26.8.2015

Valkoista ja farkkua

whiteskirt6whiteskirt5
whiteskirt3whiteskirt4
whiteskirt2raybanwhiteskirt1

Kuvat, Eetu Visuri

Shoes, Jimmy Choo (similar here & here)
Skirt, Asos (similar here & here)
Shirt, Zara (here & here)
Sunglasses, Ray Ban* (here) alekoodilla 12MONA 12% alennus 31.8 asti täältä!
(giveaway*/adlinks, mainoslinkit)

Mahtoikohan eilen olla kesän viimeinen päivä? Oli muuten ensimmäinen päivä, kun itse uskaltauduin täällä Suomessa hame päällä lähtemään ulos :D Olen moneen kertaan naureskellut, että muut menee hellevaatteissa niin mulla on farkut visusti jalassa. Ei ole vieläkään tuntunut nimittäin nämä 20 asteen lämmöt samalta mitä Malesian melkein 40 asteet.

Mitäs mieltä olette tästä hameasusta? Itse rakastan valkoisen ja vaalean farkun yhdistelmää. Näitä värejä aion yhdistellä ehdottomasti vielä pitkälle syksyyn. Saa niin helposti raikkaan kokonaisuuden aikaiseksi. Ja kröhöm… Edelleen ne valkoiset housut hankkimatta;) En aio kotiuttaa ennen kuin löydän ne THE täydelliset yksilöt ;)

Ihanaa keskiviikkoa kaikille ♥

Ps. Inhoan, kun mainitaan kaiken maailman pieniä vinkkejä uusista jutuista ja ei paljasteta mitä on tulossa, mutta nyt sorrun siihen itsekin!!! Alkaa olla nimittäin niin viittä vaille valmista, että en vaan malta olla vähän edes kuiskalematta…. Aloitan nimittäin ihan näillä näppäimillä virallisesti uuden jutun (käytännössä hommaa tullut tehtyä jo ikuisuus ;D )… En malta olla näyttämättä teille uusia sivuja:D Soooooooorrry tää salamyhkäisyys on niin hanurista :D Mut pian paljastuu. Eilen käytiin tässä asussa kuvailemassa materiaalikin uusille sivuille…;) Täytyy sanoa, että mä RAKASTAN yrittäjyyttä ja sitä, että saan sen kautta niin paljon onnistumisen tunteita ja toivon tietty, että pystyn jakamaan sitä fiilistä mahdollisimman paljon muille. Hitto, että arki on oikeesti kivaa!!!! :D Mutta juu.. Mitäs mieltä tosiaan ootte asusta?;)

Hopefully it was not the last summer day in Turku yesterday. I wore this white skirt with a denim shirt. It was awesome to wear light outfit on this sunny day. This white and denim combo is going to be in this spring and I gotta get a pair of white jeans also.

Ps. I hate when people are like “I have so much going on and there will be big things happening in the near future..” but they never tell what it is. Now I however will do this myself and I can tell you that there will be big things happening in the near future. :D Keep patient.

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply
    merenhelmi
    26.8.2015 at 11:57

    Oi miten kaunis hame (ja kuvat!) :)

    • Reply
      monasdailystyle
      26.8.2015 at 12:05

      Kiitos ihanuus <3 <3 :)

  • Reply
    TiinaFitfatmama
    26.8.2015 at 13:35

    Oi farkkupaita on ihana,käy tosi hyvin valkee kanssa :)! Hih, miekin itseasiassa yhdistin tällä viikolla farkkupaidan valkoiseen ja tykkäsin :)

    • Reply
      monasdailystyle
      26.8.2015 at 14:38

      Kiitos Tiina <3 :) Ja kyllä – tää värimaailma toimii! Tuo varmasti piristystä pimenevään syksyynkin. :)

  • Reply
    Laura
    26.8.2015 at 16:41

    Kauniita kuvia ja ihana asu! Täytyy itekin muistaa toi väriyhdistelmä. Seuraan sua muuten myös Pinterestissä ja oon huomannut sulla siellä uuden kansion, jossa aivan ihania sun ottamia valokuvia :) ;)

  • Reply
    Maija
    26.8.2015 at 16:51

    Täydet pisteet asusta, farkku sopii tähän täydellisesti! :)
    Ja ihanaa muru, taas unelmissa yksi askel eteenpäin! <3

  • Reply
    Pinja
    26.8.2015 at 22:25

    Näyttää todella hyvältä muttä mitä muuta sulta nyt voi odotaakaan?! :D Vaalean farkun ja valkoisen yhdistelmä on kyllä niin raikas, tykkään! Ja innolla odotan kuulla mitä sulla oikein on tekeillä :)

  • Reply
    Curiousnoora
    27.8.2015 at 08:53

    Supersuloinen hameasu! Tykkään! <3

    .. ja innolla jään odottamaan uutisia uusista jutuista! :)

  • Reply
    Outi Karita
    27.8.2015 at 13:18

    Todella kaunis outfit ♡
    Tulipa hymy noista sun salamyhkäisistä täpinöistä :)

  • Reply
    Noora
    29.8.2015 at 13:18

    Upea asukokonaisuus, niin raikas ja nätti! Silmiini osui myös kaunis ja viileä hiustesi sävy. Käsittääkseni väri on sinun oma? Näin omaa väriä takaisin kasvattavana kysyisin, että oletko käyttänyt jotain hopeashamppoota/tehnyt jonkin hoidon tukallesi? On meinaan niin ihastuttava väri että kadehdin oikein! :) Kiitos jos kerkeät vastaamaan.

    Aurinkoista lauantaita!

    • Reply
      monasdailystyle
      30.8.2015 at 08:41

      Voi kiitos paljon Noora <3 Hiustenväri on tosiaan oma ollut jo monta vuotta:)
      Aurinko usein vaalentaa hiuksia ja Malesian reissun jälkeen tukka näyttääkin siltä, kuin siellä olisi enemmän raitoja.
      Hopeashampoita en käytä, mutta näissä kuvissa hiuksissa on kuivashampoota tyvessä tuomassa voluumia. Se tekee heti hiuksista kylmemmän sävyiset.. Hassua, mut näin on :D Hoitoja teen myös säännöllisesti! :) Itse tykkään tehdä erilaisia öljyhoitoja ja sen lisäksi olen muutaman kerran käynyt kampaajilla tehohoidoissa :)
      Ihanaa sunnuntaita sinne <3

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *