5.9.2013

Bottom up and bling bling

Revitty ja bling bling ne yhteen soppii! Tänään kaupunkiasu piti sisällään sekä rentoa, että fiinimpää sekaisin. Tykkään tästä yhdistelmästä todella paljon. Farkut ja valkoinen paita ovat noin ylipäänsä luottoyhdistelmä aina. Tällaisessa asussa viihdyn arkena parhaiten.

Jalassa on uudet mega ihanat Fashionstorelta saamani Liu Jo:n  bottom up farkut. (Adlink) Olen jo pitkään Liu Jo farkkujen nimeen vannonut ja nämäkin ovat mitä ihanimmat. Pehmeät jalassa ja revityt yksityiskohdat kolahtaa ja lujaa, takapuolen istuvuudesta puhumattakaan;) Kaapista löytyykin nyt jo useammat Liu Jo:t ja näitä voin aina suositella lämpimästi kaikille. Näissä kannattaa kuitenkin muistaa, että ottaa melko pienen koon. Ainakin itselläni Liu Jo:t ovat yhden tai kaksi normaalia kokoa pienempää.

Rentojen farkkujen kaveriksi lisäsin bling blingiä tuomaan i-h-a-n-a-n statement korun, jonka sain rohkealta Xenialta. Hän on laittanut juuri oman verkkokaupan EveChicin auki ja voi miten ylpeä olenkaan hänestä!! Toivon ja uskon todella tämän olevan super upea juttu. Ihan mahtavaa miten nuori nainen toteuttaa unelmiaan ja tekee todella töitä niiden eteen. En voi kuin toivoa kaikkea hyvää Xenialle ja hänen upealle verkkokaupalleen. Olin myös kovin iloinen saadessani häneltä tämän mielettömän kauniin korun heidän valikoimastaan. Ihana Xeni, kiitos <3:) Tämä tulee pääsemään paljon käyttöön!

Kengät: Christian Louboutin
Housut: Liu Jo ( giveaway @Fashionstore samat täällä / Adlinks )
Paita: H&M
Jakku: Zara
Kaulakoru: Love Rocks giveaway @EveChic sama täällä
Aurinkolasit: Ray Ban Aviator ( giveway @Fashionstore samat täällä /Adlinks )
Laukku: Longchamp

Mitäs mieltä te olette pyllyä kohattavista farkuista ja näyttävästä statement kaulakorusta?:)

  Follow me on FACEBOOK // BLOGILISTA // BLOGLOVIN

You Might Also Like

16 Comments

 • Reply
  Marika
  5.9.2013 at 21:36

  Aivan ihanat noi farkut ja asu niiden ympärillä myöskin oikein kiva! :) Noita Liu Jo:n farkkuja olen ihaillut monilla bloggareilla ennenkin, mutten ole raskinut vielä omia ostaa. Ehkä tässä jonain päivänä voisi panostaa laatufarkkuihin, kun olen oppinut farkkuja taas käyttämään pitkän helmakauden jälkeen. :)

  • Reply
   Mona
   6.9.2013 at 06:32

   Kiitos paljon Marika!!:) Liu Jo:n lisäksi voin lämpimästi suositella myös Koccan farkkuja!!:) Ja sitten mukavuus farkuista über ihanat on Dr.Denimit:) Ne ei tosin ole läheskään näin laadukkaat. Mun pitäs taas enemmän käyttää helmaa!! Nykyään tulee kuitenkin melkein aina laitettua housut..

 • Reply
  Katya
  6.9.2013 at 09:26

  Ihanan näköset farkut! :)

  • Reply
   Mona
   6.9.2013 at 09:29

   No eikös!!:) Nää on ihan super ihanat ja vielä mielettömän mukavat jalassakin! :)

 • Reply
  Anonymous
  6.9.2013 at 09:38

  Mikä mahtaa olla kokosi farkuissa, jos saa udella? Näytämme samankokoisilta, joten ehkä osun siis ekalla oikeaan kokoon… :P

  • Reply
   Mona
   6.9.2013 at 09:40

   Totta kai saa!!:) Mulla usein on 28 tai 29 ja näistä farkuista meni 27. Olisi voinut mennä ehkä jopa 26:kin, mutta itse haluan ehdottomasti, että farkut ovat myös mukavat päällä eikä liikaa kiristä:) Nää on mielettömän ihanat jalassa!!:)

   • Reply
    Anonymous
    6.9.2013 at 12:35

    Kiitos! Tilaukseen meni! :)

    • Reply
     Mona
     6.9.2013 at 14:48

     Jee, toivottavasti säkin tykkäät yhtä paljon kuin mä!:) Tuu vaikka kertoon sitten mitä mieltä olit!!:)

 • Reply
  Janet
  6.9.2013 at 11:03

  Voi miten ihana asu! Ja noi farkut ♥ Mä haluisin kans päästä testaamaan niitä, että kohottaisivatko ne tätäkin olematonta lättähanuria millään tavalla. En vain ole raaskinut tilata. Pitäisi päästä ensin johonkin testaamaan niitä.

  • Reply
   Mona
   6.9.2013 at 11:42

   Kiitos Janet <3 :) Turussa jos vierailet, niin Le folliesta löytyy Liu Jo farkkuja!! :)

 • Reply
  Jaana
  6.9.2013 at 14:03

  Tosi hyvännäköinen asu taas kerran. Tuo kaulakoru on ihan syötävän ihana! Mullakin olis kaapissa tilaa ja paikka tuommoisille risafarkuille :) Taitaa vaan mennä mun farkkurahat isomman typykän talvihaalariin…:)

  • Reply
   Mona
   6.9.2013 at 14:51

   Kiitos Jaana <3<3 :) Mä oon niin samaa mieltä, syötävän ihana kaulakoru. 8) Tykkään mega paljon näyttävistä statement koruista ja niitä jo köhöm muutama kaapista löytyy, mutta tää meni kärkisijoille samantien<3 :) Vähän edukkaammista farkuista voin lämpimästi suositella hei sitten Dr. Denim merkin farkkuja!! :) Ihan super ihania jalassa ja istuvia:) Kivaa viikkistä Jaana<3<3

 • Reply
  Celina
  6.9.2013 at 14:30

  Voi upeus <3 Hyvältä näyttää koko asu!

  • Reply
   Mona
   6.9.2013 at 14:51

   Hih, kiitos Celina!! :) Perusjutskat on kyllä niitä parhaimpia aina asuissa.:)

 • Reply
  mami
  6.9.2013 at 16:53

  no juu, tää äiree tarttis kyllä kans bottomia peppuun :) Aivan ihanat farkut todella!

  • Reply
   Mona
   6.9.2013 at 17:37

   Hih :D Saat testata näit sit seuraavaks kun nähdään!!! :) Ja et tarvii bottomia;)

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *