5.9.2015

Syksyn must have asuste

dayhuivi

Day Birger Et Mikkelsen villahuivi, TÄÄLLÄ* (adlink,mainoslinkki*)

Mainitsin jo aikaisemmassa Inspiraatiota syksyn asuihin– postauksessa, että rakastan kaapistani löytyviä Day Birger Et Mikkelsen villahuiveja. Kamelinruskean ja viininpunaisen rinnalle kaipaisin vielä luonnonvalkoista yksilöä. Nämä ovat vain kertakaikkisen täydellisiä. Ihanan pehmoinen villa tuntuu mukavalta poskea vasten ja super muhkea huivi näyttää asussa kuin asussa upealta! Suosittelen todella lämpimästi mikäli kaipaa täydellistä huivia syksyyn ja talveen.:) Huiveja löytyy nyt monessa eri värissä taas yhteistyökumppani Boozt.comverkkokaupasta täältä*.

A must have piece for autumn outfits is a soft and fluffy scraf! I love my woolen Day Birger Et. Mikkelsen scarfs and would like to have a white one also to fulfill my collection. You´ll find many scarfs in multiple colors from Bootz.com!

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    Ella
    5.9.2015 at 12:34

    Onko sulla Acnen Canada-huivia? Osaatko sanoa, että muistuttaako tämä huivi kokonsa ja muhkeutensa puolesta Acnen Canada-huivia?

    • Reply
      monasdailystyle
      5.9.2015 at 13:55

      Mulla ei oo lainkaan Acnen yksilöä, mutta joo tämä on kyllä vähän samantyyppinen! :) :) Ja on juuri ihanan muhkea<3 :)

  • Reply
    Taru
    5.9.2015 at 16:58

    Moi,
    Mulla on sekä Acnen huiveja että day birger et mikkelsenin ja tykkään enemmän jälkimmäisistä. Acnen huivit ovat jotenkin tönkköjä:0(
    -Taru-

    • Reply
      monasdailystyle
      6.9.2015 at 10:14

      Kiitos Taru kommentista :) Pitääkin käy itsekin vielä uudemman kerran testailemassa.. Voisko olla, että on tullut esim eri vuosina vähän matsku muutoksia…

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *