28.7.2015

Treenikulumiset + kesän paras treenibiisi

treenikuulumiset

Kotiutuessa tänne Suomeen tuli hyvin nopeasti ikävä Kuala Lumpurin kotona ollutta uima-allasta ja pientä kuntosalia. Toisaalta taas iloitsen vastavuoroisesti kaikista täällä olevista treenivälineistä, kuten putkirullasta, käsipainoista ja kahvakuulasta. Pääsin myös heti alkuun testaamaan Reebokilta saamiania uusia lenkkareita sekä Bosen kautta testiin tulleita kuulokkeita.

Olen todella pitkään käyttänyt Vomeroita juoksulenkkareina, joten mielenkiinnolla testailen nyt super kevyitä ja mukavan tuntuisia Reebokin yksilöitä lenkeillä. Alku vaikuttaa lupaavalta ja plussaa ihanasta värityksestä;)

Bosen kuulokkeet ovat lenkkeilyyn aivan täydelliset. Käytän niitä myös nyt kotitreenejä tehdessä ja täytyy sanoa, että parempia on varmasti vaikea löytää. Kuulokkeet pysyvät korvissa loistavasti eikä kova hikoilu haittaa yhtään. Olen onnistunut rikkomaan hikoilemalla jo ainakin kahdet perus iphonekuulokkeet, joten odotukset nyt näiden superkuulokkeiden saralla on korkeat.

Treenit muuten sujuu tasaisen mukavasti. Ihanaa päästä aamulenkeillä kiertämään Aurajoen rantaa. En taida koskaan kyllästyä tuohon 35 minuuttia kestävään ympyrään;)

Aamulenkkien lisäksi olen tehnyt kotona sekä Kaylan että Tone it up tyttöjen treenejä. Myös jooga on ollut osana melkeinpä jokaista päivää ainakin pienen tuokion verran. Nyt pähkäilen pitäisikö taas ottaa Elixian jäsenyys myös takaisin. Pikkuveljeni on nimittäin muuttanut Turkuun ja päätyi Elixialle treenaamaan tyttöystävänsä kanssa. Saisin siis heistä treeniseuraa ja veikkaanpa, että pikkuveika voisi laittaa salilla siskon koville treenien suhteen;) Ei varmasti tekisi huonoa muutamat veli-PT salikäynnit:D

Kroppakin alkaa pikkuhiljaa palautua reissujen epäsäännöllisistä rutiineista ja energiat alkaa olla normaali lukemissa. Vielä on kyllä useampi kilo kevennettävänä, jotta olen takaisin samassa kunnossa mitä viime vuonna, mutta eipä tässä kiire ole. Hyvänä takarajana voi pitää ensi kesää ja meidän häitä;)

Siinäpä niitä treenimietteitä. Mikäli teillä tulee mieleen jotain tiettyjä postaustoiveita treenien osalta, niin laittakaa ihmeessä tulemaan.

Mites teidän treenit on kesän aikana sujuneet? Auttaako ihanat valoisat aamut kesällä aamulenkille lähdössä? Itse olen nauttinut tästä valon määrästä ihan hurjasti. Malesiassa aamut oli pilkkopimeät :D

Pst. Loppuun vielä ehkä tämän kesän paras ykkös treenibiisi;) Tämä jää niin soimaan päähän ja jumpatessa hymyilyttää :D

After coming back from KL I have been missing our little gym and pool for now and then. However it has been great to be able to go out for a walk at 6 am when the sun has already risen and the weather is cool but bright. I have already had great time of testing my new Reebok sneakers and Bose headphones. Both of them suits perfectly for the use they are made and I cannot be happier how they make my exercise more enjoyable. How has your summer training been? You also love the day light early in the morning and love to begin your day with an easy walk?

I also wanted to post this number one summer song for you! It is so great and keeps on playing in your head after listening it couple of times. :)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Janet
  28.7.2015 at 13:02

  Mona, mä en ole ehtinyt kiireiltäni tänne ollenkaan kommentoimaan, mutta tulin sanomaan moi ♥
  Mun suunnitelmat kesäkuntoon 2015 meni ihan plörinäksi, joten nyt sitten yritän seuraavalle kesälle :D Himputti, nyt vaan siis treenivinkkejä yms kehiin, imen susta inpsiraatiota ♥

  • Reply
   monasdailystyle
   29.7.2015 at 06:56

   Ihana Janet <3 Kiva kuulla susta :) :)
   Ja kuule, kyllä sä olet kesäkunnossa aina!
   Triljoona halia sinne <3

 • Reply
  Nanna
  28.7.2015 at 17:08

  En tiedä, missä päin jokirantaa tykkäät juosta, mutta vihjaisin joku kerta jatkamaan kauppatorin puoleista lenkkipolkua torilta päin tultaessa Halistenkoskelta vielä eteenpäin. Siellä on aivan ihania vanhoja rakennuksia, joiden välistä tie kulkee. Tuntuu, kuin menisi ajassa taaksepäin. Vaikka jokirannassahan on maisema kohdallaan joka kohdassa, mutta tuolla seudulla minusta erityisesti!

  • Reply
   monasdailystyle
   28.7.2015 at 21:59

   Teen aina vaan lyhyen lenkin ihan keskustan ja tuomiokirkon tuntumassa, mutta pitää siis ehdottomasti tehdä pidempi lenkki tuota kautta!!! :) Kiitos ihana vinkistä :) <3

 • Reply
  Mari
  6.9.2015 at 20:03

  Oon katellu snäpissä, kun sää aamulenkkeilet ja siitä sitten vähän tullu sellanen olo, että pitäisköhän munkin vaan lähteä kiertämään tuota jokea..

  Mutta sitten mietin aina, että ehdinkö palautua tarpeeks, jos sitten vielä illalla (16-19) teen jonkun lihaskuntotreenin? Kai siinä kerkee, kai se aamukävelykin on jonkinlaista palautumista?

  • Reply
   monasdailystyle
   6.9.2015 at 21:05

   Moi :) No ihan varmasti ehtii palautua jos kevyitä lenkkejä teet:) Mun aamulenkit on lähes aina vaan reippaita kävelyjä ja nimenomaan sekin hyvää palautumista:) Mä en oo moneen aamuun nyt käyny kävelemässä mut pitäs taas tehdä äkkiä ryhtiliike! :D

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *