10.7.2015

Kirjavinkki: Arianna Huffington, Thrive

kirjavinkki

Moni viettää tällä hetkellä kesälomaa, joten nyt on loistava aika vinkkailla hyvistä kirjoista. Lukeminen on ainakin itselläni yksi parhaimmista tavoista rentoutua ja ottaa aikaa itselleni. On ihana uppoutua hyvän kirjan kanssa tunniksi tai kahdeksi sohvan pohjalle tai sään salliessa rannalle.

Olen mainunnut tästä Ariannan Thrive kirjasta aikaisemminkin, mutta hyvistä kirjoista voi muistuttaa useampaan kertaan – eikö vaan?;)

Thrive on kirja, jonka mielestäni voi lukea kuka tahansa ja oikeastaan kaikkien pitäisikin se lukea. Ihana kirja, joka muistuttaa kiitollisuudesta ja elämän tärkeimmistä asioista. Arianna kirjoittaa kirjassa omien kokemuksien kautta vinkkejä hyvinvointiin ja arjen kiireiden ja paineiden kestämiseen. Kirjassa käsitellään paljon sitä miten ihmiset nykään ovat riippuvaisia puhelimista ja teknologiasta. Siitä miten netti saa meidän päät helposti sekaisin. Kirjassa käsitellään myös muun muassa unen tärkeyttä sekä vapaaehtoistyön tärkeyttä.

Aivan mielettömän ihana hyvänmielen kirja, joka ihan oikeasti olisi jokaisen syytä lukea. Kirja saa tunteet pintaan ja itse sekä itkin että nauroin kirjaa lukiessani.

Laittakahaan teidän kirjavinkkejä tulemaan kommenttiboksiin kesälukemista varten!! :)

Arianna Huffington, Thrive täällä*!

I have been recommending you this book called Thrive by Adrienne Huffington sooner, am I? but this cannot be mentioned too often! This is a great book for everyone. The Thrive is a book about gratefulness and wellbeing. It brings smile in your face and makes you feel good about the life it self. I think that everyone should read this book. :) Feel free to share your favorite books to be read on the summer holidays!

* adlinks

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Reetta V.
  10.7.2015 at 12:22

  Tää menee heti lukulistalle!

 • Reply
  Anne
  11.7.2015 at 19:59

  Moikka!

  Kommenttini ei liity tähän aiheeseen, mutta kerroitko joskus käyneesi ravintoneuvojalla tai vastaavalla? Itsellä on ollut jo vuosia pahoja vatsaongelmia ja tänä kesänä ne on kestäneet erittäin pähkinä jo koko kesän. Alan olla uupunut tilanteeseen, kun lääkärit eivät löydä mitään vikaa minusta.. Muistan, että olet joskus postauksen aiheesta kirjoittanut, mutten valitettavasti löytänyt sitä nyt.

  Kiitos piristävästä blogista! Ja mukavaa loman jatkoa Pariisiin!

  Anne

  • Reply
   Anne
   11.7.2015 at 20:00

   Haha, “pähkinä” :D

  • Reply
   Peppi
   17.7.2015 at 10:30

   Ootko lukenut Noora Shinglerin Marjoja ja maskaraa? Noora on itse kärsinyt vatsaongelmista joista selvittyään kirjoitti tämän kirjan, joka kertoo mm. ruokavaliollisista tekijöistä. Suosittelen!

 • Reply
  annu
  18.7.2015 at 13:05

  Kirja on ehkä yksi parhaita omassa kategoriassaan. Yliveto :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *