15.7.2015

Huomenta!

Huomenta melkein 12 tunnin yöunien jälkeen! Voi pojat, että teki hyvää. Edelleenkin aamulla olo oli hieman tunkkainen, mutta veikkaan osasyyn olevan heinä? Moni on maininnut, että tänä kesänä on ollut erityisen kovat heinänuhat… Jätettiin vielä yöksi ikkuna auki (meidän kämppä on sauna), joten se luultavasti tuplasi tuota tukkoista oloa. No mutta heinänuhaa tai ei niin aloitin tämän aamun parhaalla mahdollisella tavalla.

huomenta1

Muutaman minuutin meditointi ja aamun ensimmäinen kaffekuppi joogamatolla. Sen jälkeen vielä ihanan Adrienen jooga youtubesta päälle. 15 minuutin kevyt jooga herättää kankean kehon ja mielen. Tänään aamulla valitsin tämän Feel Alive Flow videon. Mites muuten noi mun hiukset?? Ne on reissun aikana kasvanut ihan kuin paskaruoho:DD Tuntuu, että ne on ihan rehahtanut sekä pituutta, että paksuutta… Ei sillä – en valita!

huomenta2

Matkalaukut on nyt tyhjennetty ja ne odottavat vielä makkarista siirtoa ullakolle. Muutama laukku oli lainassa isältä, joten ne lähtee tänään meidän maakuntakierrokselle mukaan ja palautetaan ne viikonloppuna Poriin. Yksi laukku sai aikamoista osumaa lennoilla ja se taitaa olla kohta jo entinen. Harmi sillä ostimme sen vasta KL:n lentokentällä, jossa pakkasimme viimeisenä yönä kauhealla paniikilla viimeisiä tavaroita kasaan;D

huomenta3

Aamupalaksi survoin tänään Vitamixilla <3 viherpirtelön. Jos jotain materiaalia oli ikävä ylitse muiden niin Vitamixia;) Pirtelöön tuli kurkkua, pinaattia ja omppu.

huomenta4

Ihastelin tänään myös uusia kauniita kynsiäni. Kävin nimittäin eilen laittamassa rakkaan Piritan luona kynnet kuntoon (sponssatut) ja vitsit miten paljon se tekee heti huolitellumman näköiseksi. Eetu naureskeli, että jaahas heti puolen vuoden rentoilun jälkeen pitää aloittaa turhamaisuus :P

Pirita tekee kesällä normaalia lyhyempää työviikkoa, mutta aikoja löytyy silti ihan hyvin! Joten varailkaahan aikaa täydellisille kesäkynsille <3 Piritan saa kiinni numerosta 044 3666035.

Kuvassa olevan Isle of Wolf– kynttilän sain ystävältäni Valpurilta synttäri- sekä paluulahjaksi. Aivan mielettömän ihanan tuoksuinen ja kyseessä on vielä luomukynttilä!! Aivan mahtavaa. Näitä tulen varmasti hankkimaan itse vielä lisää. Kiitos Valpuri ihanasta lahjasta ja super hyvästä vinkistä. <3

huomenta5

Seuraavaksi aloitetaan taas laukkujen pakkailu viikonloppua varten. Tänään suuntana on siis Huittinen, jonne menemme Eetun isän mökille sekä mummin luo. Perjantaina puolestaan kurvaamme Poriin minun isäni luo ja sunnuntaina tullaan näillä näkymin takaisin Turkuun. Molempien meidän isät tuntien sekä Huittisissa ja Porissa riittää yhtä sun toista touhuttavaa pihahommissa yms, mutta minä aion ottaa kyllä oikeudekseni omien hommieni työstämisen:P Ettäs iskät tiedätte. Kuulen jo korvissani isäni huutavan pihalta: Mona nyt hiukan nopeasti tekemään pihahommia ;D Mä taidan kuitenkin parkkeerata aurinkotuolille (varjoon) tietokoneen kanssa ja toimin työnjohtajana….

Ihanaa keskiviikkoa ja kuullaan pian! Snapchatin (monanieminen) puolella tuttuun tapaan turhanpäiväisiä tohinoita. Mahtavaa, kun niin moni teistä on jo löytänyt tuon ihan överi hauskan sovelluksen puolelle!! :)

(Kynnet sponsoroi Pirita Ylimaa, puh 044 3666035)

These pix are from past few days. I have done morning yoga, drunk some smoothie for BF, got nail extensions, unpacked last luggages and enjoyed the smell of our new gifted candle that my dear friend Valpuri gave me for a home coming gift. Today we are traveling to Huittinen to meet Eetu´s father and grandparents and after that we´ll go to Pori to spent time with my father for the weekend.  It´s going to be a great time. You can follow our trip from Snapchat (monanieminen)!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Outi Karita
  18.7.2015 at 17:37

  Nuo aamujoogat on varmasti kiva tapa aloittaa päivä, oon usein miettinyt… :)
  Ootko muuten joskus itse asunut Porissa?

  http://outikarita.fitfashion.fi/

  • Reply
   monasdailystyle
   18.7.2015 at 22:01

   Oon syntynyt Nakkilassa eli aika lähellä asunut! :)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *