30.8.2015

Inspiraatiota syksyn asuihin

sisältää mainoslinkkejä

Siitä ei puhuta, eikä sitä ainakaan haluta myöntää. Elokuun lopussa se on vielä kirosana, sillä Mambakin sen tietää: vielä on kesää jäljellä;)

Niin tai näin syksy on väistämättä edessä ja säät viilenevät taas hetkeksi. Mutta hei! Syksy tuo tullessaan myös monia mukavia asioita, kuten pimenevien iltojen kynttilävalaistuksen, sohvan nurkkaan käpertymisen ja villasukat♥! :) Syyskelit tarkoittavat myös nilkkureita, saappaita, trenssejä, neuleita, muhkeita huiveja, jne. Kerrospukeutimen – I´m so ready for it! :) Vaatekaapin kulmakivet pitää sisällään enimmäkseen juuri syksyyn sopivia vaatteita, joten niihin mielelläni panostan.

Keräsin viiteen kollaasiin inspiraatiota syksyn pukeutumiseen yhteistyökumppani Zalandon valikoimista. Pyrin keräämään joukkoon juuri niitä kulmakiviä, joita mielestäni kannattaa punnita ja harkita pitkään. Villakangastakki, laadukas syyslaukku, muhkea huivi ja nilkkurit ovat ehdottomasti sellaisia tuotteita, jotka kestävät oikein valittuina aikaa ja niistä on iloa pitkään! :)

Ekassa kokonaisuudessa oma lempparini on tuo camelin värinen pehmoinen kaulahuivi! Asuun saa kivasti kontrastia mustan ja harmaan rinnalle laukun ja huivin ruskealla yhdistelmällä. Itseltäni löytyy kaapista nämä vaatekaapin kulmakivinä pitämäni täydelliset huivit sekä kamelinruskeana että viininpunaisena. Rakastan niitä ja uskon, että ne tulevat olemaan käytössä monen monta vuotta.

syysasu1

1. Nilkkurit täältä
2. Farkut täältä
3. Neule täältä
4. Takki täältä
5. Pipo täältä
6. Kaulahuivi täältä
7. Laukku täältä

One word! Muhkea over sized – neule, jonka poolokaulus ajaa myös kaulahuivin virkaa. Farkkupaita saa sitten näkyä neuleen liepeiden alta. Neuleet ovat ehdottomasti panostamisen arvoisia. Itseltäni löytyy kaapista muutama suosikki, mutta hutejakin on tullut tehtyä, sillä olen todella monesta neuleesta ehtinyt viimeisen vuoden aikana luopua. Seuraavaksi aion nimenomaan panostaa täydelliseen yksilöön. Mallin tulee olla just eikä melkein niin pituuden, kuin istuvuudenkin puolesta. Toistaiseksi kaapissa on ollut liikaa erikoisia malleja, jotka näyttää päällä vähän hassuilta. Olen myös onnistunut vääränlaisella pesulla pilaamaan muutaman neuleen – harmittaa.

syysasu2

1. Neule täältä
2. Nahkahousut täältä
3. Farkkupaita täältä
4. Laukku täältä
5. Kengät täältä

Seuraavan kollaasin asu sopii mainiosti alkusyksyn väripilkuksi. Punaisen sävyt yhdistettynä simppeliin denimiin toimivat loistavasti.. Tartan on ihana väripilkku ja löysin oman tartanhuivini toissa talvena Zaran valikoimasta. Edullisesta hinnasta huolimattaan se on ihan täydellinen. Muhkea, kauniin värinen ja super lämmin. Loistava ja ajaton löytö!

Värikästä laukkua valikoimastani ei tällä hetkellä löydy lainkaan. Seuraava laukkusijoitus voisikin olla jokin pirteän värinen yksilö tuomaan kontrastia asuihin. Tosin vaatekaapin siivousurakan jälkeen olen myös huomannut valtavan kolon ihan tavalliselle mustalle laukulle, jonne mahtuu tavaraa reilusti! Omat mustat laukkuni, kun tuppaavat olemaan arkikäyttöön vähän liian pieniä.

syysasy5

1. Farkut täältä
2. Neule täältä
3. huivi täältä
4. Laukku täältä
5. Saappaat täältä

Kultaa ja valkoista. So cute! Ai että. Mä rakastan vaaleita kokonaisuuksia. Valkoiset farkut käsitteenä kuuluvat ehdottomasti vaatekaapin kulmakiviin, mutta ei niitä edelleenkään omasta kaapistani löydy :D Nudet korkkarit ovat ihan MUST. Samoin laadukas villakangastakki.

syysasu6

1. Villakangastakki täältä
2. Korkkarit täältä
3. Farkut täältä
4. Neule täältä
5. Laukku täältä
6. Kello täältä

Viimeisessä kollaasissa yhdistelin valkoista ja mustaa. Adidaksen tennarit on tällä hetkellä kuuminta muotia ja itsekkin tykästyn päivä päivältä enemmän kyseisiin tossuihin. Mitä mieltä te olette?

syysasu3

1. Kengät täältä
2. Farkut täältä
3. Paitapusero täältä
4. Neule täältä
5. Laukku täältä
6. Aurinkolasit täältä

Siinäpä niitä ideoita syksyn pukeutumiseen. Itse tykkään eniten klassisista jutuista, jotka menee vuodesta toiseen. Asusteilla, koruilla ja pienillä yksityiskohdilla on sitten kiva saada vähän erilaista fiilistä asuihin.

Toivottavasti näistä oli vinkkiä ja ideoita!

Itse sain “tarvelistaani” tätä postausta tehdessä vahvistuksen sille, että vaatekaappini kaipaa seuraavia juttuja:

  • Muhkea laadukas neule ( ei liian muhkea, jotta se mahtuu takin alle)
  • Laadukas musta tai beige villakangastakki
  • Valkoiset farkut!?!
  • Värikäs laukku

 

Linkit mainoslinkkejä/commercial links

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply
    Pipa
    30.8.2015 at 16:32

    Kiva postaus ja ihana saada inspistä syksyyn vaikka eihän sitä voi oikeesta kukaan odottaa innolla :( Harmi vaan että myös osa linkeistä ei toimi… Tai ohjaa kyllä Zalandon sivuille mutta siellä tulee viesto että “sivua ei löytynyt”.. Voisiko johtua siitä että tuote loppu? Vai eikä vaan linkit toimi?

    • Reply
      monasdailystyle
      30.8.2015 at 16:41

      Kiitos Pipa, tosi kiva kuulla, että tästä sai syksyn pukeutumiseen inspistä <3 :) Ja hmmm. pitäisi tulla ilmoitus, että tuote loppu, mutta sivua ei löytynyt linkki". Siinä tapauksessa mulla tullut kokonaan väärä linkki. Näistä ainut tuo harmaa neule on loppuunmyyty (se lukee aina erikseen) tällä hetkellä, mutta muita kyllä pitäisi olla.

  • Reply
    Pinja
    30.8.2015 at 19:50

    Mä oon itse asiassa jo ihan valmis syksyn tuloon, enkä malta odottaa että pääsen vetämään päälleni syysasuja! Näistä sai kyllä taas hurjasti inspiraatiota sille osastolle, kiitos! :)

    • Reply
      monasdailystyle
      30.8.2015 at 20:18

      Mahtavaa, että tästä oli inspistä <3 <3 :) Mä kyllä myös tykkään juuri syyspukeutumisessa. Syksyn värit on ihania ja kerrospukeutuminen on aina jees :)

  • Reply
    Outi Karita
    31.8.2015 at 06:59

    Kolme alinta kollaasia olivat mun makuun! Farkut ja neuleet kuuluvat kyllä syksyyn :)

  • Reply
    Siru
    31.8.2015 at 11:39

    Taas hyvä kollaasi eri asukokonaisuuksista! Kaikki oli hyviä ja inspiraatiota sain hurjasti.

    • Reply
      monasdailystyle
      31.8.2015 at 11:57

      Voi miten kiva kuulla Siru :)

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *