31.5.2015

Kuulumisia ja Sri Lanka suunnitelmia

Kylläpäs meni taas viikonloppu ihan hujauksessa. Ihan käsittämätöntä, että huomenna alkaa viimeinen kouluviikko täällä!! Vaihto-opiskelijakokemus alkaa olla siis viittä vaille taputeltu kasaan ja kesäkuun puolivälissä on jäljellä vielä viimeiset tentit. Kyllä on ollut melkoinen puoli vuotta. Paljon on mahtunut tunteita laidasta laitaan.

Viikonloppu sujui tuttuun tapaan rauhallisesti. Pohdin juuri yksi päivä, että ei olla kertaakaan vietetty KL:ssä “iltaelämää”…. Asutaan kyllä aivan baarikadun vieressä, mutta kertaakaan ei ole juhlittu siellä. Ehkä pitää ainakin kerran käydä rilluttelemassa, ennen kuin lähdetään täältä pois;)

Nyt pohdinnan alla on viimeiset reissut ennen kotiin paluuta. Budjetti rajoittaa tässä vaiheessa reissua aika paljon, joten voi olla että kesäkuu vietetään ihan KL:n lähialueissa. Sri Lankan reissuun ollaan varattu 10 päivää ja sinne suuntaamme siis 28.6 päivä. Ollaan alustavasti koitettu miettiä mitä kaikkea haluamme kauniissa Sri Lankassa tehdä. Nyt jo vähän kauhistuttaa tuleeko tuo 10 päivää riittämään mihinkään. Ihan hurjasti paikkoja, joissa haluaisin käydä, mutten kuitenkaan tykkää järjettömästä kiirehtimisestä ja paikasta toiseen juoksemisesta pelkästään suorittamisena. Kokosin karttaa jo hieman alustavaa mietintää reissun reitistä, mutta tuo voi tulla muuttumaan vielä matkan varrella. Parasta olisi, kun saisimme varattua majoitukset jo etukäteen ja hommattua kuljettaja valmiiksi, jolloin paikan päällä voisi vaan nauttia upeasta maasta ja uusista kokemuksista ilman stressiä siitä mitä ja mihin seuraavaksi suuntaa. Onneksi tässä on vielä suht hyvin aikaa suunnitella:) Parhautta olette te ihanat siellä ruudun toisella puolella. Sain jo vaikka miten mahtavia vinkkejä teiltä kommentteihin ja sähköpostiin <3 Häävinkeistä muuten puhumattakaan!! Melkein tippalinssissä tihrustelin kaikkien ihanien avuliaisuutta ja ystävällisyyttä:’)

srilanka.50

 

Eli Sri Lanka listalla tällä hetkellä on seuraavat paikat:

Colombo (johon saavutaan ja josta lähdetään)

Hikkaduwa (rantaelämää ja rentoilua)

Mirissa (Valaita!!)

Yala kansallispuisto (Eläimiä <3 )

Kandy (Buddhalaisten pyhä kaupunki)

Pinnawala (Norsut <3 )

Sigiriya (UNESCO maailmanperintökohde)

Marawila (rannalla rentoilua)

Saa nähdä miten paljon ehditään nähdä. Voi olla, että osa näistä jää väistämättä pois listalta. Kauhean vaikea kuitenkin päättää mitkä ovat ehdottomat must see jutut ja mitkä eivät… Nämä on aina näitä reissun vaikeita kysymyksiä;) Varsinkin, kun itse olen todella mukavuudenhaluinen sen puolesta, ettei tule liian kiire minkään kanssa..

Mutta nyt oikein ihanaa sunnuntain jatkoa kaikille ja kuullaan pian!

Unbelievable that the next week is our last study week here in KL. We still have our final exams at the end if June but this lectures are done after the next week. In the end of June we are going to travel to Sri Lanka to spend ten days before flying back to Europe. I have been planning our trip and the route I have planned you can see above. Sri Lanka is full of things to do so we´ll see how we will manage to do all of this within ten days. Actually neither of us likes to run from one place to other just to be able to see as much as possible so if necessary we will leave some of these plans to be executed on our next Sri Lanka visit. I am so grateful for your advices and help when it comes to experiencing Sri Lanka. You guys have eased my planning stress so much! Thank you! :)

Have a nice Sunday You all!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Tuuli
  31.5.2015 at 16:28

  Sri Lanka on ihana ja kivoja paikkoja teidän listalla! Olin keväällä Sri Lankalla ja ehdoton lempparipaikka koko reissulla oli Ella. Aivan uskomaton mesta vesiputouksineen ja vuorineen. Pinnawala sen sijaan oli vähän pettymys (turistien rahastusta ja norsuparkojen rääkkäystä :(), varsinkin jos käy Yalassa, niin norsut tulee siellä nähtyä paljon luonnollisemmissa olosuhteissa. :)

  http://annatuulenkuljettaa.blogspot.fi/2015/03/amazing-ella.html tuolta voi lukea Ellasta jos kiinnostaa ja muutenkin kirjottelin meiän reissulta aika paljon. Huippua reissua! :) Niin ja sulla on tosi kiva blogi, vasta eksyin tänne.

  • Reply
   monasdailystyle
   1.6.2015 at 09:24

   Voi kiitos paljon Tuuli vinkeistä <3 Tuun ehdottomasti kurkkimaan juttujasi!!:) Ja kiiitos, kiva kun eksyit tänne ja vielä kivempi, että jätit kommenttia:)

 • Reply
  Niina
  2.6.2015 at 10:26

  Colombosta alaspäin suunnatessa suosittelen ainakin junaa, tosi edullinen, turvallinen ja tosi hyvässä kunnossa (ostakaa 3. luokan lippu, 2. luokan maksaa enemmän mutta samat vaunut)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *