6.8.2015

Smoothie-resepti: La Juiceria

mehumukaan

♥ Oma tekemä mantelimaito
(Almonds, Alkaline Hydrogen Water, Agave Nectar, Cinnamon, Himalayan Crystal Salt / copy from here)
♥ Raakakaakaojauhe
♥ Banaani
♥ Maca
♥ Agavesiirappi

Muistatteko, kun Malesiassa hehkutin paikallista La Juiceria yritystä? Heiltä sai ehdottomasti Kuala Lumpurin parhaimmat luomumehut ja smoothiet. Korvasin näillä ihanuuksilla usein normaalin lounaankin. Yksi oma suosikkini vihermehujen lisäksi La Juiceriassa oli kuvassa näkyvä super ihana raakakaakao-smoothie. Nyt kun La Juiceriaa ei enää löydy nurkan takaa pitänee tehdä itse omat mantelimaidot;) Helpommalla toki pääsee, kun sujauttaa pirtelöön valmiin mantelimaidon, mutta ei se valitettavasti ole kyllä lainkaan sama. Nyt siis treenaamaan mantelimaidon tekoa!

Do you guys remember when I loved the juice bar La Juiceria in KL? Now when I am not able to go and crap their juice for a quick lunch I need to make my own. This recipe is copied from their menu and is totally worth trying!
You´ll need almond milk, raw cacao powder, frozen banana, agave nectar and maca powder. Add all the ingredients in a powerful blender and blend them until smooth.

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Jenni Ukkonen
  6.8.2015 at 15:48

  Nayttaa ja kuulostaa herkulta! :) Ja joo, ei todellakaan ole sama asia – juuri hiljattain luin artikkelin, missa muistutettiin, etta kaupan mantelimaidossa voi olla vain 2% itse mantelia ja loput jotain ihan muuta! :/ Eli tosiaan maidon tekoa petraamaan taallakin :p

  • Reply
   monasdailystyle
   6.8.2015 at 18:09

   Joo niissä on toooosi vähän mantelia ja kyllä sen jo ihan koostumuksessakin huomaa:/ Itse tehty on ihanan paksu ja nam niiiiin hyvää. Mut aika pirun kallista ja vie aikaa :/ Damn.

 • Reply
  Pinja
  6.8.2015 at 22:50

  Mä oon myös miettinyt että pitäisi kokeilla itse mantelimaidon tekoa! Mulla on muutenkin menossa sellainen kausi, että tekisi kauheasti mieli kokeilla kaikkia uusia ruokia ja muutenkin saada jotain uudistusta elämään :)

 • Reply
  juuli
  10.8.2015 at 10:59

  Millä laitteella teet mantelimaitoa itse? :)

  • Reply
   monasdailystyle
   10.8.2015 at 11:09

   Meillä on Vitamix käytössä! :) Sinne vaan siis lionneet pähkinät ja vesi ja sursur :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *