasdailystyle
   1.10.2015 at 09:29

   Voi mä en kestä, sä se ihana olet <3:') KIITOS niin energisestä palautteesta <3
   Ihanaa päivää Laura sulle sinne <3 <3 Pus!

 • Reply
  Pinja
  1.10.2015 at 11:21

  Ihan loistavia vinkkejä, kiitos Mona! Niin ja videon pituus oli nyt kyllä just sopiva :)

  • Reply
   monasdailystyle
   2.10.2015 at 16:46

   Kiitos sulle Pinja <3 :)

 • Reply
  Kristiina Maria
  1.10.2015 at 11:32

  Oi tää oli ihana, totta joka sana! Sulla pysyi jotenkin super hyvin fokus tällä videolla, näki että olit valmistautunut hyvin ja tyyli sopi just tällaselle videolle, missä tulee lyhyessä ajassa paljon asiaa. Oon niin iloinen, että olet alkanut tehdä videoita, oon kaivannut youtubeen suomalaisia oman ikäisiä naisia, jotka käsittelisi just tämän tyylisiä teemoja. Enkä varmaan ole ainoa! Suomessa alkaa olla paljon tubettajia, mutta en ole vaan oikein löytänyt mitään itselle sopivaa, vaikka englanninkielisistä seurattavista on pitkä lista. Ihanaa siis, että jaksat panostaa ja ilahduttaa meitä videoilla! Mä koitan usein etsiä jonkun kivan videon, kun pidän tauon töistä tai opiskelusta, tällaiset inspiroivat videot on siis ihan parhaita. :) Ja ihana toi sun k-18-aarrekartta! :D Mä olen juuri keräillyt kuvakansioon aarrekarttamatskua, ajattelin tällä kertaa kehittää tai tulostaa kuvat, jotta saan just sellaisen kartan, kun haluan. Ja pakkohan se on jotain vastaavaa lisätä, nyt vaan Pinterestiä selailemaan… :D

  • Reply
   monasdailystyle
   2.10.2015 at 17:06

   Voi että – ihana sinä <3 Niin kiva saada tällaista palautetta :) Ja itseasiassa pohdin ihan samaa että oman ikäisiä tubettajia on aikast vähän suomalaisia, joten siksin tää tuntu ihan hyvälle idealle :) Kiitos siis sullekin hurjasti kannustamisesta <3 Videoiden tekoa on ihan loistavaa hommaa, kunhan saa nuo tekniset puolet rullaamaan kunnolla! :)
   Ja waaaaauu – hyvä idea tulostella nuo kuvat karttaan!!! :)
   Haleja sinne <3

 • Reply
  Lokakuu
  1.10.2015 at 12:45

  Noniin, noitahan voit nyt käyttää myös itse hyväksesi, että saisit koulumotivaation kuntoon! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   2.10.2015 at 17:07

   Siitä tulossa oma postauksensa ;D

 • Reply
  -H
  1.10.2015 at 15:08

  Sä oot ihanin <3

  • Reply
   monasdailystyle
   2.10.2015 at 17:08

   Hih, sä oot <3 :)

 • Reply
  Rosita
  3.10.2015 at 16:21

  Ihana Mona!! <3 Sun energiasi on mahtavaa ja kuitenkin tässä videossa oli samaan aikaan semmoinen tyyni tunnelma. Mukavaa lauantaita!

 • Reply
  Outi Karita
  3.10.2015 at 20:37

  Ihana sinä! <3
  Ajatellaan niin samoin!!!
  Tuo kolahti tosi paljon, että kun auttaa muita niin tulee itse onnellisemmaksi. Olen tuota miettinyt viimeaikoina todella paljon ja huomenna hyppään uuteen ja jännittäväänkin. Menen hätä ajoituskeskukseen kolmeksi tunniksi vapaaehtoiseksi, olen innoissani ja olen jännittynyt, olen tyytyväinen itseeni kun päätin lähteä tekemään jotain konkreettista tässä pakolaiskriisissä auttamiseksi :) Toki myös omien läheisten auttaminen on tärkeää, mutta tää on mulle nyt jotain ihan uutta, mitä olen aina halunnut, auttaa hädässä olevia tuntemattomia ihmisiä!

 • Reply
  Katja
  16.11.2016 at 20:03

  Tosi hyvä video! <3

  • Reply
   Mona
   16.11.2016 at 20:29

   Kiitos paljon Katja <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *