21.7.2015

Hääkampaus pohdintaa – romanttiset kiharat

Hääkampaus pohdintaa - romanttiset kiharat @monasdailystyle

Hääkampaus pohdintaa - romanttiset kiharat @monasdailystyle

Hääkampaus pohdintaa - romanttiset kiharat @monasdailystyle

Hääsuunnitelmat jatkukoon! Alustavasti ollaan jo sovittu päivämäärä ensi kesälle (6.8), mutta edelleen on paikka avoinna. Rakas ystävämme viettää häitä myös samassa kuussa, joten kesä tulee olemaan yhtä juhlahumua! <3 :)

Päivämäärä määräytyi alunperin häävalokuvaajan aikataulun mukaan. Jere Satamo on kiistämättä Turun parhain häävalokuvaaja!! <3 Mikäli haluat Jeren kuvaamaan tärkeän päiväsi varaa hänet super ajoissa! Me nimittäin jäimme ilman Jereä, koska paikkaa ei olla vielä saatu varmaksi, joten jouduttiin “luovuttamaan” Jere jollekin toiselle onnekkaalle!;) Onneksi olen melko rentoa sorttia tämän homman kanssa ja olen kyllä valmis joustamaan monista jutuista:D Tästä olisi muuten jo varmasti saanut hyvän kriisin aikaiseksi;) Suunnittelin jo vähän, että voisin pyytää Jereä kuvaamaan erilliset kuvat meistä jossain kivassa miljöössä virallisen hääpäiväkuvauksen sijasta. Tällöin saisi vaikka kiitoskortit teetettyä Jeren ottamista kuvista! :)

Käykäähän katsomassa Jeren kuvia hänen nettisivuiltaan TÄÄLTÄ! Jere on vaan ihan käsittämättömän lahjakas ja sen lisäksi ehkä maailman mukavin ja symppiksin tapaus. Hänen kuvauskalenterinsa sietääkin olla täynnä! Ohimennen luin muuten myös Jeren toiveesta päästä joskus kuvaamaan ulkomaille häitä. Eli mikäli haet huikeaa kuvaajaa ja olet aikeissa viettää hääsi ulkomailla niin hop hop nopeasti viestiä Jerelle! :) Ja ei – tämä ei ollut blogiyhteistyö Jeren kanssa.  Olen velvoitettu ihan yleisen “anna hyvän kiertää”- lain mukaan jakamaan tietoa Jerestä omalta osaltani niin monelle kuin pystyn:D

Mutta nyt otsikon aiheeseen ja yllä oleviin kuviin. Nimittäin olen pohtinut jo hieman hääkampausta. Ensimmäisenä pitänee päättää laittaako hiukset kiinni vai auki. Tällä hetkellä mielessä on super paksut avoinna olevat romanttiset rennot kiharat. Ei tiukkoja korkkiruuveja vaan todella kevyet laineet. Hiuksiin laitan varmasti lisää voluumia clip on -pidennyksillä. Tein eilen tällaiset rennot kiharat ja testailin miten hyvin ne pysyy päivän menossa mukana. Eilen oli vielä mukava sadekeli, joten kiharat pääsi kunnolla koetukselle.

Kiharat tein Remingtonin* paksummalla kiharrinpuikolla. Se on mun ehdoton suosikki! Sillä saa TODELLA nopeasti suloiset kiharat aikaan ja yleensä ne pysyy myös hyvin.

Pohjalle laitoin KMS* ikisuosikki lämpösuojan, joka tuo myös kestoa kampaukselle. Valmiisiin kiharoihin Cutrinin* kiiltosuihketta ja John Friedan* lakkaa. Viimeistelin vielä tyveä muhkeammaksi Cutrinin* kuivashamppoolla.

Kiharoista tuli mielestäni todella hyvät ja ne myös kesti melko hyvin sateesta huolimatta. Seuraavaksi pohdinnan alla on laitanko osan hiuksista kiinni esimerkiksi lettejä tms hyväksikäyttäen… Jokin hiuskoriste on myös yksi vaihtoehto. Hmmm. Näitä valintoja on super kiva pohtia ja Pinterest kansioita täytellä inspiraatioksi. Oma Wedding beauty– kansioni Pinterestista löytyy täältä. Laittakaahan linkkejä/kuvia teidän hääkampauksiin tai ideakansioihin! :)

(*kaikki postauksen kosmetiikkatuotteet saatu blogin kautta)

Back to wedding planning. We have made preliminary decision about the date (6.8.2016) but there might occur some changes and surprises along the way of course. I have already noticed that I need to be really early in certain wedding plans like for instance photographer. I tried to book Jere Satamo who I know to be a great wedding photographer but his schedule was already full for the next summer.

Yesterday I started planning my wedding hairdo. I definitely want to add more structure with clip on extension. I prefer light curls also. Yesterday I made some curls for myself and tested how the hairdo would held for a day. Although it was raining yesterday my hairdo did great and the curls did not straighten during the day. Now when I know I want curls I just need to decided the final style for my hair. Fortunately we have pinterest. :)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Ida
  21.7.2015 at 10:06

  Mun on nyt ihan pakko kommentoida vaikka pidänkin sun glogista super paljon – tuo super-sanan käyttö adjektiivina on ehkä vähän ylitsepulppuavaa. #super

  • Reply
   monasdailystyle
   21.7.2015 at 10:13

   Hahahahah taitaa olla vähän muitakin ylistyssanoja täällä, jotka on ylitsepulppuavia :D Ja tietkö – mä niiiiin tiedän sen, mut en vaan mahda itselleni mitään;D Vannon, että olen 100 kertaa yrittänyt niitä karsia ja kröhöm karsinutkin jo paljon.. Kuvittele mut vielä kirjoittamassa näitä tekstejä naurettava virne naamalla ja kädet suhisten… Se vaan olen minä…. Näillä mennään :D Mä oon vähän ylitsepulppuava noin yleisestikin… :D

 • Reply
  Ella
  21.7.2015 at 10:59

  On kivaa miettiä hääkampauksiakin jo etukäteen, mutta mielestäni lopullisen päätökseen vaikuttaa myös se, minkälainen hääpuku on. Tiedätkö jo, millaisen haluat? :)

  • Reply
   monasdailystyle
   21.7.2015 at 11:27

   Joo ja mut tuntien ehtii vielä mielipidekin muuttua sataan kertaan :D Hääpuku tulee tämän hetken ajatuksen mukaan olemaan aika simppeli vartalonmyötäinen jossa on paljon pitsiä :) Pinterest kansio hääpuvuista löytyy täältä: https://www.pinterest.com/monasdailystyle/wedding-gown/

 • Reply
  Henrika
  21.7.2015 at 14:10

  Oi, hääkampaus <3 se on kyllä mun mielestä tärkeä osa hääpäivää ja tuli itsekin sitä mietittyä paljon! Mulla oli omassa inspiskansiossa samoja nutturakampauksia kuin sulla, ja sitten niistä kampaaja teki mulle sopivan sovelluksen. Sekä tyylillisesti että mun hiustyypille sopivan. Tykkäsin omasta kampauksestani tosi paljon ja ottaisin millon vaan samanlaisen! Tän linkin takana näkyy :)
  http://www.sonjahagstromphotography.com/2013/07/28/hot-in-the-city-feat-henriikka-juho/

 • Reply
  Matilda
  21.7.2015 at 15:29

  Aivan ihana postaus, jälleen kerran  Sinulla on kyllä ihania ja laadukkaita kuvia täällä
  http://matildaselin.blogspot.fi/2015/07/qa-and-10-things.html

 • Reply
  -H
  21.7.2015 at 20:10

  Hih, arvaa kenellä on sama hääpv Täälläkin kovasti pohditaan hääjuttuja ja meinasi jo paniikki iskeä, kun tajuttiin olevamme myöhässä Onneksi kirkko ja kuvaaja on nyt varattu ja juhlapaikastakin alustava varaus! Kävin just sovittamassa hääkenkiä täällä Ranskassa, koska first things first

  • Reply
   -H
   21.7.2015 at 20:13

   Kännykällä kommentoidessa jäi näköjään kaikki välimerkit pois, mut ehkä se ei haittaa…

   • Reply
    monasdailystyle
    21.7.2015 at 20:52

    Hih, se on mun ihan sitä perus kirjoitusta;)

  • Reply
   monasdailystyle
   21.7.2015 at 20:54

   Eikä???!!! :D Iiiiik :DD me saadaan tuo kirkko varata vasta päivälleen vuosi ennen hääpäivä – onneksi…
   Ja mä luotan, että joku paikka löytyy vaikka tosi monet tuntuu olevan jo täyteen varattuja.. Naiset menee häistä ihan sekaisin;)
   Huomenna katsomaan tätä ihanaa paikkaa: http://hintsa.fi
   Toivottavasti natsaisi niin ei tarvii sit enää miettiä tota varmaan kaikkein oleellisinta juttua eli missä juhlia :D
   Ja voi vitsit, ihana yhtäaikaa elää tässä samassa tilanteessa <3 Haleja tsiljoona <3

 • Reply
  Anni
  21.7.2015 at 20:47

  Mikä ihana tukka!! Pakko saada toi kiharrinpuikko!! Ja joo, Jere on kyllä paras kaikista. Just tilasin meille ison canvastaulun yhdestä meijän hääkuvasta <3

  • Reply
   monasdailystyle
   21.7.2015 at 20:51

   Näin muutamat teiän kuvat Jeren fb:ssä ja voi ne oli niin upeita <3 Mut tosin mitä muuta teistä vois saadakkaan. Olispa ihana nähdä pitkästä pitkästä aikaa. Tsiljoona halia ja pusua Anni <3 <3

 • Reply
  Antsa
  1.8.2015 at 22:22

  Älä jätä tukkaa auki :( Minusta on aina niin sääli, että ihmiset, joilla on hyvät hiukset, jättävät ne tukkansa auki ja sitten se tukka roikkuu illan päätteeksi hyvinkin kulahtaneena. Muutenkin, kun nyt on muotia pitää tuota tukkaa auki ja kiharoilla, ei se eroa mitenkään normaalista lookista.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *