21.8.2015

“Some hearts understand each other, even in silence”

joonasjamaria

Kiitos ihanat niin piristävistä kommenteistanne ja mielipiteistänne edelliseen hääpuku-postaukseen. Olette parhaita <3

Täällä on mennyt tämä viikko jotenkin ihan järjettömän nopeasti ja tekemistä on niin paljon, etten välillä tiedä mistä aloittaa. Ongelma on tosin täysin positiivinen sillä kaikki tekeminen on nyt niin kivaa, että iltaisin olen huomannut olevani aivan täpinöissäni – unikaan ei meinaa tulla :D Normaalisti menen todella aikaisin nukkumaan, jotta saan itseni aamulla ajoissa ylös, mutta viimeisen viikon aikana rytmi on kääntynyt ihan nurin kurin. Siihen pitää kyllä saada äkkiä muutos sillä huomaan sekaisen rytmin vaikuttavan äkkiä yleiseen vireystilaan ja energiaani.

Alkuviikosta oltiin veljeni ja hänen tyttöystävänsä kanssa kuvaamassa potretteja. Kuvat onnistui mielestäni hurjan hyvin. Upea keli ja nämä suloiset rakkaat sai tunteet kameralle loistavasti. Lisää kuvia löytyy facebookista täältä! :) Käykäähän tykkäilemässä blogin fb-sivuista. Sinne tulee aina uusimmat postaukset ja vähän extraakin! Mm. vanhoja asuhirvityksiä ja directors cut-otoksia ;)

Kuullaan taas pian ja ihanaa viikonloppua kaikille!

First of all thank you for all the comments you left on the previous post. You´re awesome!

This week has gone so fast because of all the great things I has to do. Can´t blame, this is what I wanted and I love it. I actually have stayed up later in the evenings because I haven´t wanted to stop doing my things. That´s new!

On Monday we went photoshooting with my brother and his girlfriend. The pix came out great as you can see and you´ll find more from my FB page. Check it out and stay tuned! :)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ilona
  21.8.2015 at 13:49

  Upeita nuo potretit. Olet onnistunut vangitsemaan niihin kauniin valon :)

  • Reply
   monasdailystyle
   24.8.2015 at 11:22

   Kiitos Ilona <3 <3 :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *