31.5.2015

Trench coat & Ripped jeans

trenchcoat1
trenchcoat2
trenchcoat3
trenchcoat4
trenchcoat5

Picture, Eetu Visuri

Shoes, Converse (similar here)
Jeans, Liu Jo* (similar here)
Shirt, Lindex (similar here)
Jacket, Zara (similar here)
Scarf, Zara (similar here)
(giveaway*/adlinks)

Aikaisemmin hehkuttamani revityt rennot farkut sopii mielestäni loistavasti myös siistimmän kauluspaidan ja trenssin kanssa. Näissä asukuvissa tennareilla kokonaisuus on sporttinen, kun taas korkkareilla saa jo huomattavasti naisellisemman ilmeen, vaikka rosoiset farkut jalassa olisivatkin. Vähän naisellisempi asu löytyy tästä Bottom Up and Bling bling – postauksesta.

Kuvissa näkyvät Liu Jo revityt farkut ovat yhdet suosikeistani (muut mallit löytyy I love Liu Jo jeans– postauksesta). Ensinnäkin nämä ovat maailman mukavimmat jalassa ja sen lisäksi ne ovat myös kestäneet ihan super hyvin käyttöä. Kulumia on tullut kyllä (puoliksi tarkoituksella) reilusti lisää, mutta farkut sen kun kestää ja kestää käyttöä.


I also wear BF jeans with more “official” clothes like shirt and trench coat. In this outfit however the sneakers make the appearance more sporty and casual. These jeans are one of my favorite Liu Jo jeans. First of all these are sooo comfortable to wear and also these are very durable in use. Although if these jeans wore out a bit more it won´t make any harm it will also make them look better. ;)


You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Rosita
  31.5.2015 at 08:34

  Nämä on kivoja kuvia ja tykkäsin myös siitä edellisestä asusta missä oli yhdistetty sininen ja konjakinväri! :) Ei taida olla kyllä ihan siellä reissussa kuvattuja, heh?

  • Reply
   monasdailystyle
   31.5.2015 at 16:00

   Joo täällä KL:ssä ei todella farkuilla tuu kauheasti oltua :DDD Mainitsinkin tuossa aikaisemmin ( täällä: https://www.monasdailystyle.com/2015/05/23/summer-outfit-throwback/ ), että julkaisen vanhoja asukuvia sen sijaan, ettei asuja tule pitkään aikaan.. Täällä mennään päivästä toiseen hyvin samoilla;D Snapchatista näkee vähän KL asuista vilauksia;)

 • Reply
  Salla
  31.5.2015 at 08:49

  Ensinnäkin: voihan vau miten upeita kuvia, ihanan raikkaita! Farkut näyttää myös tosi kivoilta ja mukavan rennoilta. Jotkut tuollaiset kesäfarkut pitäisi itsekin saada, täytyypä tutustua tuohon merkkiin tarkemmin.

  • Reply
   monasdailystyle
   31.5.2015 at 16:01

   Kiitos paljon Salla <3 :) Suosittelen kyllä ehdottomasti testailemaan Liu Jo farkkuja! :) Malleja löytyy paljon erilaisia:)

 • Reply
  Pinja
  31.5.2015 at 19:26

  Aivan ihana trenssi! Ensi syksyksi on kyllä pakko hommata itsellekin joku tuollainen takki :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *