25.8.2015

Alekoodi aurinkolaseihin

sisältää mainoslinkkejä*
rayban2rayban

Ray Ban Club Master / HERE (giveaway)

Mahtava tiistai takana! Valokuvausta uutta projektia varten, vaatteidenvaihtoiltamat (loistava idis!!) ja kaikkea muutakin kivaa.  Tarkoitus oli tulla jo aikaisemmin huikkaamaan yhteistyökumppani Sunglassesshopin alekoodista, mutta kotiin tulo venähti kaiken tohinan keskellä ja vaatelöytöjen lomassa myöhempään mitä alkuun kuvittelin!;)

Koodilla 12MONA saa siis 12% alennuksen tästä* valikoimasta 31.8 asti!! :)

Omat tämän hetken ehdottomat suosikkini ovat RayBanin Clubmasterin* arskat. Menee missä vaan ja on niin kivat :) Perus mustat kultaisilla yksityiskohdilla sopii melkein asuun kuin asuun ja toimii asusteena korujen sijaan. I loveeee!! Mitä mieltä te ootte näistä? :)

Nyt lainakirjan kanssa peiton alle ja aamulla salille. KYLLÄ – salille! Aktivoin tänään taas salijäsenyyden ja ensimmäiset salitreffit pikkuveikan kanssa on sovittu huomiselle aamulle. Jaiks. Illan lainakirja Snapchatin puolelta! :) Löytyy nimimerkillä monanieminen. Ja eiköhän huomenna aamulla tule snapin puolelle todistusaineistoa myös salilla käynnistä…
Öitä ja kuullaan pian!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Pinja
  26.8.2015 at 09:20

  Vitsi en edes muistanut vaatteidenvaihtoiltamia! Muutama vuosi sitten pidettiin niitä kavereiden kanssa mutta nyt ne on kyllä jääneet. Ja kyllähän noi lasit on ihan huippukivat, oon itekin vähän haaveillut niistä mutta en tiedä sopisko ne mun kasvoille…

 • Reply
  -H
  26.8.2015 at 11:21

  Eka kuva on ihan huippu :) Club Masterit on munkin yhdet käytetyimmistä aurinkolaseista, ne muuten tuntuu sopivan kaikille!!

  Ihanaa päivää :)

  • Reply
   monasdailystyle
   26.8.2015 at 11:23

   Hih, saatiin Eetun kanssa tästä aika hyvät naurut :’D
   Kiitos muru samaa sinne <3 <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *