19.8.2015

Most Popular!

sisältää mainoslinkkejä*
mostpopular

Dr. Denim housut täällä // Matalat Converset täällä // Pitkävartiset Converset täällä //
Stan Smith tennarit täällä // Jumpsuit täällä (ad)

Keskiviikon suunnitelmat muuttuivat tänään omalta osaltani aika päälaelleen ja päivä meni suurimmaksi osaksi ilman tietokonetta. Täällä ollaan kuitenkin taas langoilla vaikkakin normaalia paljon myöhempään.. Kröhöm, yleensähän meikäläisen löytää peiton alta jo yhdeksän jälkeen, mutta viimeiset pari päivää on tullut nukuttua tosi huonosti ja olen sammunut vasta puolen yön aikaan. Josko huomenna saisi taas normaalin rytmin takaisin.

Ennen tarkempia häämekkojuttuja tässä vielä pikaista shoppailuvinkkiä seuraaville parille päivälle!:) Nimittäin yhteistyökumppani Nelly tarjoaa nyt -20% alennuksen kaikkein suosituimmista tuotteista koodilla 20TOP ja tämä ekslusiivinen ale on voimassa vain 21.8 klo 11.00 asti! Nyt saa siis esimerkiksi klassikoita hankittua vaatekaappiin hyvällä hinnalla. Esim Dr Denimit löytyy joukosta! :) Kaikki suosituimmat tuotteet joihin koodi käy löytyy täällä.

Tämän TOP-tuotteet kamppiksen lisäksi teillä on mahdollisuus kurkata syksyn aleen ennakkoon koodilla VIPACCESS ja ne löytyy täällä! Huiput alet ja paljon valinnanvaraa:) Joukossa on siis suuri osa uusia syksyn juttuja!

* MYYDYIMMÄT TUOTTEET TÄÄLLÄ

* VIP ALE SYKSYN UUTUUKSIIN TÄÄLLÄ

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *