5.2.2015

Vaatekaapin kulmakivet: Neuleet

Vaatekaapin kulmakivet– sarja saa vihdoin ja viimein jatkoa! Aikaisemmat postaukset löytyvät täältä.  Viimeksi aiheena oli farkut (on muuten jo hiukan farkkutyttönä farkkuja ikävä täällä lämpimässä – niitä tulee harvemmin käytettyä!) ja tällä kertaa vuorossa on neuleet.

neuleet01

Neuleet ovat ehdottomasti yksi tärkein vaatekaappini kulmakivi. Niihin haluan mielelläni panostaa ja hankkia kestäviä yksilöitä. Neuleita tulee käytettyä lähes jokaisena vuodenaikana. Kesällä neule on helppo heittää illalla hartioille ja pukea päälle kylmän tullessa. Keväällä ja syksyllä neuleet ovat farkkujen kanssa ihan must have ja talvella neuleet lämmittää kerrospukeutumisessa.

neuleet

Kotona Suomessa vaatekaapissa on enimmäkseen harmaita neuleita, mutta rakastan myös valkoisia ja nuden eri sävyisiä yksilöitä. Neuleiden osalta oma vaatekaappini ei taida koskaan olla liian täynnä. Niitä on ihana olla monta eri materiaaleissa ja eri leikkauksilla. Tykkään hurjasti myös pooloneuleista. Poolot saavat olla leveällä tai istuvalla kauluksella. Myös neuletakit ovat ihania ja niitä tulee käytettyä paljon. Neule pelastaa oikeastaan aina ja poikkeuksetta huonon vaatepäivän. Lemppari neule vaan niskaan ja parhaiten istuvat farkut jalkaan niin asu on avot;) Omat suosikkini farkkujen osalta löytyy tästä postauksesta :)

Yhteistyökumppani Boozt.com:lla on menossa parhaillaan kamppis neuleista, joten kokosin tähän inspiraatioksi kauniita ja ajattomia yksilöitä heidän alevalikoimastaan. Voisin samantien kotiuttaa näistä jokaisen :D

neuleet1

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ

Musta poolo on aina tyylikäs! Pyöreä kaulus puolestaan ihanan rento vähän väljässä mallissa. Neulekuviot antavat puolestaan kivaa särmää asuun.

neuleet2

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ

Hiusten ollessa kiinni on neule, jossa on v-kaulus molemmin puolin super kaunis! Kaikki eläinkuosit iskee muhun aina kovaa;) Noi kissanviikset!!8)

NEULEET3

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ

Harmaa & Raidat – luottokamaa.

NEULEET4

1. TÄÄLLÄ // 2. TÄÄLLÄ // 3. TÄÄLLÄ // 4. TÄÄLLÄ

Tällä hetkellä haikeilen erityisesti vähän pidemmän neulejakun perään. By Malene Birgerin nro 1. neule on täydellinen ja numero nelonen puolestaan on mitä suloisimman värinen. Tämän ihanan vaaleanpunaisen kauniin neulejakun yhdistäisin rentoon farkkushortsit ja valkoinen t-paita komboon! :)

Onko siellä muita neulefaneja ja ovatko neuleet myös teidän vaatekaapin kulmakiviä?

(Adlinks/Mainoslinkit)

This time the closet cornerstone -series will continue. This time I collected you some collages with my favorite sweaters from my affiliate partners Zalando and Boozt.com. Sweaters are so multipurpose and can be used in both winter as a layer between your blouse and parka and in summer just to cover your shoulders or to warm you up in the evenings. I have in my closed in Finland almost nothing but grey or dark sweaters but I definitely would love to have some lighter and brighter colors also! 

Are you guys also sweater fans like me?

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply
    henna
    5.2.2015 at 19:51

    Neuleita ei kannata pitää henkareissa, koska ne venyy siitä alkuperäisestä ja menettää muotonsa nopeammin. :)

    • Reply
      monasdailystyle
      10.2.2015 at 04:32

      Hei ihan totta! pitääkin kehitellä uus systeemi takas kotiin tullessa:) Kiitti vinkistä!! :)

  • Reply
    Pinja
    5.2.2015 at 22:35

    Oon myös vahvasti sitä mieltä, ettei neuleita voi koskaan olla liikaa <3 :D

    • Reply
      monasdailystyle
      10.2.2015 at 04:32

      Hihhih, näin se on :D <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *