9.9.2015

Blogikonsultti – Mona Nieminen

monanieminen

Kuva, Eetu Visuri

Bloggaaminen on iso osa arkeani ja blogi on tuonut elämääni paljon kaikkea hyvää. Olen tutustunut upeisiin ihmisiin, saanut ihania stäviä, oppinut valokuvaamaan ja saanut monesta blogin ympärillä pyörivästä asiasta harrastuksen itselleni. Näiden lisäksi olen myös saanut tästä rakkaasta harrastuksesta itselleni ammatin. Saan päivittäin tehdä asioita joita rakastan ja joka päivä koen, että saan toteuttaa itseäni. Olen näistä kaikista asioista äärimmäisen onnellinen ja kiitollinen.

Olen aina ollut porukan tsemppari ja halunnut tukea ja kannustaa muita. Bloggaajien osalta se on kiteytynyt siihen, että olen aina ollut ajamassa bloggaajien etuja.  Olen saanut blogivuosien aikana paljon kysymyksiä liittyen bloggaamiseen ja sen kaupalliseen puoleen. Olen auttanut monta bloggaajaa pääsemään blogin kaupallisen puolen kanssa eteenpäin ja tukenut myös erilaisten isojen päätösten kanssa bloggaamisessa. Koen, että olen reilun kuuden vuoden bloggaamisen aikana saanut paljon sellaista kokemusta tästä alasta, jota ei voi koulussa tai kursseilla oppia. Rakkaudesta blogeja kohtaan ja oman kokemukseni myötä päätinkin aloittaa pitkään suunnittelemani blogikonsultin palvelut.

Erilaisia sivustoja ohjeineen bloggaamiseen on jo entuudestaan, mutta haluan omalta osaltani olla tukemassa myös henkilökohtaisesti bloggaajia eteenpäin heidän omien unelmien kanssa:)

Toivotankin teidät kaikki, erityisesti bloggaajat, tervetulleiksi tutustumaan Blogikonsultti – Mona Nieminen sivustoon!:) Sivuston blogiin on tulossa vielä haastatteluja ja muuta mielenkiintoista, mutta niistä ilmoitan aina täälläkin erikseen:)

monanieminen.fi

Nettisivujen kokoamisesta iso kiitos tärkeälle apurilleni Juha Pesoselle. Ilman hänen apuaan, ei sivut olisivat varmaan nähneet koskaan päivänvaloa;)

Mitös mieltä olette sivuista? :)

I´ve always been cheering for my friends and pushing them forwards to achieve their goals. Now I finally take a step forward towards my own dreams and launched my new Blog consultant service. I want to help bloggers to develop their blogs and make them more commercial. I also will be helping companies to better understand the meaning and opportunities of marketing via blogs and cooperating with bloggers. I believe that I have gained such an experience from my past journey of becoming a professional blogger and developing my own blog even better year after year that cannot be learned at school. I now want to spread my knowledge to others. Check out my new page monanieminen.fi and feel free to leave your comments about it. I am happy to hear your feedback. :)

 

You Might Also Like

18 Comments

  • Reply
    Laura
    9.9.2015 at 17:11

    Wau upeeta Mona! Tsemppiä konsultointiin! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      10.9.2015 at 12:38

      Kiitos paljon Laura!! :)

  • Reply
    Isa / Pilkkuun asti
    9.9.2015 at 21:43

    Kauniit ja selkeät nettisivut – ihan sun näköiset! Kiitos Mona kaikesta tsempistä tähän asti, olet ihanan motivoiva ja inspiroiva coach. Toivottavasti blogikonsulttipalvelusi lähtee hyvin käyntiin niin saadaan lisää ihmisiä unelma-ammatteihinsa!

    • Reply
      Sonja
      10.9.2015 at 12:07

      Pakko kommentoida tähän, että ootte yhdessä kyllä melkoinen tiimi, ihan mieletöntä! Kaksi upeeta tyyppiä ja vielä molemmat mun ystäviä <3

      • Reply
        monasdailystyle
        10.9.2015 at 12:40

        Muruu , sä se upee olet <3 :) Haleja triloona <3

    • Reply
      monasdailystyle
      10.9.2015 at 12:39

      Ihana Isa <3 Kiitos paljon, sä oot ihana :) <3

  • Reply
    Pinja
    9.9.2015 at 22:15

    Oi vau, aivan mahtavaa! Onnea ja menestystä konsulttihommissa <3

    • Reply
      monasdailystyle
      10.9.2015 at 12:39

      Ihana Pinja, kiitos paljon :) <3 <3

  • Reply
    Teljänneito Citylife Jessica
    10.9.2015 at 13:31

    Vau Mona, onnea todella paljon, olet niin rohkea!! <3 Tämä on aivan huippua, haluan niin kuulla tästä lisää!! :D

    • Reply
      monasdailystyle
      10.9.2015 at 13:39

      Kiitos ihana Jessica <3 Sä oot aina niin kannustava ja positiivinen kaikessa. Oot ihana.

  • Reply
    Linda
    10.9.2015 at 19:21

    Vau, tosi hieno juttu Mona! :)

  • Reply
    Rosita
    11.9.2015 at 09:55

    Hei mahtava idea! Onnea tulevaisuuteen tämän tiimoilta! :)

  • Reply
    StyleC
    12.9.2015 at 23:22

    Oi mitä olenkaan missannut kun en ole hetkeen ehtinyt lukemaan blogeja! Ihan huippujuttu, mahtava idea ja onnea uudelle yrityksellesi :) Ja sivut näyttää HUIKEAN hyviltä!!!!

    • Reply
      monasdailystyle
      13.9.2015 at 08:50

      Voi kiitos paljon <3 :) Sait sunnuntaiaamuun ison hymyn aikaiseksi :)

  • Reply
    Marielle
    17.9.2015 at 09:48

    Osaakohan tämä konsultti varmasti googlata? Googlaamalla löytyy toinen saman niminen blogi . Vai oletko valinnut saman bloginimen tahallaan? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      19.9.2015 at 15:11

      Mona Niemistä ei taida kyllä löytyä toista. Blogikonsultti on puolestaan ammattinimike ja kyllä – niitä löytyy googlesta paljon! :) Toivottavasti myös suomalaisia enenevässä määrin tulevaisuudessa.:) Tarvetta on sillä moni kaipaa apua bloginsa kanssa ja hyvähän se on, että on erilaisia blogikonsultteja erilaisiin tarpeisiin:)

  • Reply
    Titti
    30.9.2015 at 15:46

    Oih, hienoa, -mukava kun hinnatkin on näkyvissä.
    Onnea ja menestystä!

    • Reply
      monasdailystyle
      30.9.2015 at 15:46

      Kiitos Titti! :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *