30.8.2015

Leo

leo
leo2leo3
leo4

Shoes, Guess (giveaway)

Rakastan leokuviota! Se menee mielestäni loistavasti niin huiveissa, laukuissa ja vaatteissakin. Kaikkein enityn tykkään leosta kuitenkin kengissä! Viime viikolla tein Panosta & Pihistä: Leokengät – postauksen, johon kokosin ihania leokuvioisia kenkiä. Mainitsin tuolloin, että myös omassa kaapissa on yhdet uudet tulokkaat ja tässä nyt muutama kuva niistä!

Nämä Guessin ihanuudet ovat kauniin ulkonäkönsä lisäksi myös ihan erityisen hyvät jalassa. Mitäs mieltä te olette näistä? :) Muut leosuosikkini löytyivät tosiaan tästä postauksesta.

I love Leopard pattern. I goes well with scarfs, bags and clothes. The most I like this wild pattern in shoes! Last week I made post about Leopard -heels. I mentioned also that I have new comers in my closet also in that post. Here they are! These beauties by Guess are so beautiful and still so comfortable to use. What do you think about these?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Salla / Happy Heels
  30.8.2015 at 10:31

  Kaunottaret! Leo- kuosi on minunkin mielestäni parhaimmillaan juuri kengissä. Joskus aikoinaan on ehkä tullut vedettyä muutamat leoöverit… Meni vuosia jolloin en sietänyt kuviota lainkaan. Nyt se tuntuu taas uudelta ja freesiltä, nimenomaan tällaisina pikku pilkahduksina.

  • Reply
   monasdailystyle
   30.8.2015 at 10:51

   Hih, leoöverit kuulostaa hyvälle!!! ;D Vaikka tekis mieli sanoa, että joo mielummin överit kuin vajarit leon kanssa, niin oon samaa mieltä – pikkupilkahduksina leo pitää mielenkiinnon yllä;)

 • Reply
  Outi Karita
  30.8.2015 at 17:36

  Nuo on todella kauniit kengät, taisin jo kuvien perusteella rakastua noihin yksilöihin :D

  • Reply
   monasdailystyle
   30.8.2015 at 18:43

   Hih, nää on kyllä niiiiin kivat:)

 • Reply
  Pinja
  30.8.2015 at 19:03

  Voi miten nätit! <3 Mua niin harmittaa kun omista leonilkkureistani tulee niin pahat rakot, ettei niitä yksinkertaisesti vain voi käyttää :(

  • Reply
   monasdailystyle
   30.8.2015 at 19:10

   Noi ei!! Mulla on tietkö kans yhdet loaferin tyyliset kengät, joista tulee ihan karseet rakot, mutta oon päihittänyt ongelman rakkolaastareilla :D Niitä kenkiä en siis jalkaan laita, ellei rakkolaastari ole valmiiksi paikoillaan :D On muuten myös leokuvioiset;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *