18.8.2015

“Love is old, Love is new, Love is all, Love is you.”

hääpuku

Oih ja voih. Kävin tänään ensimmäistä kertaa sovittamassa hääpukuja! Varasin muutama viikko sitten ajan sovitukseen Fiancée liikkeeseen ja täytyy sanoa, että hiukan jännitti astua liikkeeseen sisälle. Jännitys oli tosin aivan turhaa sillä vastassa oli ihana ja niin ystävällinen Tiina, että alkujännitys kaikkosi kyllä aivan samantien.

Puvusta mulla oli alkuun toiveina pitsi, avoin selkä ja istuva malli. Käytiin ensin mallit läpi, joista Tiina poimi kuusi sovitettavaksi. Alkuun oikeastaan jännitin eniten sitä, että mahtaakohan mitkään mallit sopia mun vartalolle ja näytänkö vaan ihan pelleltä kaikissa.. Ensimmäisestä mekosta lähtien olo oli kuitenkin, kuin prinsessalla! Tuli huikean hyvä mieli, kun Tiina osasi heti kättelyssä “skannata” niin kuin hän itse sanoi vartalon mallin ja sitä kautta osasi ehdottaa juuri oikeita pukuja. Istuvuus onkin ihan kaikki kaikessa.

Kuuden mekon joukosta oli yksi ylitse muiden, joka nyt onkin tällä hetkellä todennäköinen the yksilö. Olen menossa vielä todella monen kehuman Saaran (Pukuni) kanssa loppukuusta treffeille ja suunnitellaan hänen kanssaan myös alustavasti mekkoa ja saan hinta-arvion.

Mekon alkuperäinen budjetti (max1000€) nousi heti kättelyssä aika paljon ja oikeastaan juuri tuon pitsikriteerin takia. Fiancéessa puvut ovat 800-1500€ luokkaa ja tuo eniten tykkäämäni mekko ulottui tuohon yläkanttiin. Siihen päälle tulee jonkun verran kuluja mekon muokkaamisesta ja korjauksista. Tuudittauduin mekon budjetin ylityksessä siihen ajatukseen, että aion myydä mekon häiden jälkeen. Ainahan sitä taitaa itselleen hyviä syitä keksiä;D Saaralla puolestaan pukujen hinnat ovat tällä hetkellä 1200€-2000€ riippuen tietysti taas materiaaleista ja mallista.

Aika jännää hommaa tää häiden suunnittelu, mutta täytyy sanoa, että puvun sovittaminen ja siihen liittyvä jännitys oli kokonaisuudessaan ehdottomasti tähän asti (kosinnan jälkeen) parasta häiden suunnittelussa!! Fiancéessa pääsi todelliseen häätunnelmaan ja viimeistään siinä vaiheessa sydän löi bum bum bum, kun toinen tyytyväinen nainen lähti hymy huulilla liikkeestä puku kainalossa odottamaan ensi viikonloppua.  Ja noh.. Se fiilis, kun näin äidin ilmeen ensimmäisen mekon jälkeen oli myös aika ikumuistoinen <3

Mitäs mieltä olette, olisiko hauska nähdä “raakilekuvia” häämekkojen testauksesta?  The mekon ehkä säästän häiden jälkeen vasta paljastettavaksi? ;)

Näytin tosin Eetulle jo kuvan mekosta, joka on tällä hetkellä ykkösenä, joten voipi olla, että tännekin sorrun laittamaan kuvaa ennen häitä :D Koitetaan nyt ainakin toistaiseksi pitää se vielä salassa… Mut tuntien ei tule kestämään kovin kauaa tämä päätös. Eetun suhteen meni noin 37 minuuttia:D

Ps. Olisin ihan super iloinen mikäli linkittäisitte kommenttiboksiin omiin blogeihinne tai kuva-albumeihin kuvia teidän hääpuvuista (mistä olette hankkineet/teettäneet, onko joku löytänyt unelmiensa puvun käytettynä jne!)<3 :) Myös spostit luen aina suurella ilolla, mikäli haluatte jakaa teidän hääkokemuksia! Kiitos jo nyt teille ihanille, jotka olette jakaneet onnellisen päivänne juttuja kanssani – olette mahtavia <3

Guess what? I went to try the wedding dresses the very first time today. It was great and made me feel even more excited about the upcoming weddings! I think I found the one today but that one I´ll keep secret until the weddings. Would you like me to publish really raw pix about the other dresses I tested? I would also be grateful if you can link on the comment box pix about your dresses or the places you found them. Thanks for everyone who have shared their experiences already on previous posts!

You Might Also Like

34 Comments

 • Reply
  Jasmin
  18.8.2015 at 22:43

  Oi oi, kun tulee muistot mieleen!<3 Elät ainutlaatuista aikaa, nauti joka hetkestä (kuten varmasti teetkin)!:) Meidän häitä tanssittiin toukokuussa ja pukuni löysin tammikuussa Helsingin Zazabellasta. Yllättävää kyllä, rakastuin pukuun, jonka hinta oli roimasti alle budjetin. Toisaalta puvussa "säästetyt" rahat saatiin kyllä kulumaan kaikkiin muihin hääkuluihin.. ;D

  Kuvia hääpuvustani näkee mm. Keväiset hääpotretit -postauksessa.:)

  • Reply
   monasdailystyle
   19.8.2015 at 08:37

   Voiiii miten ihania kuvia Jasmin <3 Upeita kertakaikkiaan -erityisesti tuo ensimmäinen! Ja ihana puku! Kyllä pitsi on vaan kivaa:)

 • Reply
  Alexandra
  18.8.2015 at 23:17

  Oih, jännittäviä aikoja! Hääpukujen sovittaminen oli kyllä aivan ihanaa hääsuunnittelupuuhaa. Minäkin lähdin etsimään pukua niin, että ensiksi hain paljon inspiraatiokuvia ja listasin kriteerit. Mulla oli toiveena pitsinen puku jossa kaunis selkä, ja halusin myös pukuun jonkinnäköiset hihat/ olkaimet. Muutama puku löytyy hääblogista “hääpuku” tagin alta, siellä on kaikkea muuta hääsuunnittelusälää myös jos kiinnostaa kurkata :)

  Mulla kävi puvun kanssa loppujen lopuksi niin että tasan se malli johon olin totaalisen rakastunut sovituksessa helmi-maaliskuussa löytyi käytettynä puoleen hintaan kesäkuussa ja vielä minun koossa. Sanotaanko että diili oli sillä aika selvä. Sain myös puvun vielä omien häiden jälkeen eteenpäin myytyä joten win-win-win kolmelle morsiammelle.

  • Reply
   monasdailystyle
   19.8.2015 at 08:51

   Ou ou. Sulla on ihania hääpostauksia – taidan uppoutua toviksi jos toiseksi :D Ihan mieletön idea tuo kahvilahja!!! :) Tuollaiset omat jutut, jotka liittyy johonkin on aina ihan parhaita :)

 • Reply
  Katri
  19.8.2015 at 05:37

  Minä menin naimisiin vanhassa valkoisessa mekossa, jonka olin ostanut vuosia sitten alennusmyynneistä.

  • Reply
   monasdailystyle
   19.8.2015 at 08:58

   Loistava vaihtoehto sekin!! :) Mullakin löytyis kaapista tällä hetkellä valkoinen mekko, mutta se on jo 30 vuotta vanha äidin häämekko :D Pitäisiköhän laittaa tänne kuvaa se päällä…… :)

 • Reply
  Laura
  19.8.2015 at 08:16

  Kiva lukea hääjuttuja! Omista häistä on nyt vuoden verran ja hauska palata niihin muistoihin vähän väliä. Mun puku oli pitsinen ja kapea malliltaan. Siinä oli olkaimet, avointa selkää ( mut ei liikaa) ja pieni laahus. Mukava päällä ja just täydellinen mulle. Ostohetkellä syksyn puolessa välissä oli alennukset joten hintaa jäi vaan sellainen 800 € vaikka alkuperäinen ois ollut yli tuhat. Suosittelen VIP juhalapukua Helsingissä. ;) nauti hääjärkkäilyistä! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   19.8.2015 at 09:02

   Oih ihan mahtavaa, sulla kävi hyvä tuuri!! :) Mietin ensin, että voisi käydä Helsingissäkin sovittelemassa, mutta tulin siihen tulokseen, että jos Turussa saa jo näin hyvää asiakaspalvelua niin mielummin hankin puvun läheltä :) Ja kun tosiaan jo ekalla kerralla natsasi näin hyvin. Nyt tosin pohdin myös sitä, että katson myös käytettyä mekkoa – moni jättänyt kommenttiakin ja laittanut viestiä, että on löytänyt täydellisen mekon käytettynä :) Pitää pitää silmät auki seuraavat pari kuukautta, ennen kuin tekee lopullisen päätöksen.. Tää järjestely on kyllä super kivaa ensimmäisiä stressikohtauksia lukuunottamatta :D Alkuun pelästyin, että ollaan hullun paljon myöhässä, mutta hyvinhän tässä tuntuu kaikki saavan aikaiseksi :) Nyt on jo kaikki krittisimmät jutut (paikka ja kirkko) kunnossa :)

   • Reply
    Laura
    20.8.2015 at 07:53

    Ei teillä mitään hätää aikataulun suhteen varmasti tule. :) Me mentiin kihloihin elokuun lopussa ja seuraavan vuoden elokuun alussa oli häät. Hyvin ehti kaiken alle vuodessa ja oli varaa mistä valita vähän joka asiassa. :)

 • Reply
  Henrika
  19.8.2015 at 08:35

  Kävin itse kolme vuotta sitten syksyllä sovittelemassa pukuja kahdessa morsiuspukuliikkeessä. Löysin jo ekalla kerralla ihanan, mutta hinta hirvitti ja sen jälkeen toisesta pienemmästä liikkeestä löysin vielä paremmin edullisemmin! :) Olin supertyytyväinen mekkoon ja sain sen myytyä sitten eteenpäinkin heti häiden jälkeen. Minulla oli myös “pelkona” etukäteen, etten löydä vartalolleni sopivaa mekkoa ja luulin olevani tosi isokokoinen, mutta sitten lopulta myyjä kyllä tiesi mikä minulle sopi ja taisinpa mahtua S-kokoiseen pukuunkin :’D

  • Reply
   monasdailystyle
   19.8.2015 at 09:06

   Mahtavaa, pääsit siis helpolla, kun hyvä löytyi myös heti! :) Mietin, että olis ollut tosi stressaavaa, jos olisi ollut vaikea löytää sopivaa ja olisi joutunut kiertämään monta paikkaa… Tulee äkkiseltään mieleen meidän Pariisin reissu :D En meinannut millään löytää hääjuhliin mekkoa ja öööö sain hyvän kriisin aikaiseksi puolessa päivässä :D Nyt hääpuvun sovituksessa ei tullut tippaakaan samalaista oloa vaan jo ekan mekon jälkeen tuli fiilis, että JEE löydän ihan varmasti the mekon :D Mut on se jännä miten järjettömän iso vaikutus jo pelkällä asiakaspalvelulla oli. Aion kyllä suositella Fianceeta ihan kaikille tuleville hääpuvun etsijöille. <3 Mulle tuli heti sellainen olo, että tänne voisi tulla ihan muuten vaan hengaamaan näiden ihanien tyyppien kanssa keskelle tylliunelmia :D
   Ja ihan mahtavaa, että sait heti mekon myytyä eteenpäin! :) Mä laitan varmasti myös puvun heti häiden jälkeen myyntiin, josko se saisi lisää käyttöpäiviä :)

 • Reply
  Erica
  19.8.2015 at 09:03

  Täällä suositellaan myös Pukunin Saaraa! Teetin hänellä ylioppilasmekkoni ja toteutus vastasi mielikuvaani täysin, minulla kun oli tarkka visio siitä mitä mekolta halusin. Nyt pitää vaan pysytellä samankokoisena, että saan mekkoa käyttää jatkossakin. Ja voihan tuon mekon kanssa vaikka alttarillekin astella jos sikseen tulee :D
  Blogista löytyi mekosta kuviakin: http://pukuni.blogspot.fi/2012/08/asiakkaan-pitsinen-ylioppilasmekko.html

  • Reply
   monasdailystyle
   19.8.2015 at 09:09

   Heippa Erica ja ihanaa, kun jätit kommenttia! Olen kyllä kuullut jo niin monelta kehuja Saarasta, ettei yhtään huolettaisi teetättää hänellä pukua :) Meillä on täällä Turussa asiat aika hyvin mitä tulee hääpukuihin ja juhlamekkoihin;) Ja voi vitsit näytät upealta!! Ihan mieletön mekko – ja toi pitsi! <3

 • Reply
  Pinja
  19.8.2015 at 09:17

  Oon niin innoissani näistä hääjutuista vaikka aihe ei todellakaan ole mitenkään ajankohtainen omalta osaltani! :D Ja hei ehdottomasti kuvia kehiin! ;)

  • Reply
   monasdailystyle
   19.8.2015 at 09:21

   Hih, ihana Pinja <3 <3 :) Mietin just, että pitäiskö mennä oikein johonkin miljööseen kuvaamaan kaapista tällä hetkellä löytyvä ÄIDIN yli 30 vuotta vanha hääpuku…. :D Sain nimittäin kiskottua sen päälleni ;D

 • Reply
  Bee
  19.8.2015 at 09:36

  Menen ensi kesänä naimisiin ja nyt on suuret hääsuunnittelut käynnissä täälläkin! :) Itse menin hääpukuliikkeeseen selkeä visio päässäni siitä minkälaisen puvun haluisin. Poistuin sieltä sitten ihan erilaisen mekon kanssa. Ei sitä välttämättä tiedäkään minkälaiset mekot sopii parhaiten omalle kropalle kuin sovittamalla. Itselleni oli pitsi ehdoton no no, mutta kuinkas sitten kävikään, mekkoni on päästä varpaisiin pitsiä :D Oman mekkoni ostin Stilissimasta, sain sen puoleen hintaan, puku ei ollut alunperinkaan kallis, loppuhinnaksi tuli 460e. Oli kyllä löytö! :) Varsinkin, kun sitä ei tarvitse edes lyhentää, jos löydän sopivat noin 8cm korot koipiini. Toisaalta pitsikuvio helmassa tekisi siitä lyhentämisestä vaikeampaa, onni onnettomuudessa siis. Puku istuu muutenkin aika täydellisesti, joten korkeintaan tarvitsee vyötäröltä vähän ottaa sisään, jos tästä meinaan laihtua :)

  • Reply
   monasdailystyle
   19.8.2015 at 09:46

   Se on just noin! Onneksi on ammattilaiset, jotka osaa melkein suorilta katsoa mikä sopii ja mikä ei:) Ja oi – todella hyvä löytö!!:O
   Wau! On tää suunnitteluaika vaan nastaa puuhaa:) Kiva vertailla ja suunnitella pieniä yksityiskohtia ja lukea muiden häätarinoita. Tää mekon sovitus oli kyllä tähän asti ehdottomasti parasta :) :)

 • Reply
  Kristiina
  19.8.2015 at 12:32

  Itse kävelin alttarille paljon jaloin, vihreässä mekossa, yksi gerbeda kädessä :) enkä ole päivääkään katunut paitsi sulhasen valintaa :) onneksi siitäkin pääsi eroon ja nykyinen siippa jo 13 vuotta rinnalla kulkenut. kirkko oli metsäkirkko, ei valoja vaan kynttilät loistivat. Nyt ei ole kiire naimisiin, jos joskus vielä menen niin maistraatti on just passeli paikka.

  Kauneimmat häät mitkä olen itse nähnyt on olleet Intiassa rannalla, morsiamella kaunis valkoinen mekko ja luonnonkukkia hiuksissa. Mekon hinta oli ollut alle 10€ :) Häihin suunnattu raha lahjoitettiin kodittomille.

  Pus <3 täällä menossa 4 päivän vapaat! 3 jäljellä :)

  • Reply
   monasdailystyle
   20.8.2015 at 10:57

   Hihiihihih mä en kestä Kristiina :D Sä oot ihana :D
   Jos tästä kommentista olis puuttunut nimimerkki niin olisin silti tasan tiennyt kuka siellä näppiksen takana on;) Sä oot enkeli <3
   Triljoona halia :)

   • Reply
    Kristiina
    20.8.2015 at 14:52

    Eräs ystäväni tunnisti mut myös :D Tuli viesti, että oikeesti…. Ajattelit sit kertoa kaikille… Mä vaan et joo, mulla ei oo salaisuuksia! Haha :D ps aina unohtanut kertoa sulle, että mulla on nyt muutamat farkut, herra isä, mulla farkut. Löysin Sisleystä juuri passelit farkut mun takapuolettomaan kroppaan ja nyt niitä on jo kolmet mun kaapissa. Ekat ostin varmaan 2 vuotta sitte, chinoja en ole hylänny, just ostin uudet tummansiniset :) mutta nykyään ymmärrän myös farkkurakkauden! Istuvat, omalle kropalla sopivat farkut on kyllä aika jees! Sorry taas pitkä kirjoitus, mutta mä en vaan voi tälle mitään! Halit! <3

 • Reply
  miumou
  19.8.2015 at 12:43

  Itse etsin muutamasta liikkeestä pukua ja tuntui ettei mikään oikein ollut sopivan oloinen. Puvut jotka olisivat olleet mieleeni olivat aivan liian kalliita (lähempänä 2000euroa), joten jätin asian sikseen ja ajattelin meneväni naimisiin upeassa aiemmin ostamasssani tummansinisessä iltapuvussa. Lähdin hääpukuliikkeestä pois hieman harmistuneena, valkoinen puku kun vaan kuuluu morsiammelle. Menin kuitenkin sattumalta kirpputorille, jossa oli kokonainen rekillinen jonkun puku/vuokraamoliikkeen poistoja. Juhlamekkoja, yo-mekkoja ja pari hääpukuakin. Sovitin niistä toista ja se oli sopiva, ihana valkoinen merenneitomallinen ja kaikenlisäksi uusi ja maksoi vain 40 e! Ei olisi parempaa tuuria voinut olla ja monet ihmettelivät puvun löytyneen kirpputorilta!

  • Reply
   monasdailystyle
   20.8.2015 at 10:59

   Oi juku mikä tsäkä!!! Mahtavaa!! :)
   Mun pitäs kierrellä kirppaireita taas.. en oo ikuisuuteen käynyt. Ihan noiden koristeidenkin puolesta voisi tehdä kivoja löytöjä:)

 • Reply
  Jenni
  19.8.2015 at 13:06

  Tilasin mittojeni mukaan nelisen vuotta sitten hääpukuni light in the boxista! Myös ystäväni tilasi sieltä ennen minua ja oli tyytyväinen. :)
  Tulli tietty pitää maksaa, kun puku lähetetään Kiinasta.
  Hintaa puvulle tuli kaikkiaan n. 300€, voin lähettää inboxiisi, mikäli haluat.
  Meillä oli häät kesäkuun alussa 2012, tilasin puvun tammikuun lopussa ja se oli perillä maaliskuussa.. :)
  Siellä on laaja valikoima myös iltapuvuista eri väreissä, jos haluat esimerkiksi illalla pitää eri mekkoa. ;)
  Ja uskoisin että nuo Suomessa myytävät tulevat myös Aasian suunnasta, mutta niissä on vähän ilmaa välissä..

  • Reply
   monasdailystyle
   20.8.2015 at 11:02

   Hei joo mä uppouduin tonne sivuille aivan liian pitkäksi aikaa :DD En suosittele iltapuuhaksi :’D
   Toi 300€ kuulostaa kyllä ihan järjettömän paljon paremmalle mitä lähemmäst 1700……. Olitko tyytyväinen pukuun laadunkin puolesta? Eli oliko koko päivä kiva olla puku päällä, ettei hangannut/super paljon hiostanut yms?
   Ja jooooo laita ihmeessä kuvia tulemaan olis super kivaa <3 :) (monasdailystyle@gmail.com) Kuullaan ja haleja <3

   • Reply
    miumou
    20.8.2015 at 19:42

    Mä suosittelen kanssa kokeilemaan ulkomailta tilaamista. Olen tilannut omien mittojen mukaan kolme iltapukua. Kaikki ovat olleet satiinia ja täysin sopivia, eikä mitään muutoksia ole tarvinnut tehdä ja kaikki ovat maksaneet tulleineen ja postikuluineen 70-100 e. Sävykin on yleensä osunut oikeeseen, tosin puvut ovat olleet kohtalaisen tumman värisiä, joten en osaa sanoa vaaleamman materiaalien laadusta. Dhgaten kautta olen kaikki tilannut, jossa voi hakea pukuja ja pukujen tekijöitä palvelua käyttävien asiakkaiden arvostelujen mukaan jolloin saa osviittaa myös hieman pukujen laadusta. Samoin reaaliajassa voi neuvotella tekijöiden kanssa chatissa puvun yksityiskohdista yms. Plussana on myös se, että maksu menee tekijälle vasta sitten kun olet saanut puvun ja tarkistanut sen. Esimerkiksi jos et ole pukuun tyytyväinen niin puvun voi palauttaa monissa tapauksissa postimaksujen hinnalla tai neuvotella hinnasta tekijän kanssa. Yksi puvuistani oli hieman eri värinen kuin oli sovittu ja loppujen lopuksi sain sovittua tekijän kanssa, että maksan puolet hinnasta (40 e). Vaikka en juuri kyseistä pukua itse pitänyt sain sen kuitenkin myytyä samalla hinnalla eteenpäin. Jos siis on muutama satanen riskivaraa (100-300 e) teillä hääbudjetissa niin suosittelen edes kokeilemaan tuolta ulkomailta tilaamista. Suomessa kuitenkin puvuissa niin paljon “extraa” hinnoissa. Jos ei jostain syystä ulkomailta tilattu ei ole mieleinen niin voihan sen joku muu ehkä vielä ostaa huuto.netin tai muun kautta. Laatu ja ompelujälki kuitenkin on ollut hyvää jokaisella kerralla omalla kohdalla tuolta tilatessa.

    • Reply
     monasdailystyle
     20.8.2015 at 19:54

     Toi netistä tilaaminen on kyllä ihan mega näppärää ja myös toooosi paljon edullisempaa. Mulla siinä mietityttää se, ettei se tue paikallista yrittäjyyttä eikä saa samaa asiakaspalvelua mitä paikanpäällä. Tosi monet näyttää kyllä netistä tilanneen ja olleen täysin tyytyväisiä laatuun yms ja onhan nuo hinnat ihan eri luokkaa. On se aikamoista laittaa tosi iso summa rahaa pukuun, jota oikeasti käyttää vaan kerran… Täytyy perehtyä asiaan vielä tarkemmin ja tehdä vaikka aiheesta ihan postausta. Kiitos vielä Miumou oman kokemuksen jakamisesta!

     • miumou
      20.8.2015 at 20:24

      Ei kestä Mona :) se on kyllä totta että se ei tue paikallista yrittäjyyttä, mikä itseänikin mietityttää. Itse olen pyrkinyt muilla kulutusvalinnoilla tukemaan paikallista yrittäjyyttä esimerkiksi ostamalla työvaatteita tai kodin tarvikkeita, joilla on ns. pidempi käyttöikä. Juuri yhden päivän takia mietitytti ison rahasumman laittaminen pukuun, vaikka onhan se yksi ja ainutlaatuinen päivä, joten miksi siihen ei panostaisi :) Morsiusneitojen ja kaasojen mekkojahan tuolta kannattaa katsella jos ei hääpukua esimerkiksi löydy. Mistä puku sitten aikanaan löytyykin niin toivon Mona, että löydät sen unelmiesi puvun, jossa tunnet itsesi maailman kauneimmaksi morsiammeksi :)

     • monasdailystyle
      20.8.2015 at 20:30

      Ihana sinä <3 :)

 • Reply
  Jaana Paananen
  19.8.2015 at 19:41

  Oi kylläkylläkyllä!!!!!! haluamme ehdottomasti nähdä raakilekuvia ja mitä tahansa kuvia hääpuvun sovituksesta :D Itse kävin sovittamassa pukuja vain sen yhden ainoan kerran ja oma puku löytyi ekalla reissulla….ihan vähän harmittaa, että kun kerran tilaisuus oli, niin en käynyt enempää hempeilemässä upeiden pukujen keskellä hääpukuliikkeissä.

  Kokosin häiden suunnittelusta muistikirjan (siis ihan oikea paperinen, fyysinen kirja), johon kirjasin päiväkirjamaisesti kaikki häiden suunnittelun vaiheet, mikä fiilis oli mistäkin asiasta ja miksi päädyttiin niihin ratkaisuihin toteutuksessa, mitä tehtiin. Printtasin aiheisiin liittyviä kuvia myös ja liimasin tekstin lomaan. Tuota kirjaa on ollut ihana lukea silloin tällöin, kun se käsiini pienestä häiden muistolaatikosta osuu….säilytin muistolaatikkoon kappaleet kutsuista, paikkakorteista ja kiitoskortista, pätkän kultaisesta kuitukaitaliinasta, puheet, jotka puheiden pitäjät olivat meille printanneet ja lista ihan kaikista menoista ja kustannuksista, mitä häille tuli….oli muuten vähän pelottavaa alkaa listaamaan aivan kaikki ylös ja sitten lopussa hahmottaa vielä se, kuinka paljon morsian yksin (puku, sormus, hiukset, meikki, alusvaatteet, sukkanauha…) teki prosentuaalisesti kokonaiskuluista….HUI!

  Ihanaa häidensuunnitteluaikaa sulle ja Eetulle ja kaikille, ketkä on mukana :) Se on ihanaa, ainutkertaista aikaa. Teillä tuntuukin olevan prioriteetit itse juhlan suhteen hyvissä kantimissa…..Ruoka on se tärkein ja toisena tulee yleinen fiilis, jonka tekevätkin vieraat :)

  • Reply
   monasdailystyle
   20.8.2015 at 11:05

   Hihih, ihana Jaana <3 <3 :)
   Ja vitsit mikä idis toi muistikirja!!!!!! :D Mäkin tahdon! Melkein pakko mennä hakemaan joku kiva vihko/kirja heti kirjakaupasta. Kiitos super paljon vinkistä murmeli <3 :) Mä rakastan kaikkea "askartelua" mitkä liittyy onnellisuuteen, haaveisiin ja tavoitteisiin joten toi olis aivan täydellinen lisä mun aarrekarttojen kanssa ;) Sitä paitsi sehän vois olla hauska ottaa häihinkin mukaan niin vieraat voi selailla mitä kaikkea sitä onkaan tullut touhuttua ennen häitä :D
   Oisko mitään mahista saada vaikka facen puolelle sun muistikirjasta jotain fiiliskuvia?? :) <3
   Haleja sinne miljoona <3

 • Reply
  Taru
  19.8.2015 at 21:46

  Heips,
  Joo ehdottomasti kuvia häämekoista kehiin, ne on aina niin kauniita!
  Istelläni tulee jo 18- vuotta omasta ihanasta hääpäivästäni ja voinkin antaa ohjeen, että nauti tästä kaikesta ihanasta suunnittelu ja järjestelyajasta valtavasti ja ota kaikki irti. Vaikka se hääpäivä on tietenkin se kaikkein ihanin, menee se niin nopeasti ohi, että nyt kannattaa jo nauttia täysillä :0).
  -Taru-

  • Reply
   monasdailystyle
   20.8.2015 at 11:07

   Jes nyt löytyy kuvia muutamista puvuista ;) Ja joooo on tää suunnittelu aika kyllä ihan super ihanaa, kunhan pidän sen morsiushirviön ja stressierkin poissa kuvioista :D Nyt on kyllä kaiken suhteen tosi rento fiilis. Toi paikka ja kirkko kun saatiin varattua niin nythän alkaa kaikki kriittisimmät jutut olla ja voi vaan nauttia ja haaveilla ja suunnitella :)

 • Reply
  monasdailystyle
  20.8.2015 at 13:08

  ihanaa <3 <3 :) Kiitos Jaana :)

 • Reply
  Outi Karita
  21.8.2015 at 06:45

  Mä ostin tosi halvalla outletistä aikoinaan hääpukuni ja nykyään se koristaa vaatehuoneen seinää Rikun vaalean puvun kanssa <3
  Blogissakin vilahti heinäkuussa meidän hääpäivän kunniaksi, mutta facestakin löydät mun albumeista meen hääkuvat ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *