27.7.2015

Vihermehu

mehu1mehu2
mehu3

Tämä viikko on melkoisen kiireinen, joten postaustahdissa saattaa ilmetä pieniä viivästyksiä. Onneksi kalenteri on kuitenkin täynnä vai mieluisaa tekemistä, kuten huominen Down By The Laituri ja ihanan Neelan keikka! Meille tämä on ihka ensimmäinen DBTL kokemus, voitteko kuvitella? Onko muita kaupunkifestareille lähtijöitä?

Palataksi postauksen otsikkoon, halusin jakaa teille toimivaksi osoittuneen mehureseptin eiliseltä. Tällä hetkellä päivittäinen ruokailurytmini sisältää kaksi pientä välipalaa. Aamupäivän välipalana syön yleensä verigreipin ja iltapäivisin muutama tunti lounaan jälkeen olen yleensä tehnyt viherpirtelön tai mehun. Tällä kertaa mehustin sai sisuksiinsa hieman “värikkäämmän” setin ja tämä sötkötys piti sisällään seuraavat ainesosat:

♥ 1 tomaatin // 1 tomato
♥ pala vesimelonia // piece of water melon
♥ lehtikaalia // kale
♥ 1 porkkana // 1 carrot

Tomaatti saattaa äkkiseltään vaikuttaa melko villiltä ratkaisulta, mutta osoittautui toimivaksi. Eihän sitä oikeastaan joukosta kyllä edes maista.. Tomsusta saa muun muassa karotenoidi lykopeenia, joka suojaa sydän- ja verisuonitaudeilta. Tällaisella pirtelöllä ja kupilla kahvia jaksaa taas pari tuntia illallismunakkaaseen.

Mikä on teidän hurjin mehureseptinne? Ihanaa alkanutta viikkoa ja mahtavaa maanantaita!

Here is my green juice from yesterday. I added there also some tomato which might sound crazy but is actually quite nice. And tomato offers us useful lycopene which might reduce risk for certain diseases. Have you any weird juice or smoothie recipe? Have a nice day everyone.

You Might Also Like

6 Comments

  • Reply
    Taru H
    27.7.2015 at 20:28

    Heipsan,
    Ihanaa että oot taas palannut Suomeen, ei sen puoleen seurasin sun blogia kyllä, kun olitte reissussakin. Sun blogi on jotenkin ihanan maanläheinen ja aito, pidä se sellaisena.
    Mukavia kaupunkifestareita :0).
    -Taru-

    • Reply
      monasdailystyle
      28.7.2015 at 08:48

      Moikka Taru! Voi kiitos ihanasta kommentista <3 Sait valtaisan hymyn täällä aikaiseksi:)
      Kiva olla kyllä taas Suomessa. Ilmat saisi kyllä lämmetä, mutta eipä sitä tuon pitkän lämpimän jakson jälkeen voi edes valitella täällä :D
      Energistä viikkoa sinne Taru!

  • Reply
    Pinja
    27.7.2015 at 23:05

    Mun ehdoton suosikki on pinaattia, ananasta ja hunajamelonia! Todella makeaa ja ah niin hyvää :D

    • Reply
      monasdailystyle
      28.7.2015 at 08:29

      Namnamnam <3 :) Ananaksella saa kyllä super ihanat ja raikkaan makeat mehut ja smoothiet :)

  • Reply
    Jenni R
    28.7.2015 at 08:44

    Hei oisko sulla suositella ruokapaikkoja Penangissa? :) Ilmeisesti ruoka on siellä todella hyvää ja haluaisinkin päästä testamaan mahdollisimman paljon paikallista ruokaa. Onko joku ruokalaji siellä erityisesti testaamisen arvoista? :)

    • Reply
      monasdailystyle
      28.7.2015 at 08:53

      Voi apua Jenni – PENANG!!! <3 <3 Ruoka ei oo siellä todella hyvää vaan ihan ääreis hyvää :DD Söin mm. parasta hummusta mitä oon ikinä koskaan syönyt. Meillä jäi reissu tosi lyhyeksi siellä, joten ruokakokemuksetkin jäi ihan liian vähäisiksi. Voisin hyvin lähteä ruokalomalle sinne uudestaan :D Mutta juu- juurikin paikallisia ruokia ja erityisesti katuruokakojuista kannattaa mennä rohkeasti maistelemaan ihan kaikkea! Me otettiin porukalla kaikki vähän eri juttuja ja jaettiin sitten niitä yhdessä. Oi oi vesi tulee kielelle, kun ajattelenkin Penangin ruokia :D Malesiassa ei oo mitään tiettyä tarkkaa omaa vaan parasta siellä nimenomaan on se, että maasta löytää oikeastaan parhaat kaikkea. Paikalliset ovat kiinalaisia, intialaisia ja malesialaisia, joten monikulttuurisuus oikein kukoistaa koko Malesiassa <3 Penangin kuvia ja juttuja enemmän löytyy täältä: https://www.monasdailystyle.com/category/penang/
      Käytiin muuten Penangissa fruitfarmilla ja se oli ihan hurjan kiva – nyt siellä on vielä durian kausi, joten se kannattaa ehdottomasti tsekata. Käääääk mulla tuli hirvee ikävä Malesiaan <3 :')

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *