22.7.2015

Maalaamo

sisältää mainoslinkkejä
raidatraidat2
raidat3raidat6raidat4

Kuvat, Eetu Visuri

Shoes, Jimmy Choo (similar here & here & here)
Jeans, By Malene Birger ( similar here & here & here)
Shirt, Lindex (similar here & here)
Bag, LV (similar here & here)
(adlinks/mainoslinkit)

Asukuvia pitkästä aikaa Turun hoodeilla. Vitsit miten kiva oli eilen lähteä Eetun kanssa kuvaamaan tuttuihin maisemiin. Ja vieläkin kivempaa on, kun käytössä on oma vaatekaappi. Kyllä sitä puolen vuoden jälkeen arvostaa niin paljon enemmän kaikkea. Kenkiä on niin paljon, etten millään edes ehdi kaikkia käyttää loppukesän aikana :D Helposti tartun muutenkin aina niihin kestosuosikkeihin, kuten tässä taas Jimmy Choon nudeihin korkkareihin. Parempia korkkareita saa hakea. Okei myönnän silti haaveilevani toisista Jimmyistä, mustista tennareista ja ja ja… :D

Boyfriend farkut By Malene Birgerilta ovat edelleen kuin uudet ja rakastan niiden rentoa lookkia. Tulee varmasti olemaan paljon taas käytössä. Korkkareiden kanssa kokonaisuus on naisellinen ja tennareilla puolestaan asusta saa kertaheitolla sopivan rennon ja sporttisen. Reebokin valkoiset perustennarit sopii näiden pökien kanssa myös just eikä melkein.

Nyt katsomaan yhtä vaihtoehtoa hääpaikaksi! Jännää!! :)

Mitäs mieltä olette Turussa kuvatuista kesän ekoista asukuvista? :)

Here is new outfit pix from Turku after a long time. I wore striped shirt with my favorite boyfriend jeans by By Malene Birger. In my feet I had my Jimmy Choo heel which are the most comfortable heels ever! I had to admit that I am dreaming of for a second pair of Jimmy´s heels. You can also wear this outfit with sneakers and make it much more casual and sporty. What do you think about my outfit today? :)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  T
  22.7.2015 at 11:18

  Mona, tarvitsen apuasi :D Olen kasvattanut oman värini hiuksiini kokonaan takaisin ja tällä hetkellä hiukseni ovat pituudeltaan ja väriltään oikeastaan lähes täysin vastaavat sun hiuksiesi kanssa. No nyt kuitenkin vähän kiinnostaisi laittaa vaaleita raitoja sekaan, mutta en toisaalta haluaisi, koska hiusten laatu saattaisi jälleen kärsiä ja haluaisin pitää ne värjäämättömänä… Lisäksi tähän “värinpoistoprojektiin” on mennyt muutama vuosi enkä halua heittää sitä hukkaan.

  Eli oletko itse ajatellut pitää hiuksesi ilman väriä? Miten laitat hiuksiasi? Ne ovat todella kauniit. Föönaatko niitä? Käytätkö mitä hiustenhoitoaineita? Itse en tällä hetkellä käytä mitään tuotteita perus shampoon ja hoitoaineen lisäksi ja haluaisin varsinkin tyveen vähän kohoutusta, kun tuntuu, että hiukset menevät liikaa päätä pitkin :D

  Kiitos vastauksestasi ja avustasi :D

  • Reply
   monasdailystyle
   22.7.2015 at 12:27

   Mahtavaa, värjäyksestä luopuminen on hyvä juttu;) Ja voithan sä hyvin laittaa vähän raitoja, tuskin hiukset siitä kovin pahasti kärsii.. Mä en värjää enää laisinkaan ja tarkoitus on mennä tällä omalla värillä vaan jatkossakin. Käytän joskus clip on pidennyksiä ja niitä voi hyvin laittaa eri sävyisiä jolloin saa vähän eloa ja raitoja hiuksiin:) Esim juhliin yms tosi näppärät.
   Mä pidän useimmin hiuksia ihan auki tai sitten letillä tai kiharoilla. Föönaan niitä tosi harvoin ja yritän myös välttää kiharrusta liian usein. Hiushoitotuotteet vaihtelee tosi paljon, mutta koitan tehdä vaikka jotain koontia taas pikimiten suosikeista! :)
   Mä kohotan tyveä yleensä ihan tupeeraamalla ja sit niin, että pidän hiukset ylhäällä yön nutturalla jollon ne on aamulla tuuheammat. Tai sitten paplareilla! :)
   Palaillaan tähän aiheeseen vielä ihan postauksen kera!
   ihanaa päivää sinne <3

   • Reply
    T
    22.7.2015 at 15:52

    Kiitos paljon vastauksesta. Päätin, etten ota edes niitä raitoja ja varasinkin leikkausajan vain. Oma väri on ja pysyy! :D Tuntuu vaan, että mun hiukset on niin rumat, kun en uskalla tehdä niille MITÄÄN, ettei kunto kärsi :D Ja joo, tee ehdottomasti oikein postaus! :)

 • Reply
  Ansku
  22.7.2015 at 12:06

  Jos vertaa Louboutineja ja Choota, kummat on susta paremmat? Mun Louboutinit ei ole mukavat, mietin olisko Jimmy Choon lesti parempi… missähän myytäisiin lähimpänä..?

  • Reply
   monasdailystyle
   22.7.2015 at 12:23

   Jimmyt ihan ehdottomasti!!!!! :) :) Ja nyt täytyy sanoa, etten kyllä yhtään muista missä niitä Suomessa myydään:OO Nettikaupoista tietty saa näppärästi tilattua! :) Joku hoi jos tietää! :)

 • Reply
  Reetta V.
  22.7.2015 at 14:16

  Ihana kuvauspaikka ja asu myös!

  • Reply
   monasdailystyle
   22.7.2015 at 17:52

   Kiitos Reetta <3 :)

 • Reply
  Pinja
  22.7.2015 at 20:15

  Ihanan raikkaan näköinen asu! :)

 • Reply
  Rosita
  22.7.2015 at 20:38

  IHANIA kuvia, oot niin pirtsakkana ja asu on bueno! :)

  • Reply
   monasdailystyle
   22.7.2015 at 20:46

   Voih, kiitos Rosita <3:)

 • Reply
  -H
  23.7.2015 at 11:48

  Ihanat kuvat ja ihana sinä!! Vaikka olenkin seurannut blogiasi myös reissunne ajan, niin silti on jotenkin sellainen fiilis, että ihanaa, kun olet “takas”!!

  • Reply
   monasdailystyle
   23.7.2015 at 12:43

   Hih:D Kiitos murmeli <3 Kyllä on kiva ollakin takas taas :) :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *