21.7.2015

Treenivaatteita joka lähtöön

sisältää mainoslinkkejä

Vaikka kuluva kesä ei ole tarjonnut ihanteellisia olosuhteita ulkoliikuntaan, on se silti pitkälti vain asenteesta kiinni – ja varusteista. Keräilin tähän postaukseen treenivaatteita niin aurinkoisen hellepäivän puistotreeniin kuin myös sateisen kolealle aamulenkille. Onneksi kesän ykkösjuttu, pitkät päivät ja valoisuus ovat läsnä säästä huolimatta.

Olen ennenkin hehkuttanut yhteistyökumppani Zalandon mainiota sporttivaate ja -kenkävalikoimaa ja jälleen kerran on todettava, kuinka mahtavaa on, että kaikki löytyy yhden “katon” alta. Nykyään olen omaksi, ja eritoten Eetun, yllätykseksi havainnut olevani todella huono shoppailija ja kaupoissakiertelijä. Turhaudun ja väsyn todella helposti, eikä vaatteiden sovitus ole todellakaan minun juttuni. Nettishoppailu on vaan niin paljon kivuttomampaa.

Aamulenkille lähdettäessä sää on usein vielä viileä ja itse ainakin olen sellainen vilukissa, että enemmän on enemmän. Mites toi eilisaamuinen pipo ja hanskat;D Kävellessä kroppakin lämpeää sen verran hitaasti, että kerrospukeutuminen tulee kohdallani tarpeeseen. Eetu sen sijaan lähtee ulos usein vain shortseissa ja t-paidassa kelistä riippumatta. Vauhti kuulemma korvaa sen, minkä pukeutumisessa menettää?! Itse olen sitä mieltä, että tärkeintä aamupukeutumisessa on hyvä lämmön siirtokyky ja vaatetuksen keveys.

treeni1

lenkkarit täältä // sukat täältä // housut täältä // paita täältä // takki täältä // lippis täältä (mainoslinkit)

Tälle kesälle haaveena on ollut päästä treenaamaan monipuolisesti ulkona. Turussa on monia kivoja puistoja ja nurmialueita, joissa voisi tehdä vaikkapa kuntopiiriä, Kaylan treenejä, joogaa, käsilläseisonta harjoituksia, jne. Liian harvoin tulee kuitenkin lähdettyä ulkojumpalle sisäliikunnan sijaan. Pienet varusteet, kuten joogamatto tai hyppynaru on helppo napata mukaan, eikä sitä paljon muuta vaaditakkaan tehokkaaseen treeniin – paitsi mielikuvitusta. Onko erilaisille koti- ja ulkotreeneille postaustoiveita? :)

treeni2

kengät täältä  // kompressiosukat täältä  // shortsit täältä  // toppi täältä  // 
laukku täältä  // joogamatto täältä  // hyppynaru täältä (mainoslinkit)

Aina ei kuitenkaan huvita treenata ulkona, ei edes kesällä. Jos ulkona sataa kaatamalla, tai tuuli aiheuttaa levytankoa suuremman vastuksen on ihan ok urheilla sisätiloissa. Itse olen vannonut kotitreenien nimeen jo pidemmän aikaa, mutta Kuala Lumpurissa tuli vierailtua salillakin muutamaan otteeseen. Sali tosin löytyi kodin alakerrasta, mutta kaikki lasketaan. :) Kotiinkin voi hommata edullisesti ja pienellä vaivalla muutamia urheiluvarusteita, joiden avulla kotitreenistä saa enemmän irti. Sisällä hikoillessa vaatteiden istuvuus ja mukavuus menevät trendikkyyden edelle, vaikka nämä usein kulkevatkin käsi kädessä tänä päivänä.

treeni3

kengät täältä // sukat täältä // trikoot täältä  // treenitoppi/ -liivit täältä // 
sykemittari täältä // punnerruskahvat täältä  // putkirulla täältä (mainoslinkit)

Vaikka usein kuulee puhuttavan väheksyvästi varusteurheilusta on itsestään selvää, että hyvät varusteet tekevät urheilusta nautinnollisempaa. Liikunnan tarkoitushan on ensisijaisesti tuottaa mielihyvää, joten miksi emme edesauttaisi sen syntymistä hyvän näköisillä ja toimivilla vaatteilla ja välineillä;) Malesian jälkeen voisi meilläkin olla tarve päivittää kuluneet ja loppuun palvelleen treenikamppeet uuteen uskoon:D

Mitä mieltä te olette? Saako treenistä enemmän irti panostamalla varusteisiin vai onko isoveljen peruja olevat karhun lenkkarit yhdenveroiset nykyaikaisten juoksukenkien rinnalla?

It is quite a difference between old and worn out sneakers and brand new sport shoes. Or is there? I think that you need to have proper clothes and accessories to make sports more enjoyable. In this post I collected different outfits to suit in three occasions. The first one is great when going for a morning walk in a cloudy and freezing Finnish summer morning. The second collage is what you need when exercising outdoor in a park for instance. In the last picture is my home training outfit I wear when I exercise at home where the fit and comfort of the clothes is what I truly need. What is your favorite place to workout and when you like to do your daily exercise?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *