14.7.2015

Kankeaa kotiutumista

maijatim

 

Kaunis morsian ja suomitytöt Pariisissa <3

Kaksi päivää kotona on mennyt niin nopeasti, etten oikein meinaa vielä tajuta, että ollaan oikeasti Turussa. Reissuväsymys tai sitten kulttuurishokki takaisin Suomeen on tehnyt sen, että meinaan nukahtaa pystyyn. Eilen ja tänään ollaan ehditty nähdä ystäviä ja perhettä sekä ollaan purettu laukkuja ja pesty pyykkiä. Muuten olenkin ollut melkoinen zombi:D Ihan super ihanaa olla täällä ja nähdä kaikkia rakkaita, mutta nähtävästi ottaa noin fyysisesti hetken, ennen kuin pääsee normaaliin rytmiin;)

Pää lyö niin tyhjää, että tämä tekstin tuottaminen tähän postaukseenkin tuntuu ihan ylitsepääsemättömälle. Viimeyön nukuin niin huonosti, että tänään on pakko saada univelkaa kurottua umpeen. Huomenna päätän, että on uusi energinen päivä ja pääsen mökillä Huittisissa tekemään kunnolla ajan kanssa hommia niin Sri Lanka kuvien kuin viikonlopun hääkuvienkin kanssa. Kivaa ohjelmaa siis luvassa, kunhan vaan saan karistettua tämän voimattomuuden nopeasti niskasta! :D

Nyt siis överiajoissa unta ja tupla määrä magnesiumia (vihdoinkin Solgarin sitraattimankut!!!!<3 :D) nassuun. Paras apu hyvään uneen on nimittäin nuo Solgarin magneetit – suosittelen ja olen tainnutkin niistä jo sata kertaa mainita… Niitä ei Malesiasta löytynyt, joten voitte kuvitella miten iloinen olen, kun hain niitä eilen heti Ruohonjuuresta. Nyt siis hyvää yötä (iltaa) kaikille! :)

Ps. Terkut IHANALLE lukijalle Erjalle, joka tulit aamulenkillä moikkaamaan jokirannassa <3 :)

It has been amazing two days in Finland. We have met lots of friends and relatives and had great time together at home. I have been super tired, don’t know why, so it has been hard time writing these posts for instance. Now I just have to sleep as much as I need to be more energetic to make my work properly. Good night everyone!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristiina Maria
  14.7.2015 at 22:26

  Tervetuloa takaisin Turkuun! Tuollainen pitkän ulkomailla oleskelun jälkeinen väsymys ja käänteinen kulttuurishokki on ihan normaalia, kokemusta on! :D Anna itsellesi aikaa palautua ja puuhaile kaikkien käytännön asioiden lisäksi myös kivoja juttuja, ilman että tarvitsee välttämättä pysyä tiukasti siinä normaalissa rytmissä, se kyllä palautuu ajallaan. Kun mä palasin Suomeen ulkomailla vietetyn vuoden jälkeen, nukuin mega päiväunia varmaan seuraavat kaksi-kolme viikkoa. Eikä mulla ollut mitään univelkaa ja Suomeen palaaminen oli ihanaa, mutta kai sitä vaan pyöri niin paljon kaikenlaista päässä, että lepo tuli tarpeeseen. Ihanaa saada taas postauksia Turusta, ja hassua kun olet taas samassa ajassa kun me täällä Suomessa! :D

  • Reply
   monasdailystyle
   15.7.2015 at 09:40

   Kiiiitos <3 :) Ihan super kiva olla kotona:)
   Ja toi on niin totta. :D Pitää todellakin antaa aikaa tottua ja lepäillä:)
   Ja on muuten hassua olla samassa ajassa. KL:ssä totuin siihen, että voin aamupäivän aikana tehdä ihan rauhassa postauksen ja se tulee aina ajoissa aamulla Suomen aikaan julkaistua… Täällä huomasin eilen illalla, et ei hitto ei voi enää ajatellakaan noin vaan nyt ne tulee just siihen aikaan ku ne laitetaan :DD Sama facebook linkitysten kanssa.. Mieten monta kertaa et pitää linkittää vasta vähän myöhemmin, ettei ne nyt ihan yöllä sinne mee mut nyt voikin surutta laittaa heti postauksen perään;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *