13.7.2015

Love & Happiness

häät

Ihan käsittämätöntä. Me ollaan kotona Turussa!! Päästiin viime yönä puoli kolmelta nukkumaan ja tämä päivä on mennyt pienessä shokissa kaikesta. Ihan super mega ihana olla kotona. Olin yöllä omaan sänkyyn päästessä yhtä isoa hymyä. Samoin tänään, kun ehdittiin nähdä muutama rakas ystävä jo lounaan ja kahvittelujen merkeissä. Aamulla käveltiin Eetun kanssa kahdestaan Aurajoen rannalla. On tää Turku ihana. Pitkän reissun jälkeen sitä huomaa taas ihan erilaisia juttuja täällä. Maailmalla kiertely on yksi upeimmista jutuista mitä tiedän, mutta kyllä kotona on vaan hyvä olla. <3

Blogi on ollut viimeiset päivät täysin hiljaiselossa johtuen Pariisin häähumusta. Kuvittelin ehtiväni päivittämään kuulumisia täällä, mutta ei kyllä ollut toivoakaan. Mekon metsästys oli melkoisen työn ja tuskan takana. Hääpäivänä puolestaan toimin sekä morsiammen, että muutaman vieraan meikkaajana, joten aamupäivä meni ihan yhdessä hujauksessa. Itse juhlat olivat huikeat. Kertakaikkiaan unelmahäät kaikkine upeine yksityiskohtineen.

Nyt ollaan siis taas takaisin kotona Turussa ja ensi viikolla alkaa taas arki rullaamaan normaalisti. Tämä viikko kierretään sukulaisten luona, joten reissaaminen jatkuu vielä toven, mutta tällä kertaa ihan Suomen sisällä;)

Ihana päästä paremmin taas takaisin blogin ääreen!! :) Kuvia on ihan hurja määrä jonossa, joten hommia riittää. Nyt matkalaukkujen purkamista ja ajoissa nukkumaan.

Ihanaa viikkoa kaikille <3

We arrived home at the 2.30 AM this morning. It has been quite a shock to be back home again. I mean like a positive shock. It is great to be home! 

Past few days has been silent on the blog because of the wedding flow in Paris. I was honored to do the make up for the bride and some of the quest in the weddings. I also had hard time finding my dress for the day and it took a lot of time off working while we were there. 

However now we are back in Turku and it is great to be back on track with blogging. I have a substantial amount of pictures waiting to be released for U. Just be patient. ;)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply
  Elisa
  13.7.2015 at 21:56

  Tervetuloa Suomeen!! ♥ ♥

  • Reply
   monasdailystyle
   14.7.2015 at 16:40

   Kiiiitos Elisa :) <3<3

 • Reply
  Pinja
  13.7.2015 at 22:24

  Tervetuloa takaisin Suomeen! :))

  • Reply
   monasdailystyle
   14.7.2015 at 16:40

   Kiitos paljon ihana Pinja:)

 • Reply
  Beea
  14.7.2015 at 07:44

  Tervetuloa takaisin Suomeen! :-) Viime vuoden lopulla sä valmistelit vaihtoon lähtöä ja mä vasta laitoin poikaystävän kanssa hakupapereita sisäään. Nyt te sitten palasitte takaisin ja me lähdetään kuukauden päästä (Eurooppaan kylläkin)! On ollut kiva seurata sun blogia teidän vaihdon ajan ja voisit mun mielestä tehdä jonkun yhteenvetopostauksen vaihdosta tai jotain? :)

  Miten muuten sun opiskelut jatkuu syksyllä? :) Missä vaiheessa olet opintoja?

  • Reply
   monasdailystyle
   14.7.2015 at 16:42

   Kiitos Beea ja oi ihan mahtavaa <3 Sulla on kaikki ihana edessä :)
   Ja ehottomasti koitan tehdä koontia koko kokemuksesta blogiin:) Mulla kävi opiskelujen suhteen tai oikeastaan opiskelumotivaation suhteen niin, että se vaan laski entisestään…:D Pohdin tällä hetkellä, lopetanko opiskelun kokonaan vai koitanko saada kandin puserrettua kasaan. Haaveet ja suunnitelmat ovat vaan niin kaukana nykyisestä opiskelusta, että saapi nähdä miten tulee käymään. Vaihtokokemusta en tosin vaihtaisi mistään hinnasta pois :)

   • Reply
    Beea
    14.7.2015 at 19:15

    Voi eii harmillista kuulla opiskelumotivaatiostasi. Onko sulla vielä paljon opintoja kandin tutkintoon? Mä kannustan sua kyllä tekemään sen tutkinnon loppuun, vaikkei niin kiinnostaisikaan, koska on se aina kuitenkin yliopistotutkinto. Ja siitä voit vaikka hakea maisteriin ihan muihin juttuihin :) Tai vaikkeit jatkaisikaan maisteriin. No mutta jokatapauksessa toivottavasti löydät sen mikä sua kiinnostaa. Onnea tulevaisuuteen! :)) Onneksi on niin paljon kaikenlaisia eri vaihtoehtoja, joita pohtia!

    • Reply
     monasdailystyle
     14.7.2015 at 19:34

     Kiitos Beea super tsemppaavasta viestistä <3<3 :) Näin oon kans ajatellu, että siitä ei olisi mitään muuta kuin hyötyä ja tosiaan maisterin voisi tehdä muualla ja ihan muulla alallakin… Mulla on tällä hetkellä 83 opintopistettä + malesiasta tulee 25. Pitää melkein heti alku syksystä koittaa pyytää tiedekunnan ohjaajalta jeesiä suunnitteluun…
     Haleja sinne ja kivaa viikkoa <3 :) Koitan saada pikimiten ajatuksia vaihdosta postaukseen asti! :)

 • Reply
  Henna/Coco
  14.7.2015 at 09:36

  Hey Bebe ja lämpimästi tervetuloa Suomeen! <3 Toivottavasti ehditään näkemään pian, meillä on loma vasta edessä.

  • Reply
   monasdailystyle
   14.7.2015 at 16:42

   Murmeliiiii< 3 Pitää nähdä pian, hirvee ikävä!!! <3 <3

 • Reply
  Jenna
  14.7.2015 at 16:26

  Tervetuloa takaisin Turkuun :)

  • Reply
   monasdailystyle
   14.7.2015 at 16:43

   Kiitos paljon Jenna:) Super kiva olla taas Turussa <3

 • Reply
  Åsa-Maria
  14.7.2015 at 18:11

  Borta bra men hemma bäst!

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *